Annem rapor yok şu an ama %80 engelli çıkacağını düşünüyorum Çünkü gerçekten yürüyemiyor ve çok hasta ortalama 1 milyona nasıl bir araba alırız ve süreç nasıl işliyor kurul raporu için randevu aldık Hangi marka tercih edersiniz tavsiye edersiniz
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Wolswagen tercih edin süreç raporu aldıktan sonra bayiye gitmeniz yeterli onlar yönlendiriyor zaten
Ya bir de ben sana şunu sormak istiyorum bildiğin kadarıyla Şimdi biz örnek verin bir milyonluk bir araba aldık buna yıllık bana masrafı kasko yaptırmayacağız ne kadar olur Annem emekli zaten o karşılayacak ama çok masraflıysa almam dedi
Bakım ve sigorta ve muayene ücreti yaklaşık olarak 50 bin civarı masraf çıkarır
Yıllıkım veremeyiz o parayı annem emekli soygun mu yapılıyo biz neyle verelim o parayı
Sigorta yok kasko falan yapmıcaz biz
Maalesef durum bu yıllık maliyeti bu ve buna yakın olur
Sigorta yapmadan trafiğe cikamazsiniz
O kadar değil de biz neyle verelim sigorta falan yaptırmayacağız zaten Hadi bir bakımını yaptırırım o kadar ne vereceğim Hadi 2000 lira da taşıt vergisi falan olsun ben gidip de 50 bin lira ne ile vereceğim Benim annem emekli
Sigorta 15 bin civarı
Bakımı 3 bin TL civarı
Yıllık MTV 3 bin TL civarı
Muayene 3 bin TL muayene
Tamam en fazla tutsun 9.000 lira sigorta yaptırmayacağımı söylemiştim zaten
Sigorta yapmak zorunlu diye bellirtim anlamadiniz galiba
Beyefendi emekli maaşı 10 binlira yıllık 50 bin lira bu kadın nasıl ödesin
Ablacım ben mi belirliyorum tepkiyi bana gösteriyorsunuz benimle neden bir kargasa içine giriyorsunuz ödemeyin benim sorunum değil bu
Ya estağfurullah şekilde söylemedim ama gerçekten de enteresan fiyatlar değil mi bunları kim veriyor biz nasıl verelim yani onu şaşırdım
Anlıyorum su süreç zorlu bir süreç ama bunları ben belirlemiyorum maalesef
Yani bu insanlar nasıl hayatta kalıyor Ben de bunu bilemiyorum
Kredi kartı borçla bir sekilde tutunmaya çalışıyorlar
Kardeşim ben gerçekten bişeyden haberim yokmuş hasta annemi bi gezdiriyim dedim allah bunları kahretsin başka hiçbir şey söylemiyorum
Daha söylenecek söz kalmadı ki konuşmaktan bile yoruldum yani sen düşün
https://www.youtube.com/@otvmuafiyeti
Bence raporu güncelleyip 90 a çıkarma şansınızı deneyin daha avantajlı olur
Şöyle söyleyeyim şu an elimizde rapor yok elimize para geçmediği için rapor alma işine de girmedik Annem çok rahatsız kesinlikle yürüyemiyor yani takılıp yere düşüyor evde bile Zaten onun için istiyoruz Arabamız yok En azından
O zaman 90 zaten çıkar sanırım
Ve araç alırkende max fiyat var ona göre seçersin ve sayı kısıtlı zaten
Ya En azından şöyle söyleyeyim 500.000'lere gidip dandik ikinci el bir araba almaktansa o parayı 1000 liraya tamamlayıp iyi bir araba alırım sıfır alırım yani
Ya bir de ben sana şunu sormak istiyorum bildiğin kadarıyla Şimdi biz örnek verin bir milyonluk bir araba aldık buna yıllık bana masrafı kasko yaptırmayacağız ne kadar olur Annem emekli zaten o karşılayacak ama çok masraflıysa almam dedi
bayiye başvuruyorsunuz rapor ile
Şu an raporumuz yok kuru randevusu aldım oraya gideceğiz yani başka şartları var mı maddi durumunuzda normal bir evimiz var ama aman aman bir durumumuz yok yani Hangi marka tercih edelim işte Parayı bu şekilde kurtarmaya çalışacağız arabamız da yok zaten annemi gezdirmek için yürüyemiyor
süreci başlatın o kendisi ilerler