• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Para & Ekonomi

Dışarıda parasız neler yapılır?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
312
Yapay Zekaya Sor

Nasıl zaman geçer? Hiç param yok.

Dışarıda parasız neler yapılır?
Para Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
15 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Bilochan
    Bilochan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

İlk önce lise diplomasıyla hangi mesleklerde çalışabilirsin onları öğren. Eğer aralarında çalışabileceğin bi meslek yoksa en azından 2 yıllık bi üniversite bitirmeni öneririm. Eğer okumak istemiyorsan bunu ailene söyle. 3 yıl denedim olmadı, okuma isteğim kalmadı, sizinde paranızı boşa harcamanızı istemiyorum de. Lise diplomasıyla şu, bu işlere girebilirim de. Bu yılda son kez deneyim, bi yer kazanamazsam beni zorlamayın mutlu değilim, iş hayatına atılmak istiyorum de.

Onun haricinde, camide oyalanıp, gizlice eve dönüp bütün gün evde boş boş takılmaktan, acıkınca da eve yemek sipariş etmekten bahsetmişsin. Kendimi asosyal bilirdim ama benden kötüleride varmış sdsfgSdzhdg. Hiçte mantıklı değil, çok ta sıkıcı, yakalanma ihtimalinde çok yüksek. Bu arada en mantıklısı şimdilik sabredip, yalan söylememek. Ama illa bu planı uygulayacağım diyorsan, git dışarda yürüyüş yap önce, güzel manzarası olan hoş yerleri gez. Para harcamak istemiyorsan çantana 1-2 tane yarım litre su koy. Banklarda oturan teyzelerle, ninelerle, dedelerle muhabbet edebilirsin. Yorulunca ve acıkınca bir mekana otur (paranın yeterli olcağından emin olmak için ilk önce menüye bak). Karnını doyur, üstüne çay veya ne istersen keyifle iç. Sonra tekrar çık yürü ve bir parkta otur, insanlarla muhabbet et. Tek başına ve parasız yapabileceğin çok fazla aktivite gelmiyor aklıma ama en azından dışarda ye. Bu arada yabancı insanlardan yiyecek, içecek kabul etme.

Eğer kendi yemeğini hazırlayıp çıkarsan, yemek için verdikleri parayı başka şeylere de harcayabilirsin. Luna parka gidebilirsin, beğendiğin birşeyi satın alabilirsin, sinemaya gidebilirsin, tiyatroya gidebilirsin.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• cglakinin
    cglakinin Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 99%
    1 yıl

Bir kenarda evde hazırladığın sandiviçle, yanına kitap, termosta kahve alıp çimenlerde vakit geçirebilirsin. Yürüyüş yapabilirsin. Eline kâğıt kalem alıp, şiir, yazı ya da resim çizebilirsin. Farklı yerleri gezebilirsin. Parka gidebilirsin. Yanına su şişesi alıp parktaki spor aletlerini kullanabilirsin. Bedava aktivite yapılan yerler var, araştırmak lazım ama. Mesela yurtdışında evsizler için, aç kalan insanlar için yemek hizmeti yapan bir yer görmüştüm akşama kadar gelen insanlara yemek verince, kendileri de işleri bitince yeme hakkı kazanıyordu. Hmm, başka ne var? Arkadaşlarınla sohbet ederek bir bankta vakit geçirebilirsin. Kendi kafandan insanları analiz edeceğin keyifli bir oyun oynayabilirsin :D Avm dolaşabilirsin, kedi köpek sevebilirsin, barınaklara gidebilirsin, huzurevlerine gidip yaşlılarla sohbet edebilirsin. Kütüphanelere gidebilirsin, bir okulun kütüphanesi bile olur yani. Ücretsiz müzeler, galeriler falan var. Ay bir de mesela bir okula girip, satranç, dama vs oluyor zeka oyunları dersi için dersiniz boşsa biraz kullanabilir miyim diye sorabilirsin, öğrencilerle karşılıklı oynarsın. Müzik dinleyerek sahil kenarında yürüyebilirsin. Şimdilik aklıma bunlar geldi.

1
    0 Yorumla
  • kübrl
    kübrl Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

termosa çay kahve artık ne içmeyi seviyorsan yap otur bi yere park, çim alan, bank bile olabilir kitap okuyabilirsin dizini izleyebilirsin sadece şarkı dinleyebilirsin hem yürüyüş yapmış oluyorsun hem de biraz hava alıyorsun yalnız vakit geçirmek güzel

0
    0 Yorumla
  • Mirayy_kutlu
    Mirayy_kutlu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Bu soruyu sormanın bir anlamı yok. Parasız hiçbir şeyin yapılmayacağını veya çok az şey yapılabileceğini sen de biliyorsun. Parasız liğı eleştirmek için sormuşsun bu soruyu.

1
    2 Yorumla
    • Mirayy_kutlu
      Mirayy_kutlu
      1 yıl

Çünkü bir dolmuşa binmek bile parayla oluyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aslında yarın için bir planım var şimdi yarın benim ailem sabah benimle birlikte çıkacaklarmış bir yere gideceklermiş akşama kadar gelemeyeceklermiş bir de bana para vereceklermiş ve beni dershaneye göndereceklermiş bende yarın sabah dershaneye gider gibi yapıp camiye gidip orada biraz oyalanmayı düşünüyorum sonra da ailem gidince eve gideceğim tüm gün boyunca evde kalacağım öğlen acıkınca da dışarıdan yemek alırım sizce nasıl fikir

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

58

Cevap

82

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 22,7b cevap paylaştı.

parasız bir şey yapılmaz

1
    0 Yorumla
  • KadirAlmanya
    KadirAlmanya Takip Et
    Xper 7 Yaş: 51 , eic 98%
    1 yıl

Parka git gez dolaş, yeni çıkan parfümleri bedava keşfet parfüm dükkanına git son çıkan markaların provasını üzerinde sıkarsın, arkadaşlarla buluş yürüyüş yap ne bileyim Bir sürü şeyler var saymakla bitmez

0
    0 Yorumla
  • VuR-KaN
    VuR-KaN Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

hiç birşy ama çok özel bir şey varki bunu kimse yapamaz fakirlerden başka, senin gibi parasız biriyle karşılaşırsın deniz kenarı bir banka oturursunuz ve aşk başlar.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ben 19 yaşındayım mezunum yks ye hazırlanıyorum ve dershaneye gidiyorum hafta içi 4 gün dersler ve etütler var sadece cuma günü dershane tatil hafta sonu 2 gün ise sadece etütler var ama hafta sonu etütleri sabah saat 08:30 dan akşam saat 17 ye kadar var ama ben yarın dershaneye gitmek istemiyorum kendime dışarıda gezip takılmak istiyorum ama dışarıda gezerken babama yakalanırım ya da dershanede hocalar gelmediğimi anlar ve babamı ararlar diye korkuyorum bir de babam yaşlı ve emekli evde canı sıkılıyor öğleden sonra dışarı çıkıp bir kaç saat geziyor dışarıda ona yakalanmaktan korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Yorumla
    • VuR-KaN
      VuR-KaN
      1 yıl

babanın gelmeyeceği bir yerde gezmelisin, baban yaşlıysa ve emekliyse belli yerlerde dolaşıyodur. paran yoksa çok fazla yapabilecek bişiy yok maalesef ama gezebilirsin tabi .. dershanede hocalar anlar! gitmen gerekiyorsa zaten anlayacaklardır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Aslında yarın için bir planım var şimdi yarın benim ailem sabah benimle birlikte çıkacaklarmış bir yere gideceklermiş akşama kadar gelemeyeceklermiş bir de bana para vereceklermiş ve beni dershaneye göndereceklermiş bende yarın sabah dershaneye gider gibi yapıp camiye gidip orada biraz oyalanmayı düşünüyorum sonra da ailem gidince eve gideceğim tüm gün boyunca evde kalacağım öğlen acıkınca da dışarıdan yemek alırım sizce nasıl fikir

Yorumla
    • VuR-KaN
      VuR-KaN
      1 yıl

çok güzel yani bu düşündüğünden mutlu olacaksan süper fikir.

Yorumla
  • the_olympos
    the_olympos Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Öğle ve ikindi vakti merkezi camilerin etrafında dolaşıp cenaze varsa helva pide ayran kapar günü kurtarırsın akşama düğün salonlarını gezer yemeğini pastanı yersin bedavadan miss..

0
    0 Yorumla
  • Mavis7
    Mavis7 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl

Kitabını alıp, çayını veya kahveni termosa koyup bi parkta oturup zaman geçirebilirsin. Hayvanları sevebilirsin vs.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • Mavis7
      Mavis7
      1 yıl

Ablam ben ne diyorum sen ne diyorsun ya🤣

Yorumla
  • Duygu091_
    Duygu091_ Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Babandan neden bu kadar korkuyorsun? Gizli iş yaparsan hep mutsuz olursun. Babana açık açık diceksin Babacım bugün kafamı biraz toparlamak gezmek istiyorum bana biraz harçlık verebilirmisin lütfen de.

0
    1 Yorumla
    • eros1234
      eros1234
      1 yıl

@Duygu091_ yaş doğruysa tanissak mi

Yorumla
  • çiftkanat
    çiftkanat Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl

Kimle cıkocaksın erkek arkadasın la ise şişli beşiktaşa yakınsanız ben size ısmarlarım. rahatsız etmem sizi. bir teşekkür yeter bile🥰

1
    0 Yorumla
  • _infinitum
    _infinitum Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

Evden yiyecek bir şeyler hazırla ve git sahil kenarında otur denizi izle.
    Deniz yoksa şehrinde bir koru parkına git orada doğanın sesini dinle.

0
    0 Yorumla
  • sosyopsikopatadamm
    sosyopsikopatadamm Takip Et
    1 yıl

Evde takıl. Veya dışarıya çık azda paran varsa Bi döner ayran ye mesela. Kendin için vakit ayır. Hangi şehir de yaşıyorsun

0
    0 Yorumla
  • Necro12345
    Necro12345 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Dışarı çıkıp yürürsün, nefes alıp verirsin, birisiyle konuşursun ya da birisini, havayı... vs gibi şeyleri izlersin..

0
    0 Yorumla
  • Sugarman06
    Sugarman06 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 99%
    1 yıl

Yürüyüş yapılır bisiklete binilir ufak tefek vakit geçirme yapılır

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • Sugarman06
      Sugarman06
      1 yıl

Yani güzel fikir ama genede her ihtimali gözden geçirip hesap yapmakta fayda var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ben Okumak istemiyorum 3. senem olacak sınava gireceğim artık ders çalışma isteğim kalmadı aile zoruyla dershaneye gidiyorum

Yorumla
    • Sugarman06
      Sugarman06
      1 yıl

Neden istemiyorsun ki başka plan veya hedeflerin mi var veya ticari düşüncelerin mi var

Yorumla
  • biradetmehmet
    biradetmehmet Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 31%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 670 cevap paylaştı.

Spor yap yürüyüş
    Kendine mesafe hedefi koy git gel

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • biradetmehmet
      biradetmehmet
      1 yıl

Kaçmak bu

Yorumla
  • MetinOzgur
    MetinOzgur Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl

Balığa gidilir ya da manzaralı ama sessiz bir yerde kitap okunur

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • MetinOzgur
      MetinOzgur
      1 yıl

Aaah ah gençliğim geldi aklıma:))) iyi fikir iyi

Yorumla
  • Akıncı-34
    Akıncı-34 Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 96%
    1 yıl

Anlaşılan okuldan bıktın.. arkadaşın. Yokmu sohbet edin

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • Akıncı-34
      Akıncı-34
      1 yıl

Boş şeylerle uğraşma. Vede kopyala yapıştır cevap demek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ben Okumak istemiyorum 3. senem olacak sınava gireceğim artık ders çalışma isteğim kalmadı aile zoruyla dershaneye gidiyorum

Yorumla
    • Akıncı-34
      Akıncı-34
      1 yıl

Tamam ama inan bu devirde bir mesleğin olması lazım biraz dışını sık ilerde pişman olursun

Yorumla
  • tözel-seyyah
    tözel-seyyah Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Ücretsiz müzeler ve sanat galerileri var. Oralara git.

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Okumak istemiyorum 3. senem olacak sınava gireceğim artık ders çalışma isteğim kalmadı aile zoruyla dershaneye gidiyorum

Yorumla
    • tözel-seyyah
      tözel-seyyah
      1 yıl

Ben öğrenciyken benim durumum da çok parlak değildi. Ama son yıllarda iyiyim. Hangi ildesiniz

Yorumla
  • more000
    more000 Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 86%
    1 yıl

Ayıpsın gel ben seni gezdireyim sıkıntı yok. ciddiyim yani

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • more000
      more000
      1 yıl

Mikemmelllll

Yorumla
  • Kağannnn1
    Kağannnn1 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 96%
    1 yıl

Evden yemek götür çay götür termosla arkadaşlarınla birlikte git piknik miknik yapın

1
    0 Yorumla
  • tyfndlklkç
    tyfndlklkç Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    1 yıl

3 yaşındamısın kardeşim sen..
    sponsor mu arıyorsun kendine..
    Yok camii yok dershane yok bilmem ne..
    Ya kır dizini otur evinde ya da çık dışarı dolaş bi temiz hava al bunun için fikir alışverişi yapmak bi tuhaf

0
    0 Yorumla
  • RealistPasa
    RealistPasa Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 91%
    1 yıl

Parasız bisey yapılamaz bor yerden bir yere bile gidemezsin

0
    0 Yorumla
  • Jørgen
    Jørgen Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

2-3 arkadaşın olacak güzel muhabbet ettiğin. En fazla birinin evine gidip çay demlersiniz.

0
    0 Yorumla
  • AK__BEY__52
    AK__BEY__52 Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 96%
    1 yıl

Evde yat uyu Bence dışarı çıkma Parasız hiçbir şey yapmaz

0
    0 Yorumla
  • Abdulbari
    Abdulbari Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 98%
    1 yıl

yakıında kütüphane varsa, gidebileceğin en iyi yer orasıdır.

0
    0 Yorumla
  • rekreasyonistt
    rekreasyonistt Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl

Yanına termos çay ve çerezini alır parkta oturursun en fazla.

0
    0 Yorumla
  • eskilerdenbirtanidik
    eskilerdenbirtanidik Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 40%
    1 yıl

Bende aynı şekil. Hiç param yok maaşı bi daha ekimin 20 sinde alıcam. :(

0
    0 Yorumla
  • yakariii
    yakariii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Çimlerin üzerinde madde kullanan biriymiş gibi bayılabilirsin

0
    3 Yorumla
    • Bana1caykoy
      Bana1caykoy
      1 yıl

Güzel fikir

Yorumla
    • Bilochan
      Bilochan
      1 yıl

@Bana1caykoy Ne güzel fikiri, sırtlayıp götürürler Türkiye'de.

Yorumla
    • Bana1caykoy
      Bana1caykoy
      1 yıl

@Bilochan Yok bea bizim parkta var öyleleri ipleyen de olmuyor genelde

Yorumla
  • isimsizdiss
    isimsizdiss Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl

Allah sana gönlüne göre hayırlı bir iş nasip eylesin inşallah kardeşim

0
    0 Yorumla
  • blablablaaablaa
    blablablaaablaa Takip Et
    1 yıl

evden bir şeyler hazırlayıp piknik yapmak bana çok iyi geliyor.

0
    0 Yorumla
  • Flowyrsssq
    Flowyrsssq Takip Et
    Xper 5 Yaş: 87 , eic 100%
    1 yıl

Parkta oturup güvercin ya da kedi ya da kopek sevilir 🙃

0
    0 Yorumla
  • yorguncocuk79
    yorguncocuk79 Takip Et
    Guru Yaş: 34
    1 yıl

Kız kulesinin karşısına termosla çay götürüp içilebilir

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • yorguncocuk79
      yorguncocuk79
      1 yıl

Çayı yemeği burada tedarik ederiz hem de kız kulesini seyrederiz gel misafirim ol

Yorumla
    • yorguncocuk79
      yorguncocuk79
      1 yıl

Şu an biraz soğuk ama ona rağmen çok güzel

Yorumla
  • nomercy7
    nomercy7 Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 32
    1 yıl

Yürüyüş yapar hava alırsın.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • byJam
      byJam
      1 yıl

Yalan söylememen kendin için iyi. Yalanını yakalarlarsa bir daha güvenmezler ve ailenle kalıcı gergin ortam yaratırsın.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

internetten ücretsiz etkinliklere bakabilirsin ve bence türbeleri gez çünkü orada genelde duası kabul olanlar hayrına yiyecek bir şeyler dağıtıyorlar. hem karnın doyar hem de ibadet etmiş olursun dua et belki paran olur flögşfçgşfç

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

neden dershaneye gitsene bilim öğrenmiş olursun çıkışta cami yaparsın yine flfşfşdkdkdkf kaç yaşındasın bu arada

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

19 yaşındayım ben Okumak istemiyorum 3. senem olacak sınava gireceğim artık ders çalışma isteğim kalmadı aile zoruyla dershaneye gidiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

okumayıp napıcan bu sefer hiç paran olmaz saçmalama istersen 2yıl da olsa üniversiteye git lütfen

Yorumla
    • MehmetDemirrr
      MehmetDemirrr
      1 yıl

Türbe ziyareti ibadet değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

dua etmek de bir tür ibadettir

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Deniz kenarında oturuyorsan denizi seyredersin yoksa bi parkta oturursun

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Parasiz bi sey yapamazsin anca bi banka oturursun ufka bakarsin baska bisey yapamazsin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

dersini çalışıp sınavına hazırlanmayı düşünüyor musun güzelce?

0
    0 Yorumla
  • Hakankadinhastasi
    Hakankadinhastasi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 48
    1 yıl

Bır banka oturulur aksama kadar gelen gecen ızlenır sahıl kısmında yasıyorsan denız ızlenır.. doga yuruyusu yapabılkrsın

0
    0 Yorumla
  • Kemiksizz17
    Kemiksizz17 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    1 yıl

Parkta oturup sevgilinle el ele tutuşabilirsin ama bazı şehirlerde

0
    4 Yorumla
    • donuyosunhepgeri
      donuyosunhepgeri
      1 yıl

gumushanede yapamazsin mesela

Yorumla
    • Kemiksizz17
      Kemiksizz17
      1 yıl

Hiç bulunmadım ama kesin yapılmıyordur orada

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • Kemiksizz17
      Kemiksizz17
      1 yıl

Harika bir fikir. İyi eğlenceler dilerim şimdiden

Yorumla
  • birdemetgül__
    birdemetgül__ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    1 yıl

Boş boş gezilir. Parkta oturulur. Sonra eve gidinilir🙂

1
    0 Yorumla
  • gamzebilinc
    gamzebilinc Takip Et
    Xper 4 Yaş: 19
    1 yıl

Bank üzerinde sevisirsiniz başka bir bok yapamiyorsunuz

0
    0 Yorumla
  • TheDarknessss
    TheDarknessss Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21
    1 yıl

Sahilde veya parkta oturup sadece insanları bile izleyebilirsin emin ol çok eğleneceksin

0
    0 Yorumla
  • Bedevionline
    Bedevionline Takip Et
    1 yıl

Tak kulaklığını yürüyebildiğin kadar yürü

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • Bedevionline
      Bedevionline
      1 yıl

Kötü sayılır neden eve kapatıyorsun kendini mesela çık dışarı temiz hava al bisikletin varsa bisiklete bin çok daha keyif alırsın

Yorumla
  • zeynep3000
    zeynep3000 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 98%
    1 yıl

Sahilde yuruyis

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Sahile gidemem otobüs param yok ve sahil bize uzak

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Sosyal tesisler var çok uygun oralarda takıl
    Parka git kitap oku
    Kulaklık tak son ses müzikle yürüyüş yap

0
    0 Yorumla
  • simaygzl35
    simaygzl35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

her şey yapılır yapmak isteyene

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • simaygzl35
      simaygzl35
      1 yıl

Kötü bir fikir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Neden?

Yorumla
  • Tendenönceruh
    Tendenönceruh Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 33%
    1 yıl

Dışarıda yürümek ya da AVM dolanmak

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • Tendenönceruh
      Tendenönceruh
      1 yıl

Bence mantıklı hem parasız olmamış olursun

Yorumla
  • Anankara
    Anankara Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Sadece nefes alabilirsin

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • Anankara
      Anankara
      1 yıl

Bu mu parasızlık sdfssdd az önce yemek siparişi geçtim 500 TL

Yorumla
  • chadli12
    chadli12 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 67%
    1 yıl

Parasız hiç birsey yapılmaz

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Ben 19 yaşındayım mezunum yks ye hazırlanıyorum ve dershaneye gidiyorum hafta içi 4 gün dersler ve etütler var sadece cuma günü dershane tatil hafta sonu 2 gün ise sadece etütler var ama hafta sonu etütleri sabah saat 08:30 dan akşam saat 17 ye kadar var ama ben yarın dershaneye gitmek istemiyorum kendime dışarıda gezip takılmak istiyorum ama dışarıda gezerken babama yakalanırım ya da dershanede hocalar gelmediğimi anlar ve babamı ararlar diye korkuyorum bir de babam yaşlı ve emekli evde canı sıkılıyor öğleden sonra dışarı çıkıp bir kaç saat geziyor dışarıda ona yakalanmaktan korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • chadli12
      chadli12
      1 yıl

Bence çok güzel bir plan guzel evet

Yorumla
  • Barmecide
    Barmecide Takip Et
    Master Yaş: 52 , eic 100%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 667 cevap paylaştı.

ancak yürürsün parkta sahilde oturursun

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • Barmecide
      Barmecide
      1 yıl

o zmn kursa gitmeye devam edicen bu riske girme

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
  • Ozizzers
    Ozizzers Takip Et
    Xper 5 Yaş: 110 , eic 100%
    1 yıl

Erkek parası ye

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Erkek arkadaşım yok öğrenciyim

Yorumla
    • Ozizzers
      Ozizzers
      1 yıl

Hangi şehirdesin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Van da yaşıyorum

Yorumla
    • Ozizzers
      Ozizzers
      1 yıl

Çok uzakmış. yakın olsak takılırdık

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • Ozizzers
      Ozizzers
      1 yıl

Arkadaş edin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
  • Shizoo007
    Shizoo007 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

nerde yaşadığına bağlı

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Van da yaşıyorum

Yorumla
    • Shizoo007
      Shizoo007
      1 yıl

Bilmiyorum maalesef orayı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 yıl

Yorumla
    • Shizoo007
      Shizoo007
      1 yıl

Olabilir kendi kendine bir plan yapmışsın ve bunu keyif alarak yapacaksan tabiki olur

Yorumla
  • Selinaorselin
    Selinaorselin Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Parka git ben öyle yapıyorum djdk

1
    0 Yorumla
  • aliceahrass
    aliceahrass Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

Parka git kaydıraktan kay

1
    1 Yorumla
    • onnumara_
      onnumara_
      1 yıl

Gel beraber seksek oynayak

Yorumla
  • berilmutsuzolanhanii
    berilmutsuzolanhanii Takip Et
    Guru Yaş: 19 , eic 100%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Oturmak sadece bankta

1
    1 Yorumla
    • berilmutsuzolanhanii
      berilmutsuzolanhanii
      1 yıl

Başka hiçbir şey yapamazsın

Yorumla
  • NaLaaaanYaGmuR
    NaLaaaanYaGmuR Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Koş koş bakılır etrafa

1
    0 Yorumla
  • sk_0634
    sk_0634 Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 98%
    1 yıl

Sevgililer edin o gezdirsin

0
    0 Yorumla
  • tt_Escape_tt
    tt_Escape_tt Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 97%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı.

yürüyebilirsin sadece

0
    0 Yorumla
  • Biscolatagirl
    Biscolatagirl Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Gezilir yiyip içmeden.

0
    0 Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 34%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 435 cevap paylaştı.

Boş boş gezinirsin sadece

0
    0 Yorumla
  • KotuAdamxx
    KotuAdamxx Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

yiyişilir napılacak parasız

0
    0 Yorumla
  • Ralist_Adam34
    Ralist_Adam34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl

Park bahçelere de gezer oturursun

0
    0 Yorumla
  • Olgunateş
    Olgunateş Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 388 cevap paylaştı.

Parası olanların köpeği olmazsın umarım

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (80)
Devamını Gör(125)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Dışarıda parasız neler yapılır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Parasız dışarıda neler yapılabilir? 12 cevap verildi
Parasız neler yapılır? 23 cevap verildi
Dışarda parasız ne yapabilirim? 22 cevap verildi
Parasız dışarda neler yapabilirim? 18 cevap verildi
Parasız yapılacak şeyler nelerdir? 27 cevap verildi
Para yokken ne yenir? 23 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Japon balıkları için şelale filtre mi, pipo filtre mi daha iyi?
  • Bakımlı biri misin, en son ne bakımı yaptın?
  • Vücudunuzda bakım yapmayı en çok sevdiğiniz bölge neresidir?
  • Renkli bir karaktere mi sahipsiniz, yoksa daha olgun bir yapınız mı var?
  • Hangi ülkeyi ziyaret etmek istersin?
  • Hu huu Napiyosun, bugün saat kacta uyandin?
  • Numara verdiğinize pişman olduğunuz dönem oldu mu?
  • Siteden kiminle saatlerce sohbet edip kahvaltı yapmak istersiniz?
  • İçinizdeki baskın karakter hangisi: semt çocuğu mu, elit mi?
  • Aşkta Gözü Karamısın?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨