Para & Ekonomi Parayı kim buldu? Kredi kartından vergiyi kim buldu? Funk3452 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Kredi kartı ndan vergi almayı kabul ediyonuz mu, etmiyonuz mu, buna katılan var mı? Parayı kim buldu? Kredi kartından vergiyi kim buldu? Cevapla Kredi Kartı Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
psychoparadıse Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı. Recep tayyip erdoğan. Bu düny da ki herşeyi yüce liderimiz bulmuştur.(ironi) 0 2 Yorumla Funk3452 1 yıl O gelmeden önce buzdolabı fırın bardak bile yoktu. Anladınız siz Yorumla psychoparadıse 1 yıl Aynen biraz önce birisi o gelmeden telefon bile yoktu dedi. Telefon kullanımının 1960 larda falan yaygınlaştığın sanıyor sanırım :D Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Parayı bulan bizdik garcamasini bilmediğimiz için onu elimizden aldılar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl parayı bi biz bulamadık aw. battık üstelik.. ama ampulü edizhun buldu ya. muahahahah 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl yaaaw Allah aşkına akşam akşam günaha sokma bizi. dalgaya alalımda neşemiz bozulmasın. Yorumla
tekbuzviskiii Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl parayı ben buldum 0 2 Yorumla tekbuzviskiii 1 yıl kredi kartından vergi muhabbetini askıya aldılar haberşn olsun öyle bişey şuanlık olmayacak Yorumla Funk3452 1 yıl Bılıyom cünkü tepki geldi geri çekildi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Recep tayyip erdoğan. Bu düny da ki herşeyi yüce liderimiz bulmuştur.(ironi)
O gelmeden önce buzdolabı fırın bardak bile yoktu. Anladınız siz
Aynen biraz önce birisi o gelmeden telefon bile yoktu dedi. Telefon kullanımının 1960 larda falan yaygınlaştığın sanıyor sanırım :D
Parayı bulan bizdik garcamasini bilmediğimiz için onu elimizden aldılar
parayı bi biz bulamadık aw. battık üstelik.. ama ampulü edizhun buldu ya. muahahahah
yaaaw Allah aşkına akşam akşam günaha sokma bizi. dalgaya alalımda neşemiz bozulmasın.
Lidyalılar
parayı ben buldum
kredi kartından vergi muhabbetini askıya aldılar haberşn olsun öyle bişey şuanlık olmayacak
Bılıyom cünkü tepki geldi geri çekildi
Google dan bakabilirsin
Lidya, Mehmet Şimşek
Sayın bakan