4 gün oluyor tanısalı sürekli para para bi sekilde biri calisan insan yani 300 400 at diyor sıkıstım diyor ben de atmadım annesi dün vefat etti hala para istiyor engelledim sizce doğru mu yaptığım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılGenellikle öyleleri Maalesef ki iyi insan çıkmıyor paranı Alır alır sonra bir de güzel seni yarı yolda bırakır ya da paranı isteyeceksin diye senin ile ilgili bir şikayet düzenler Seni mağdur eder Hem para vermiş olursun hem de suçlu olursun böyle insana en güzel şey mesafe koymaktır ayrılarak en doğrusunu yapmışsın Keşke hiç para vermeseydin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılAnnesi ölen insan bırak para istemeyi telefonu bile aklına gelmez. Tahminimce vatsap durumunu sadece sana açık yapıp o şekilde paylaşım yapmıştır seni kandırmak için.
10 Yorumla
1 yılDüzgün bir erkek yeni tanıştığı kadın olsun erkek olsun kimseden para istemez, diyelim sen farkettim teklif ettin kabul etmez. Doğru yapmışsın sakın açma
00 Yorumla
1 yılKendini kullandırma.
Biraz kendisine saygısı olan erkek, kız arkadaşından para istese bile en az 6-7 sonra ve çok kısa süreli ister. Erkeklik eril enerjidir ve vermek ister almak istemez.
en iyisini yapmışsın.00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
68
Cevap
99Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılYani amacı belli değil mi sürekli senden geçinmek o nedenle uzak durmalısın...
10 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılAyrılllllllllllllll. Delimisiniz siz yaw.
05 Yorumla- 1 yıl
Eder erkekler olarak manıpule etmeyi severiz :) Ama 3-4 gün olmuş sürekli sürekli para istiyor. Bir insan kız arkadaşından para istiyorsa bu kadar süre içerisinde zihniyeti bozuktur...
- 1 yıl
Eğlencelik. Bak ilişkilerde para alışverişlerine karşı değilim ( hayatım da kız arkadaşlrımdan para istememe me rağmen) Ama 3-4 gün olmuş sürekli para istiyor olmaz. Kumar mı oynuyor napıyor bilmiyorum ama seninle alakalı olan kısmı şu Ya kendini senden üstün görüyor ya da yolunacak tavuk olarak görüyor seni...
- Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u 1 yılseni para olarak kullanıyor
00 Yorumla
1 yılBence pek inanma 300 400 liraya kadar düşen bir insanın karakteri ucuz ve satılık olur dikkat et derim benim düşünceme göre ama yinede kendin için en doğru karar neyse onu ancak sen verebilirsin bir başkası değil
28 Yorumla- 1 yıl
3-4 gündür tanıdığın birine neden birikiminden bahsetme gereği duydun? O mu sordu? Biraz gözünü aç.
- 1 yıl
Bizde bi laf vardir eve lazım olan camiye haramdır diye o yüzden çevrende hayatına alacağın insanları çok iyi sec sonucta bir bayansın ve faydalanmak istyen cok olur benide yanlış anlama bayansın dedim ayrımcılık olsun diye söylemedim sonucta önemli olan önünde ne taşıdığın değil göğsünde taşıdığın yürektir... bazı insanların söyledikleri bir kac kelime yazdıkları bir kac söz kişiliğini karakterini ortaya koyar ki sende aklı selim bir insansın bu insanların sana nasıl yaklaştığını anlaybilirsin menfaat icin mi yoksa gerçekten senin yanında olmak istediği için mi diye 🙏🙏🙏🙏
- 1 yıl
@Manasızdidik haklısın söylediklerin de 😉😉😉😉
- 1 yıl
İşte derdi para olunca bir an önce öğrenmek istemiş, normal değil. İyi niyetini emek emek birikimini verme 3 gün tanıdığın insana. Aklını başına al. Dürüst hiç kimse 3-4 günde ne senin birikimini merak eder, ne senden para ister. O annem öldü muhabbeti de tamamen manipüle etmek duygunu sömürmek için söylenmiş bir yalan
- 1 yıl
@Manasızdidik yine haklılık payın çok yüksek
- 1 yıl
Anlamadım?
1 yılEminim ki vefat etmiştir. Annesi vefat eden kızlarla konuşma peşinde olmaz. Kandırıp para kopartmak amacıdır.
21 Yorumla
1 yılEn doğrusunu yapmışsın Allah rahmet eylesin tabi ki acısı büyük ama saçmalık inşallah para atmadım hiç ml ya
12 Yorumla- 1 yıl
Yüzsüz herif ua
Yani annesi vefat eder etmez engellemeyeydin daha yakışık olurdu ama olsun boş ver doğrusunu. yapmissin
17 Yorumla- 1 yıl
Seni duygusal yönden vurmaya çalışıyor. İşte annem öldü vs zor durumdayım ayakları. Engel dursun görüşme bir daha.
- 1 yıl
En baştan kurtul hayatına bak iflah olmaz böylesi. Birde sense 10.000 olduğunu duymuş ya artık pes etmez sen konuştukça bi şekilde ister ve en sonunda alır senden.
- 1 yıl
@Uslanmazboğa Ay evet basım şişti ama önceki konuştuğu kız buna vermiş para bu da ordan alısmıs ulan 80 bin maaş alıyorum diyor benden istiyor bide diyor senin 300 400 tl vermen benim İcin önemli degil diyip tekrar istiyor 😅😅😅
- 1 yıl
Kaç bin türlü yalan söyleyebilir. ya da daha başka ne isteyebilir diyorsan hepsine cevap verebilirim. 😃
1 yılÇok karaktersiz adamlar var ya. Birine muhtaç olacağına ölmeyi yeğlerim. Ne kadar aşağılık bir duygu. Özel bir durum belki olabilir neysede bu düpedüz yolmaya çalışıyor.
30 Yorumla
1 yılŞmdiye kadar 2 den fazla para atmadın umarım?
12 Yorumla- 1 yıl
Güzel 👍
1 yılYok canım neden engelledin sonuçta sen onun kölesisin
Bir soruyorsun he
12 Yorumla- 1 yıl
Olsun zaten yedirme kimseye paranı kullandırtma kimseye kendini
Zor durumda yardım etmek ayrı bir şey paso para yedirmek ayrı bir şey
1 yılYanlış yapmışsın. Çok yanlış. Çağırıp buluşmaya bi güzel dövene aq
19 Yorumla- 1 yıl
Para desen gelirdi aq
- 1 yıl
Shsjdjd
- 1 yıl
Sinyalci insandan cok nefret ederim. Aşırı
- 1 yıl
Hele kadından hele kız arkadaşından para istemek nedir aq
- 1 yıl
O zaman yoktan var et kendine kullan deseydin 🤣
- 1 yıl
O da iyiymiş bana da 1.5 iskender yollasın karnım acikti🤣
Gizli Üye(25-29)1 yılTabiki doğru bi de soruyor musun. Kismeye para atma erkekler çakal olmuş kızlardan para koparma derdinde. Sakın ha aman diyim annesi öldüyse bi sen mi varmisin hayatında
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılİnanma bunlar yeri gelir gözyaşı bile döker. Erkekler çirkinliklerine çirkinlik katiyo bu devirde zaten aldatma olayını hiç vakit kaybetmeden yapıyorlardı. Şimdi soyguncular da başlamışlar sen gibi çok var çevremde duyduğum para isteyen erkek. Benim de eski sevgilim şerefinizi tekiydi ayrilirken ben barışmaya çalıştıkça o zor durumdayım para göndersene diyordu atmadım tabiki
1 yılŞimdi û kadar isteyen ileriki zamanda neler neler ister verme para sakın geri alamazsın
13 Yorumla- 1 yıl
Prenses erkek ıyy
Evet, bu durumda engellemen doğru bir karar olabilir. Sürekli para talep eden biriyle sağlıklı sınırlar koymak önemlidir. Kendi finansal ve duygusal iyiliğini koruman önceliklidir.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılParazitle arkadsslik etmissin sordugun seye bak. O da nasil yuzsuzse. O kadar para atmaya merakliysan bizlede takil
12 Yorumla- 1 yıl
Para atmaya meraklıyım mı demişim
Cevap sahibi1 yılO eksik kalmis 😉
1 yılGeç bile kaldın böylelerine soğan erkeği deniyor, inanma hepsi duygu sömürüsü Yok annem öldü babam vefat etti bunlar hep oyunun bir parçası kendilerine acındırıyorlar böyle en doğrusunu yaptın boş ver
10 Yorumla
1 yılKimse 4 gün konuştuğu kişiden para istemez. Sakın göndermeyin iyi yapmışsın engelleyerek. Belki de annesi filan vefat bile etmedi. İnanmayın lütfen
20 YorumlaBu ne yüzsüzlük be resmen dilencinin tekinden kurtulmuşsun hâlâ doğru mu yaptım diye sorgulaman bile şok edici
20 Yorumla
1 yılevet çok doğru yaptın çünkü o çocuk sapık ve dolandırıcıdır yani parasını başka kızlara yediriyor yani seni aldatıyor
10 Yorumla
1 yılerkeğe kesnlikle para atmayın bazıları evlileri farklı yollardan tehtid ederek para sizdiriyor çok adli olayları duydum
10 Yorumla
1 yılYeni tanışmış olmasan yaptığın yanlış derdim, ama yeni tanıştığın biri bunu yapıyorsa güvenilmez olma ihtimali kuvvetle muhtemel dir
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 580 cevap paylaştı.
1 yılErkeğin kızdan para istemesi de o insanı basitleştirir. Üstelik yeni tanışmışsın. G. tüne güvenmeyen ilişki yaşamasın.
10 Yorumla
1 yılİyi yaptın. Seni sövüşleyecek. Nasıl inanıyorsun bunların gerçek sevgisine? Çocuk dediğin bildiğimiz dolandırıcı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBiz veririz yinede yaranamayız millet ister yaranır
14 Yorumla
Cevap sahibi1 yılYani biz gururumuza yediremeyiz
Cevap sahibi1 yılBöyle ilişki olur mu yahu
1 yılBelki gerçekten ihtiyacı vardır. Engelleyerek yanlış yapmışsın. Hayrına yardım etseydin ne olacak. Sorsaydın neden istiyorsun diye. Ayrıca başsağlığı dilemeliydin
05 Yorumla- 1 yıl
Bu kadar bilgim var söyledim ama ilk konuşmamızda itibaren istedi annesi öldü hala para istiyor banane calisan insann abisi kardeşi var bana mı kaldı
- 1 yıl
Belki yetmiyordur nereden biliyorsun?
- 1 yıl
Ver demiyorum ama en azından engellemeseydin sorsaydın ne sıkıntısı olduğunu baş sağlığı dileseydin.
- 1 yıl
Ya ben cocuga diyorum bak ne zaman konuşmak istersen konus benimle agla benimle cocuk hala zor günümde yanımda olmadın para vermedin diyor enayi miyim ben
- 1 yıl
“ zor günümde yanımda olmadın para vermedin diyor” aslında sana bazı şeyleri söylemiş ama sen anlamamışsın. Belki de mezar parasıdır. Belki başka bir şeydir. Bilmeden yargılamamak lazım. Allah kimseyi kimseye muhtaç yapmasın. Bence açık iletişim kurmaman yanlış olmuş
Bir kızdan para istemek yapacağım en son şey
10 Yorumla
1 yılAnnesinin öldüğü de yalandır para koparmak için diyordur
10 Yorumla
1 yılHem manipülasyon var hemde yüzsüzlük doğru olanı yapmışsın
10 YorumlaEngellemekle en iyisini yapmışsın. Sömürgeci tiplerden iğreniyorum
10 Yorumla
1 yılMuhtemelen annesinin ölmesi yalandır. Para isterken duygu sömürüsü yapıyordur.
12 Yorumla- 1 yıl
Aradığım yorum kimse annesi gitmişken para derdine düşmüş
- 1 yıl
Düşmez*
Engelleyerek çok doğru bir adım atmışsın seni kutluyorum👏👏👏
10 Yorumla
1 yılBu devirde annesi bile ölse güvenmemek gerekiyor. Çok iyi yaptın engellemekle. Böyle ahmaklar anca söğüşler.
10 YorumlaMenfaat odaklı bir ilişki aradığı doğru yapmışsın..
10 Yorumla
1 yılSeni bankamatik olarak biri için bu soruyu sorman bile yersiz.
10 Yorumlaİyi yapmışsın. Seninle sırf bu yüzden arkadaş olmak istemediği ne malumdu zaten.
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 334 cevap paylaştı.
1 yılHerkese söyle ki herkes engellesin o nasıl bişeymiş öyle
10 Yorumla
1 yılbi erkekte en nefret ettiğim ve asla görüşmeyeceğim 1. özelliktir
11 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıl3 4 günlük insandan para isticek kadar rahat biriyle baş edilmez iyi yapmışsın belki de dolandırılacaktin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYeni tanıştığım denmez ona … dolandırıcı çocuk denir
20 YorumlaYeni tanıştığın bir erkeğin para istemesi. Nasıl denk geliyor bunlar
02 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılMüge anlıya bu yüzden çok kişi gidiyor kesinlikle doğru ilişkini bitir
10 Yorumla
1 yılBanada 1000 tl atabilir misin yarın ödeyecem acil lazım.
10 Yorumla
1 yılAnnesi mi vefat etti? Kesin emin misin annesinin vefat ettiğinden
09 Yorumla- 1 yıl
Üzüldüm, keşke atsaydın ya da atmasan da engellemeseydin. Gerçekmiş gibi
- 1 yıl
Çok paran varmış gibi bir izlenim mi verdin
- 1 yıl
Keşke hiç param yok deseymişsin:))
- 1 yıl
Ben böyle durumlarda borç istemesi muhtemel olan kişiden borç istiyorum ön almak amacıyla
- 1 yıl
Takma, arada olur böyle
Para istiyorsa kusura bakma ama ondan bir cacık olmaz terket gitsin beyinsizi
10 Yorumlaannesi vefat falan etmedi dolandırıcı sakın atma
10 YorumlaZ kuşağının kolay yoldan para kazanma çabaları gibi yorumladım
00 Yorumla
1 yılOndan hayir gelmes kumar oynuyordur
12 Yorumla- 1 yıl
Iyi yaptin
1 yılYa deli misin niye atiyon
11 YorumlaKızım seni enayi yerine koymus paranı dizliyor iyi ki engellemissin güvenme böylelerine 1 2 çift laf eder kanma sende
10 Yorumla
1 yılYa ben kızlara sürekli para harcıyorum hiç bana denk gelmedi sizin gibi kızlar bazen kızların erkeğe oara verdiğini düşünmek beni çok darlıyor ya
10 YorumlaYeni tanışmışsın sonuçta seven adam para istemez kendi bulur bir şekilde engellemekle çok iyi yapmışsın
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılNasıl bu kadar saf canım olabiliyorsunuz merak edıyorum
06 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKaptırmam (kendini avutma)
Cevap sahibi1 yılFarkındaysan (ikna etme çabası)
- 1 yıl
😂😂😂😂
İy yapmsisin kimseye güvenme erkek adam hayatta para istemez.
10 YorumlaAnnesinin vefat ettiğine de mi inandın 😂
31 YorumlaPara isteniyorsa amac farklidir. Engellemek dogru.
10 YorumlaÇalışan kızların neden çalıştığı belli oldu birde sklp agresif tavır yapmıomusunz ya sizin ben varya
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSiz isterken bişey yok sonra eşitlik istersiniz bi de annesi ölmüş yeni
07 Yorumla- 1 yıl
Annesi ölen para derdinemi düşer geberirim açlıktan yinede parayı düşünmem yalan çünkü para koparmak için annesini öne sürüyor erkek arkadaşıdamı yok
Cevap sahibi1 yılBu hayatta her şey para tabiki derdine düşeceksin sen düşmüyormusun normal gününde bile? Erkek arkadaşı vardır belki yoktur tanımıyorum senin kötü gününde yardımın ile daha güçlü olabilir. Ayrıca aynı şeyi siz yapsanız akan sular durur hani eşittik çifte standart yapıyorsunuz.
- 1 yıl
Ben kimseden para istemem. Herkes benden ister.
Annesi Öldüğünde zaten birsürü insan toplanmış olur o gürültüde aa dur yeni tanıştığım flörtümü arayım para isteyimmi diyecek üstelik 300 tl 😂
Kuzenleri tanıdıkları yokmu bu çocuğun komik olmayın biraz eril düşünün
Cevap sahibi1 yılKomik düşünmeyin böyle erkeklerden beklediğiniz daha üst seviye olan isteklerin 3/1 i olmayan sineğin kanadındaki yağ miktarında hemen isyanı basmayın ya eşitiz biz eşittt 😂
- 1 yıl
Knk eşitlikle ne alakası var kadında yeni tanıştığı erkekten isteyemez yok öyle bir dünya
Nekadar ezikçe ya ben utanıyorum bunların yerine - 1 yıl
Bide adam çalışıyormuş 300 tl ile ne hayali varsa
Cevap sahibi1 yılUtanma kanka eşitiz biz siz isteseniz araba alanlar var
1 yılen ıyısını yapmıssın sacmalamıs resmen oyle her onune gelene para atma sakın
03 Yorumla- 1 yıl
suna bak ya ınsanda bıraz onnur olur yanı, bu arada sen nerede yasıyorsun
Doğru yaşmışsınız😒😒
10 Yorumla
1 yılSen bu çocuktan ayrıl bence direk
10 Yorumla- Devamını Gör (107)
Devamını Gör(152)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Yeni tanıştığım çocuk sürekli para atmamı istiyor. Engelleyerek doğru mu yaptım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler