Babamdan gizli altın aldım?

23 yaşındayım yıllarca aç ve açıkta bıraktı üniversite okudum ayda 1 defa harçlık verirdi 200 TL üniversitemi de okuyamadım 2. Senesi bıraktım, hem okul hem iş de olmuyordu çalışamadım saatleri de uymuyordu bulduğum işlerin, asla destek olmadı durumu çok iyi olmasına rağmen hiç arayıp sormadı bile , bitane mağazaya girerdik birkaç eksik biseyimi alırdım ellerim titrerdi acaba kızar mı yine döver mi , yaptı da defalarca bir sürü insan içinde , geri koy derdi hepsini yoksa dayak yersin , bende 1 sene önce şehir dışına çıktım bu kadar eziyete dayanamayıp , ya KYK da kalırdım ben yurt ödememi bile aldığım krediyle ödüyordum , geri ödemesiz burs çıkmadı o dönem bana bende durumumdan ötürü krediyi kabul ettim onunla geçindim 1 sene çoğu gece aç susuz uyuyordum ağlayarak, e insanlar da bir yere kadar destek oluyor malum , her neyse bu kadar eziyete dayanamayıp bilet aldım şehir dışına çıktım, çıkarken de eve gittim annemlerle vedalaştım , başka şehir de okuluma devam etcem aynı zamanda iş bulup çalışcam vs. dedim şok tepkiler verdiler uzuldüler ilk defa bu kadar uzun ve bu kadar uzak biryere gitcektim , gitmeden baba dediğim seref*izin altınlarını aldım yıllarca çalıştırdı beni hakkım dedim alcam madem karının karnına girip yapıp köle gibi sadece çalıştırdın , bakmıyorsun, bunca zaman rezil rüsva ettin bende hakkım olanı alcam dedim ve aldım çıktım evden bindim otobüse gittiğim gibi bozdurdum altınları eve çıktım işe girdim çalışıyorum, birkaç ay sonra anlamış , benim aldığımdan anneme söylemiş kız mı aldı acaba giderken annnem de yapmaz öyle bişey demiş , anlasın hiç umrumda değil, çocukluğumdan beri hayvanlara baktım ya ben daha 5, 6 yaşlarında iken kız kardeşime baktım bebekti altını değiştir mamasını yedir , evi süpür , büyükbaş hayvanların bakımı otu bo*u 20 sene çektim, dövüldük annem kardeşlerim ben, evimizin dolabında hiç bir zaman unutmam sadece zeytin annemin hayvanlardan yaptığı peynir ve yoğurt , ekmekde işine gelirse alırdı, şimdi sizce iyi mi yaptım kötü mü?
Babamdan gizli altın aldım?