Bir de ben yapı kredi de 2 binlik limit her ay olmayacak mıydı? şu an yapı kredi kartımda borç 774 TL kullanılabilir limitim ise 1225 TL. 2 aydır 1200 TL her ay 2000 olması gerekmiyor mu
Bir de ben yapı kredi de 2 binlik limit her ay olmayacak mıydı? şu an yapı kredi kartımda borç 774 TL kullanılabilir limitim ise 1225 TL. 2 aydır 1200 TL her ay 2000 olması gerekmiyor mu
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Önemli! Kredi kartı başvurum bir türlü onaylanmıyor neden sizce? Bankada ki paramdan dolayı mı yoksa aylık gelirim falan mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Alma boş ver
Alayım mı almayayım mı diye sormadım ö
Kredi kartı bela
Öğrenciyim zaten 2 bin limit verecek onu bile vermiyorlar
Gelirin olmadığı için
Öğrenciler alıyor ama
Benim yapı kredide kart limitim 2 bin tlydi iş bankasından 2 Bin TL limit alamadım bir türlü. Öğrenciyim şu an
Neden olmuyor? Çalışanlara daha yüksek limit veriyorlar öğrencilere 2 bin olmuyor ama bende
Banka 2 ben tl uygun gömüş tüm bankalar birbirini görüyor
Ben sandım ki her banka 2 bin verir tamam hepsi vermez de tüm bankalardan çeneileceğçm maks tutar 2 bin mi yani
BDDK tüm herkesin puanını görünüyor
Tüm bankalardan en fazla 2 bin mi çekebilirim yani ben? Ziraat e başvuracaktım olmayacak o zaman onda
Borç var düzenli yatır ve puanın artsın
İmkansız
Hemen artar mı ya off bir telefon alacaktık
En az 1 yıl sürer
Olmayan borcu mu ödeyim kart limitim 1225 şu an. Bende her ay 2000 olacak sandım
Tekrar 2000e çıkma ihtimali yok mu 3 gün sonra son ödemem
Banka müdürü tanıdığım var konuşayım istersen
Bunun sebebi mi soracağız
Neden 2000 değil şu an ben onu anlamadım
Evett
Çok iyi olur aslında
Hangi. il
İstanbul
Bende İstanbul sorarım istersen
Olur sorabilirsin
Tamam yazarım sana burdan
Tamamdır teşekkür ederim
Rica ederim
para mı lazım?
Teklifine ihtiyacım yok. Sadece soruma yardımcı ol
gelirin yoksa onaylanmaz referans gerekir
Benim yapı kredide kart limitim 2 bin tlydi iş bankasından 2 Bin TL limit alamadım bir türlü. Öğrenciyim şu an
Neden olmuyor? Çalışanlara daha yüksek limit veriyorlar öğrencilere 2 bin, olmuyor ama bende.
alamazsın 500 bile ama referans verirlerse olur
Öğrenciyim bir yerde çalışmıyorum referans verirler mi? Tüm bankalarda toplam limitim 2 bin mi yani
öyle değil maalesef istersen sana ziraatten 5bin onaylatalım
Nasıl yani, nasıl olacak o
orada çalışıyorum onaylarım
BDDK olması lazım tüm bankaları görüyor sen çalışan olarak onaylayabilecek misin yani onaylaman yasak çünkü
kendin bilirsin