BDDK tarafından alınan karara göre önümüzdeki haftadan itibaren doğum tarihi, takım kuruluş tarihleri ve plakalar gibi basit kart şifresi kullanımları yasaklanacak, siz bu tarz şifreler kullanıyor musunuz?

BDDK tarafından alınan karara göre önümüzdeki haftadan itibaren doğum tarihi, takım kuruluş tarihleri ve plakalar gibi basit kart şifresi kullanımları yasaklanacak, siz bu tarz şifreler kullanıyor musunuz?

Bu tarz şifreler kullanmıyorum ve bunlarun yasaklanmasını yanlış buluyorum. Mantıken böyle bir şey yasaklanacaksa şifrelerde "0,1,2" ile başlamamız mümkün olmicak, bu demek oluyor ki 30.000 farklı şifreyi yasaklamış olacaklar, şifre kırmak isteyen biri 100.000 şifre arasından 1 şifre bulması gerekirken, 70.000 şifre arasından 1 şifre bulacak. Herkesin kendi sorumluluğuna bırakmaları çok daha doğru.
Hali hazırda ezberimde olan şeyleri parça parça koyuyorum mesela tel no dan 2 tane TC den 1 tane gibi ordan burdan alıp saçma sapan bi kombo oluşturuyorum
Cevap
10Cevap
zor şifreler genelde.
Cok calisiyolar ya... ayyyyyy.. kafama gore belirliyom
Yil olmus m. s. 2024 hala nelerle ugrasiyoz.. bddk kredi karti sifresi icin karar almis... olaya gel... milletin sehirlerine bak bi de tr'ye bak... adim basi cami var adamlarin kuvvelerine bak qk benim icin burasi daha kutsal yani..
www.instagram.com/.../?igsh=MWhnMGR0dmo4bXBlOA==
Kubbe*
Hiçbir zaman öyle bsi yapmadm basit ama aklmda kalacak kimseninde aklına gelmeyecek şey yaptm 😄
söleyimde patlat dimi hesaplarımı
Almanyadaki telefon numaramıza göre 😅
Yaz söylüyorum😅
Ahahahah 😅
Anlamı olan günlerin rakamları
Çok zor benim şifrem söylemem sdfsdfdf 😅✌️
İsmimi kullanıyorum sayısala çevirip
Vallahi ben aklımda bir şeyler var ona göre yani
Benimde böyle bir şey
Kafama göre koyarım
kafama göre yapıyorum
3169 benim 😂