Güncel borcu en son ne zaman ödersem faiz binmiyor kesin olarak. son ödeme tarihinde mi bir sonraki hesap kesim tarihinde mi vsvs
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Güncel borcu en son ne zaman ödersem faiz binmiyor kesin olarak. son ödeme tarihinde mi bir sonraki hesap kesim tarihinde mi vsvs
Bu hangi banka uygulaması bilmiyorum ama biraz karışık yapmışlar o yüzden anlayamaman çok nornal çünkü ilk bakışta cidden anlaşılmıyor.
Kredi kartlarında ödenen ekstre borcudur. Bu ekstrenin de oluşturulma ve son ödeme tarihleri vardır. Güncel borç ise şu ana kadar olan toplam borcu gösterir normalde. Yani ekstreden sonra yaptığın harcamalar da dahildir.
O yüzden uygulamanın başka bir kısmında ekstren görünüyor mu bir bak. Eğer ekstren varsa 11/10 tarihine kadar onu ödemen gerekiyor. Otomatik ödeme talimatın varsa kendisi hesabından çekecektir.
Eğer ekstren şu anda yoksa orada yazan güncel borcu yine o tarihte ödemen gerekecek ama bence bir yerde ekstren olmalı.
Cevap
15Cevap
Kanks 11.10 da ödeersen fazisiz ödersin.
Benim hiç hayatimda 6 bin borcum olmadi :) şeytan bazen diyo gir kredi kartı çıkar patlat kartı annem ödesin :)
Bir sonraki aya yansıyacak şimdilik tutsr o 5k olan. Bu ayki borcun ödenmiş
Ama diğer herkes başka bir şey söylüyor
Bu ayın 11ine kadar ödemezsen eğer üzeirne faiz binecek
Ödicem de bilmek için sordum
1inde ekstren çıkar 10 gün içinde ödemen gerekir. Yani en geç 11’inde borcunu ödemen gerekir.
Son ödeme tarihinden önce ziraat değil mi faiz arttırdı kuzum
Son ödeme tarihine kadar ödemen lazım birdahaki aya kalırsa faiz biner
11 ekime kadar ödemelisin
Asgari ödesen de olur
son odeme tarihi neyse o zaman ödemen halinde faiz binmiyor. konuyu tam anlayamadım
Son ödeme tarihinde asgerisini ödersen faiz binmez
Biniyor asgarisini ödesen de sanırım
şu an ödemen gereken 11/10 olan
Bir sonraki ödeme tarihi bu ayki yatirmissiniz
Son ödeme tarihi 11/10/2024
Son ödeme
son ödeme günü
Azmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?