Para & Ekonomi IBAN’ı nasıl okuyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 38 Yapay Zekaya Sor Gün geçmiyor ki İlkkan bir konuda da çıkıntılık yapmasın.. IBAN’ı nasıl okuyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. iban diyorum direk. 0 0 Yorumla
Güzelamadertli Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Ayben çok mantıklı geldi şu an iban diyorum qhshdjdj 2 0 Yorumla
ZorundamıyımEfsane Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Yazıldığı gibi okuyorum. Türkçe. Ayben desem yumuşak zanneden olabilir başında ki ay dan. 🤣 1 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 774 cevap paylaştı. O kadar kullanmıyorum ki uzun zamandır inan hiç umurumda değil nasıl okunduğu 😂 1 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% 1 yıl Ayben diyenle AybenIBan diye okuyanla Iban diyerek 😃😃Karşıdaki nasıl anlayabiliyorsa; benim için uzlaşmak önemli 😃 0 0 Yorumla
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% 1 yıl Ayben zart curt ibandır bence o ayben olunca duramıyor insan 😃 0 0 Yorumla
Mavis7 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Ben okumuyorum diyorum ki whatsapptan at bana ibani🤣 0 1 Yorumla Mavis7 1 yıl Yanlış anlamışım🥲 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Yazıldığı gibi okuyorum 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Doğru cevap tebriks Yorumla
Pseudanor Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Ingilicce tabisi. Sen anlamazsın 🖤 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Ben ne bilem, ben gariban Yorumla Pseudanor 1 yıl Uuuuu kiyamam. Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Ayben diye tabiki de 1 5 Yorumla Soran 1 yıl İlkkan karakterinin ortaya çıkmasında yardımcı olduğunuz söyleniliyor doğru mu efendm? Yorumla FigmudSreud 1 yıl ilkkanın kadınlar hakkındaki diyalog ve sahnelerinin hepsini ben yazıyorum Yorumla Soran 1 yıl Ben de diyorum neden ilkkanın sahnelerini izlerken aklıma hep Teo geliyor bu yüzdenmiş djdkdk Yorumla FigmudSreud 1 yıl bisnıssss Yorumla garavel_usta 1 yıl Yok Ceza 😅 Yorumla
encokbensorarım Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Okuyamıyorum genelde. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl İban de aşko
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 3,2b cevap paylaştı. Aybana bir şeyler oluyor 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ay asıl bana bir şeyler oluyor Yorumla
RuuDy_RuuD Takip Et Master Yaş: 44 , eic 73% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 311 cevap paylaştı. İbin diyorum, kibar adamım vesselam :) 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. İban diye hahxjxjzjx 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aybien.Şaka şaka.İ-ban. 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Yapıştırıyorum snsj 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Aaaa tr15 diye okumaya başlamıyor musun Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Nau nau dhdjd Yorumla
dogikuv Takip Et Xper 1 Yaş: 34 1 yıl bazıları ayben diye mi okuyo 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla
simlitavsan Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl İbansu 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Ya erkoysa Yorumla simlitavsan 1 yıl Pisiban djfjjf Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 363 cevap paylaştı. İban diye okuyorum 😂 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı. iban diye işte : ) 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
iban diyorum direk.
Ayben çok mantıklı geldi şu an iban diyorum qhshdjdj
Yazıldığı gibi okuyorum. Türkçe. Ayben desem yumuşak zanneden olabilir başında ki ay dan. 🤣
O kadar kullanmıyorum ki uzun zamandır inan hiç umurumda değil nasıl okunduğu 😂
Ayben diyenle Ayben
IBan diye okuyanla Iban diyerek 😃😃
Karşıdaki nasıl anlayabiliyorsa; benim için uzlaşmak önemli 😃
Ayben zart curt ibandır bence o ayben olunca duramıyor insan 😃
Ben okumuyorum diyorum ki whatsapptan at bana ibani🤣
Yanlış anlamışım🥲
Yazıldığı gibi okuyorum
Doğru cevap tebriks
Ingilicce tabisi. Sen anlamazsın 🖤
Ben ne bilem, ben gariban
Uuuuu kiyamam.
Ayben diye tabiki de
İlkkan karakterinin ortaya çıkmasında yardımcı olduğunuz söyleniliyor doğru mu efendm?
ilkkanın kadınlar hakkındaki diyalog ve sahnelerinin hepsini ben yazıyorum
Ben de diyorum neden ilkkanın sahnelerini izlerken aklıma hep Teo geliyor bu yüzdenmiş djdkdk
bisnıssss
Yok Ceza 😅
Okuyamıyorum genelde.
İban de aşko
Aybana bir şeyler oluyor
Ay asıl bana bir şeyler oluyor
İban sndm
wifi yide vayfay bir ara buda çok konuşuluyordu
Bankada iban ahirette iman
Çok doğru
İbin diyorum, kibar adamım vesselam :)
aybana bişeyler oluyor :D