Tahmini rakamları alalım. Ben tüm aileyi yekün olarak sayarsam 30 bini buluyor gibi :D

Tahmini rakamları alalım. Ben tüm aileyi yekün olarak sayarsam 30 bini buluyor gibi :D

Kışlık alışverişim için harcayacağım miktar, biraz araştırmaya ve neye ihtiyacım olduğuna bağlı. Yeni bir mont, rahat bir çift bot, sıcak tutacak birkaç kazak ve olmazsa olmaz atkı, eldiven gibi aksesuarlar derken, bütçem birkaç bin liradan başlayıp, ihtiyaçlarıma göre çıkabilir. Kışa hazır olmak, hem sıcak kalmak hem de şık görünmek için önemli!
çook şükür 2 yıldır kışlık alışveriş derdim yok, olanlarla idare edeceğim bu yılda ki eski değiller zaten :) amaaa 2 minnak yeğen var bende sürekli büyüdükleri için cimcimeler için yazlık kışlık her yıl destek oluyorum kardeşlerime. minnaklar ama yetişkin kıyafetlerinden pahalı kıyafetleri :D kışlık hakkımı yine cimcimelerime kullanıcam ve hesabıma göre cimcime başına 10 bin anca yetecek gibi.
2 gun once siparis verdim dur soyliyim bari🤗 12 li kalem ruj , 6 lı mini ruj ,2li rimel , mavi kışlık takimı, tişört, kazak , mevsimlik eşofman takimi ,6 lı duş jeli aslinda kislik ihtiyacim yok bunlara ihtiyacim vardi hepsi indirimdeydi 3bin tuttu yuppi
Yalnızca kışlık çorap parası harcarım, 13 yıllık kabanım, 6 yıllık montum, 3 yıllık polarım, 3-4 yıllık eldivenim, 4 yıllık kaşkolüm ve 7 yıllık berem var ve eskiyene kadar para harcamıyorum. Bu harcamalara gıda ürünleri dahilse sezonluk 15 bin TL diyebilirim.
Cevap
20Cevap
genelde değişir ne aldığıma göre
Merhabalar
Bugün Trendyol üzerinden sipariş verdim galiba biraz abartmiş olabilirim ama 53.245 ₺tuttu
Fazla da bir şey almadım oysa ki
Valla ben geçen sene mont bot vs almıştım bu sene birkaç hırka ve kışlık gömlekle ya 10 bin bile tutmaz herşeyi sayarsak..
Valla benim ailem kendine de alsın bana da 😂😂ben anca iki göz bir oda evimi idare ediyorum 😂😂😁
Geçen sene yapmıştım bu sene birsey almatı düşünmüyorum.
Ne sen sor ne ben söyleyeyim.. İçler acısı diyebilirim.. 😂
Aynen.. 😅
Şu anlık alışverişe gerek duymuyorum pek, kiyafet açısından oldukça kalabalığım. Bi mont sifariş verdim oda 60 manat falandı, çok pahalı değildi 😄 ne kadarda uyumluyum dimi dkksks
kıyafetim hiç yok 10 bin gitcek gibi botu montu içlik kazaklar sweatler badiler taytlar kalın çoraplar yedekler vs
kışlık hiç yok bu saydıklarım dolaplarınızda yok mu?
benim ev bomboş taşındım sıfırdan tamamen bi hayat düzen kuruyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Gardırop dolu valla herşeyden üç beş tane var ama değişiklik olsun diye yinede birşeyler alırım para önemli değil.
Bu kış alışveril yapmayı düşünmüyorum he alırsam belki bot olabilirim o da Max 2-3 bin tutar heralde
Bu sene pek ihtiyacım yok. Sadece 2 kazak 1 hırka 1 bot aldık 114€ tuttu
Orası Türkiye
Eksikleri baz alırsam 2-3 bin bot alsam 2-3 1 ayakkabı 2 jean 2 k tutar 4-5 sweat 4/5 tutar 2 ceket 4 k 2-3 alt 3 30 u bulur
Çok bir şey almıcam ya önce bir geçen senekileri çıkartıp neyim var neyim yok ona bakarım ona göre iki üç parça alırım
Dolabımdaki kıyafetlerin %95'i en az 5 yıl önce alınmış.
Baya pahalı ama ben toptan değil de ay ay alıyorum 3 5 parça bir şey
Lumberjack tan bot aldım 3bine montum vs çok var kaban ve kazak felanda alırsam Max 7-8 k eder
Annem dikiş hocası o yüzden bot alsam yeterli gibi görünüyor 🙂
Daha bakmadım kışlığı bi dökelim duruma göre ne ihtiyacım oldukça harcama yapacağım
Çok kilo verdiğim için ayakkabısız 20 bin tuttu kabaca. Eksiğim var yine de
Daha kışlık alışveriş ı yapmadm ama yapsam en az 3 bin tutar
@inciitanesiii 1 90 siyahımsı bir kabanım yok😅 ne kadar tutar 😅
5 n li günaydına bedava gelirmiş 😀
10 bini bulur ve hatta geçer sanırım tamamen yeni alırsam eğer.
Eskileri sayarsak en az 8.000 tamamen yeni alıcaksak en az 20.000
geçen seneden kalma her şeyim var şükür fazlasına gerek yok 😌
Şu an düşünemiyorum tutarı. 20 bin flan tutar en az 🥲
Kışlık alışveriş yapmıyorum bu sene. Şükür her şey var. 🙏
Eskileri giyecegim
Daha önemli yatırımlarım var🃏
Belki gözüm bakarsa 1, 2 sweatshirt. Botum eskidiyse 1 de bot.
Bir zamanlar bu paraya Şahin alıyorduk 😅
Eşimin ailesi tekstilci, yani sıfır tl 😂
Tüm şansımı burada kullandım😂😂
30 bini geçer bea.. 😃😃
Ne sen sor , ne ben cevaplayayım
Ben cevapladım :|
Ben cevaplamasam daha iyi olur 😊
250-300 tl falan tutar şu an :D
2 Kilo dondurma ile kışı çıkarırım gibime geliyor :D Zam yapmadın ne yapayım :D
Bir şey almam gibi 🤔
Belki 2-3 Sweat ve bot
Bir mont, bir çizme ne kadar tutarsa o kadar. 🙂
her şey gereksiz pahalı ne yapalım 🤷
En az 3 maaşımı harcamam gerekir.
2 sweat+1 mont veya deri ceket toplam 3-4k civarı tutar sanırım
Ben bi 7k ya hallediyorum ya tutumluyum sanırım:)
Yeni almam gereken bir şey yok.
10 bin falan rahat tutar
En iyisi söylemeyeyim jdjdj
2-3 sweatshirt bir bot
Kendim için 10 bini bulur...
2000 Bin 3000 olur pahalı zaten her şey
On milyon dolar
5 bin falan eskileride kullanırım
en az 20 bin gider
Geçen seneden o kadar çok giysim var ki gerek yok
100bin TL
Değişken