Para & Ekonomi Hayatta tl'den ve dolardan daha değerli ne var ki? Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Euro DinarManatSterlin Ruble RupiMark var Güncellemeler1 yıl Süper bir soru sordun Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler Hayatta tl'den ve dolardan daha değerli ne var ki? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Rami3545 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Para birimi olarak diyorsan İngiliz sterlini ve İsviçre frangıGenel olarak soruyorsan sağlık en değerlisiekonomik olarak soruyorsan bitcoin, ingiltere ve amerika borsasımetal olarak soruyorsan nikel ve altın 0 0 Yorumla
Musti423 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 87% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 300 cevap paylaştı. Değerli madendir, Altın gümüş vs gibi. Dünyanın her yerinde para eder. 0 0 Yorumla
Faruk4216 Takip Et Yoda Yaş: 104 , eic 100% 1 yıl Altın her yerde her ülkede geçerli 1 2 Yorumla Şokagirenbimkasiyeri 1 yıl Hindistandaki altınların değeri Türkiye de ne kadar eder acaba Yorumla Faruk4216 1 yıl Şimdi tam bilemeyeceğim yarın akşam gelirken getir hesaplarız hesap makinesi var yani 😂 Yorumla
encokbensorarım Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Sen varsın. 1 1 Yorumla Şokagirenbimkasiyeri 1 yıl Teşekkürler
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 758 cevap paylaştı. Sevdiklerim altından değerli 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 441 cevap paylaştı. Dininiz imanınız para olmuş yeminle yani. 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 1 yıl Sıfırı bol olsunda 1 2 Yorumla Şokagirenbimkasiyeri 1 yıl başındaki sayılar çift haneli olsun Yorumla styxworld 1 yıl Evet Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 363 cevap paylaştı. Pound 1 0 Yorumla
mies94 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Sen varsın lady'm 0 2 Yorumla Şokagirenbimkasiyeri 1 yıl Teşekkür Yorumla mies94 1 yıl Eig yap beni 😇 Yorumla
AslanDogan34 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Euro 0 1 Yorumla AslanDogan34 1 yıl Altın altın altın Yorumla
içimidökmekiçinn Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Nefes almak 0 9 Yorumla onnumara_ 1 yıl sensiz olmuyo Yorumla içimidökmekiçinn 1 yıl @onnumara_ ne diyon Yorumla onnumara_ 1 yıl ne diyomysum Yorumla içimidökmekiçinn 1 yıl @onnumara_ kafan güzel herhalde :) Yorumla onnumara_ 1 yıl seni gördükten sonra Yorumla içimidökmekiçinn 1 yıl @onnumara_ 🙋🏼♀️ hayırlı işler kardeş Yorumla onnumara_ 1 yıl ♀️ bunu atma bana Yorumla içimidökmekiçinn 1 yıl @onnumara_ 🙋🏼♀️ Yorumla onnumara_ 1 yıl 👋👋💅💅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Para birimi olarak diyorsan İngiliz sterlini ve İsviçre frangı
Genel olarak soruyorsan sağlık en değerlisi
ekonomik olarak soruyorsan bitcoin, ingiltere ve amerika borsası
metal olarak soruyorsan nikel ve altın
Değerli madendir, Altın gümüş vs gibi. Dünyanın her yerinde para eder.
Altın her yerde her ülkede geçerli
Hindistandaki altınların değeri Türkiye de ne kadar eder acaba
Şimdi tam bilemeyeceğim yarın akşam gelirken getir hesaplarız hesap makinesi var yani 😂
japon yeni eksik. bu arada mark sadece mark wahlberg te kaldı
Olsun be bizim Allahimiz var
Hahahaa bende bunları sayacaktım
Sen varsın.
Teşekkürler
Çok şey var haberin yok
Sevdiklerim altından değerli
Ailem var.
Dininiz imanınız para olmuş yeminle yani.
Sıfırı bol olsunda
başındaki sayılar çift haneli olsun
Evet
Pound
Frank
Sen varsın lady'm
Teşekkür
Eig yap beni 😇
Ben varım
Altın
Sterlin
Euro