Bakanlık, Yıl sonuna kadar elektrik ve doğalgaza zam yapılmayacağı açıkladı. Yapılmasa bile yine de çok geliyor. Buna telefon, su vs eklenince çok çok oluyor.

Bakanlık, Yıl sonuna kadar elektrik ve doğalgaza zam yapılmayacağı açıkladı. Yapılmasa bile yine de çok geliyor. Buna telefon, su vs eklenince çok çok oluyor.

Allah razı olsun ya. Daha ne kadar zam yapacaklar ki? Diyanette son model arabalar var. Emekli vekillerin altında keza öyle. Çeksinler onların altındaki arabaları. Emekli vekile memur emeklisi maaşı bağlansın. Bak bakalım ülke nasıl oluyor
İstanbul da su faturaları elektrik ve doğalgazı geçti. 700 TL elk faturası, 1500 TL su faturası geliyor. Bizden ÇALINAN bu paraları kimse sorgulamıyor.
Her şey güzel oluyor. Ekrem halkı sykmek sana helaldir.
Cevap
29Cevap
Yeteri kadar zam oldu ki neyin kafasını yaşıyorlar gadası
Elektrik 800-1000 arasi, su da 500 civari geliyor. Yapmasalarda yilbasinda acisini cikartirlar.
Sonra asgari ücretle tüm zamlari pespese yapistiracaklar :)
Veeeee
Gördünüz mü asgari ücret yükselirse enflasyon yükselir diyip ülkeyi gene ap... t. al yerine koyacaklar :)
Yılbaşında ekonomi paketi ile toptan geçirecekler çünkü şimdi zam yaparlarsa enflasyon yüksek çıkar işçiye yüksek zam yapmak zorunda kalırlar
Benim au faturam çok geliyor.. işin ilginc tarafi tasarruf ettiğimde de aynı fatura geliyor. Gelip saate baktılar ama degişen bir sey olmadı.
sağolsun Ekrem başkan yeterince bastığı için bize bi şey farketmiyor. memur maaşının 10 bini faturalara gidiyor. evet yaşıyoruz hala hayattayız !
Demek ki yil sonunda askerden yeni gelmiscesine zam yapacaklar
demekki yılbaşında sağlam geçirecekler tam kış ayında fena s.. ikecekler
300-500 lira arasında gezer. Kışın doğalgaz elektriğin 2 katını fazlasıyla aşıyor.
Yıl sonuna kadar yapılmayacak esas zam 1 Ocak günü yapılacağı için
kesin yakında zam vardır ben faturalara toplam 10-15 bin ödüyorum
Şu an tek yaşadığım için elektrik ve su dışında özellikle suyun dışında komik rakamlar
Merak etmeyin yeni yılın başında %500 zamı dayarlar olur biter
yıl sonu enflasyonu yüksek oranlarda açıklanmasın diye buna benzer kalemlerdeki zamları yılbaşından sonrasına bırakıyorlar , sizi bizi çok sevdiklerinden değil
Yapacaklarını yaptılar zaten 😂
dünyada doğalgaza, petrole, elektriğe indirim gelirken bizde zam gelmeyecek diye müjde veriyorlar 🥳 🎉
Enflasyon oranında ayar yapıp yılbaşında maaşlara zam vermemek için böyle bir oyun yaptılar tabi millet de gerçeği bilmediği için seviniyor 🤣
ben mum isiginda televizyon izliyorum bir sey olmaz bana.
Zaten yıl sonu geldi şurada 50 küsür gün kaldı sshdjjsj
Yazları klima çalışıyor elektrik 1000 TL'nin altına inmiyor
Geçen ay toplam 1200 ödedik
Zaten taptılar yazdan :))
Hadi İnanmış gibi yapıcam 🤣
yılbaşında sağlam zam gelecek demek ki
Sırasıyla 260 / 150
Elektrik bin tl nin üstü geliyor
1 Ocak'ta büyük bomba var o zaman
2 3 ay mı yapılmayacak
2500 civarı geliyor klima açınca
Yılbaşından sonra
Yılbaşında sağlam bi zam yapar geçirirler.
Neden her yıl zam olmak zorunda
Yılbaşında güzəl bir zam bizi bekliyor deməktir.
Bir oy uğruna ya rab ne fırıldaklar dönüyor derim
Seneye seçim mi geliyorrrr 😅
Elektrik 600 gibi doğalgaz yok
Yeni yıla sakladılar desene daha kötü o zaman.
yapacağı zammı yapmışlar zaten
Bütün cepler de dahil 2500 buluyor
Haydi konvoya.
Yl sonu geldi zaten
Artık nefes alamaz hale geldik
500 lerden aşağı gelmiyor
yeni yılda %100 getirirler olur biter
Elektrik 800 geldi bizim
Güzel haber
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?