Depresyon sebebiyle birsürü birbirinden alakasız şeye para harcadım kıyafet orj parfüm kuaför vb.. pismanım şimdi 4-5 ay boşuna çalışıp tüm 5 ay maaşımı borca vermek istemiyorum aklımda bir fikir var aslında sizin illegal tavsiyeleriniz var mı biriktirince yerine koyacağım parayı ama
Güncellemeler
1 yıl
Soru biraz olmamış ama ne yapabilirim borcumu kendi çabam ile kapatmak için olacaktı
Şöyle yapmanı öneririm, kartın 1 2 taksidini ödeme. Ama kenarıya para at. Ödeme yapmadığın aman banka seni zırt pırt arar ödeme yap diye. şu an ödeme yapamayacağını söyle. borcu mutlaka yapılandıracaklardır. Yapılandırmda olunca borç tutarı 80e çıkabilir. Kartın kullanıma kapatılır. Ama sana 24 ya da 36 ay taksit seçenekleri sunarlar. Sende birikim yapıp 3 4 ay içinde gerekli parayı toplarsan erken ödeme yaparsın 70 değil örnek 75 ödersin borcun kapanır kartın tekrar açılır.
Kaba taslak bir hesap yapalım. Borcunuz 70 bin yapılandırma olursa geri ödeme 85.000 diyelim. 36ya böldüklerini düşünürsek 85000 ÷ 36 = Ortalama olarak 2360 tl ödersiniz her ay
Elbette olur. Benim hesaplarım 36 ay içindi 24 aya bölersek en fazla 3600 tl ödersiniz. Hayır zarar girmezsiniz. Siz normal taksidi ödeyin 1 2 ay elinize toplu para geçerse hepsini ödersiniz ve toplam miktar düşer.
Rica ederim. Evet böyle bir ihtimal her bankada mevcut yapılandırma yaparlar. Psikolojik olarak sana baskı yaparlar ama her gün ararlar 2 3 defa sen ödeme yapamayacağını şu an maddi sıkıntı çektiğini söylersin. Banka alacağı para ve faize bakar. Sana bu şekilde yardımcı olurlar.
Banka ne kadar faiz uygular orasnı bilemiyorum maalesef ben sadece tahmini bir rakam yazdım. 85.000 geri ödeme olursa sizin aylık ödeyeceğiniz para sabit kalır o fiyat değişmez.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
kredi çek borcu öde taksizt taksiz krediyi öde, diğer türlü zengin bir tanıdıgına ödetirsin o esnada o ne derse yaparsın
Valla paran varsa faizden gelenle öde
Abi yokki ya ne yapacağm
O zaman ödemek zorundasın ne kadar borcki
70 bin abi
Öderimde 5 ay boyunca ne yapacagm
Parasız
Taksit yaptır ödersin başka türlü zor
Umarım abi ya vallaha hiç bu işlere girmeyeceğim birdaha bir depresyondayım diye bir sürü saçma sapan al8şveriş yaptım ama telafi edecegim
Biradaha mı aslaa kredi filan yok
Kendini bunaltma ödenir illaki borç
her şey daha iyi olacak tabiki ödenir
İnşallah hayırlısıyla ödersin çabuk geçer bu günler
Borç ne kadar?
70 bin
Tek karttan mı harcandı bu para?
Evet
Şöyle yapmanı öneririm, kartın 1 2 taksidini ödeme.
Ama kenarıya para at.
Ödeme yapmadığın aman banka seni zırt pırt arar ödeme yap diye.
şu an ödeme yapamayacağını söyle.
borcu mutlaka yapılandıracaklardır.
Yapılandırmda olunca borç tutarı 80e çıkabilir. Kartın kullanıma kapatılır.
Ama sana 24 ya da 36 ay taksit seçenekleri sunarlar.
Sende birikim yapıp 3 4 ay içinde gerekli parayı toplarsan erken ödeme yaparsın 70 değil örnek 75 ödersin borcun kapanır kartın tekrar açılır.
Mesela her ay ne kadar ücret ödemem gerekir?
Ben en fazla 6 bin verebilirim
Dediğim gibi olur mu
Kaba taslak bir hesap yapalım.
Borcunuz 70 bin yapılandırma olursa geri ödeme 85.000 diyelim. 36ya böldüklerini düşünürsek
85000 ÷ 36 = Ortalama olarak 2360 tl ödersiniz her ay
Yaa öyle olursa çok zarara girmem değil mi
Uygun sanki öyle yapsalar
Yapabilirim sanki öyle
Elbette olur. Benim hesaplarım 36 ay içindi
24 aya bölersek en fazla 3600 tl ödersiniz.
Hayır zarar girmezsiniz.
Siz normal taksidi ödeyin 1 2 ay elinize toplu para geçerse hepsini ödersiniz ve toplam miktar düşer.
Bilgilendirdiğin icin çok teşekkür ederiim çok sevindim böyle bir ihtimalin olduğuna daha yeni kullanıyorum kartları o yüzdende sorayım dedim buraya
Rica ederim.
Evet böyle bir ihtimal her bankada mevcut yapılandırma yaparlar.
Psikolojik olarak sana baskı yaparlar ama her gün ararlar 2 3 defa sen ödeme yapamayacağını şu an maddi sıkıntı çektiğini söylersin.
Banka alacağı para ve faize bakar. Sana bu şekilde yardımcı olurlar.
Yani şimdi kesin her ay 3600 tl gibi ödeme yaparak ödemiş oluyorum ama toplam geri ödeme sabit fiyat mı oluyor
Çok bilmiyorum da kredi işlemlerini 4 hafta önce aldım ne kartlarımı
Ama saol abi ya hiç aklıma gelmemisti
Banka ne kadar faiz uygular orasnı bilemiyorum maalesef ben sadece tahmini bir rakam yazdım.
85.000 geri ödeme olursa sizin aylık ödeyeceğiniz para sabit kalır o fiyat değişmez.
Okeyy teşekkürler
Rica ederim
Paraya ihtiyacın varsa yardımcı olabilirim
Amacınızı biliyorum
Bussru yollar var
Yardımcı olabilirim
Hahahahahha uzaa