AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
892.360 tl sadece faizli tutarı. Dosya masrafı vs de olursa 900 olur gibi bence
Kanka yanlış yazdım ya 30ay olucak?
1.2 milyon civarı bişey olur
Anladım kanka saol çokmuş 😂
Valla az bile aslında bu şartlarda 😂
Araba alıcaktımda ondan baktım gerçi doğru diyorsun 30ay sonuçta
Araç alacaksan acele etme henüz. Piyasa daha da düşecek. Faiz indirimi olmadıkça düşer piyasa. Sıfır alacaksan bekleme al ama ikinci ele bence henüz bulaşma. Yatırım tavsiyesi değildir
Kimiside artacak diyor anlamadım ki ben pek anlamamda acelesi yok sen arabadan anlıyormusun
Biraz anlarım evet
Sen olsan ne alırdın 700 750 civarına? egea clio hariç ama 😂
B7 passat manuel 1.6 tdi
Anladım. İ30 ve Volvo s60 hakkında bilginiz var mı peki?
Honda civic olabilir. Corolla olabilir. Aklıma bunlar geldi benim ama net passat alırdım ölüsü para eder hem hem de çok konforlu güzel bi araç. İsmi yeter passatın
İ30 güzel araba. Ama s60 hakkında bilgim yok.
Anladım teşekkürler zaten Toyota. Ve handada seçenekler arasındaydı
Sorunsuz ama zevksiz araclar haberin olsun. Passat tan audiden aldığın zevki onlardan alamazsın. BMW yi demiyorum bile o paraya aldıkların yüzünü guldurmez
Kanka baktım ama passat biraz pahalı kaçıyor sanki km. Si yüksek
Valla ben şunu söylerim şahsen. 200 bine yaklaşmış araba alacağıma 300 bini geçmiş araba alırım. Her araba 200 den sonra baski balata triger seti disk balata gibi ağır bakım durumuna girer. 300 e kadar binen biri bunlari zaten yaptirmis olur. Benim sahsi görüşüm bu tabiki. Son karar yine senin
Anladım peki o dediğin şeyler ortalama kaç tl tutar?
Ben baskı balata seti aldım sadece 5 6 bin liraya. Şanzıman inecek sonucta baski değişmesi için. Ustanın vicdanina kalmış sonrasi. 10 mu ister 15 mi ister Allah bilir
Bu sadece baski balata için digerleri bu kadar ağır olmasa da yinede bi bakim ister.
Sende ne var araba
Ama japon grubu alirsan eşek niyetine de binsen bişey olmaz.
Passat var ben de ama egea da vardı. Megane 4 de vardı. Avensis bile vardı. Avensisi satarken anam ağladı. Ve bence sınıfına göre passat kadar konforlu değil. Özellik olarak en dolu paketi vardi bende yokus kalkis bile yoktu. 2011 modeldi
Son bişey Sorucaö sana
Tabi
Babam egea alalım diyor ama. Ben kesinlikle istemiyorum. egea cros tipi 1050 tl birazı faizsiz kredide ondan. sence ederim o para egea? yani egeaya para verilirmi sıfır
Ben vermem şahsen. Viraj kabiliyeti yok fren yok içeri sürekli bi ses alıyor araba. Konfor yok araçta yani. Konfor olmadıktan sonra doğan şahinden farkı modeli oluyo arabanın. Ben alman arabasına bindikten sonra gerisine bakmadım. Aklının alamayacağı özellik koymuş adamlar inan ki. Mesela benim passat da kapı tam kapanmassa kitleme tuşu bile çalışmıyor kapıyı kapat ondan sonra diyor. Adamlar yapmış diyosun. Haa ama bı arıza verirse de kol gibi sokuyo adama. Bakımını orijinal parçalarla zamanında yaparsan bişey olmaz. Ama anladığım kadarıyla baban alacak. Bence gidin Avensis alın. 1.6 olanından. Sorunsuz binersiniz. 2012 2013 falan bulursanız güzel araba sorun cikarmaz yolda koymaz. Baban da sen de hayır duası edersiniz bana.
Saol. valla açık olucam ben biraz görüntü olsun diyorum onu istiyorum bizde kango var kızla bi gere gitmeye utanıyorum az karizma olsun istiyorum arabada 😂
Avensis kangodan iyidir yine. Genis araba en azından. Ama dediğim gibi eğer altından kalkarız diyosan passat tercih et bence. Her zaman ismi yeter😂
Avensise baktım değerlendiricem. passat alıyorduk son anda vazgeçtik tanıdık tamirci alma sorunlu araç dedi
Manuel alcaksın zaten. Dsg alirsan akraba yapar seni sanayiyle. Ama avensise göre sorunlu bi araç bu bi gerçek. Avensis değeri bilinmeyen araclardan biridir benim gözümde. Binin bakın diyom ya hayır duası edersiniz. Yeter ki temizini bulun ömürlük binin.
Hangi paket iyisi?
Elegant extra paket en dolusu
Sen hangi şehirdesin
İstanbul
Tamam kardeşim teşekkürler 🙏
Rica ederim en güzelini alın inşallah
Kardeşim Ordamısın
Corolla bulduk bitene 2018 model onu alabiliriz iyi dedin demi sen ona
Güzel güzel corolla da iyi arabadır. Eğer bakımlı güzel bi arabaysa km ye çok takılmaya gerek yok Toyota bozulmaz kolay kolay.
Bütçeyi aştık biraz 1 .6 premium kanka belki biliyorsundur
Güzel araba hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız inşallah.
Almadık daha ama onda karar kıldık bakalım saplasın
Saolasın
Hayırlısı olsunn kardesim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!