- 2 ay
Hayır amaç nedir çözemiyorum yani gerçekten kime neyi kanıtlama çabasına giriyorsunuz yani eskiden büyükler kazanç konuşulmaz ayıp diyerek büyümüştü bizi bunları görünce iyi ki bu şekilde büyümüş görgüsüz olmamışım diyorum onlara da allah akıl fikir versin ne diyeyim... benim de öyle çok çok aylık 100k lar falan havada uçmuyor yani topluma göre biraz daha iyi yasamamı sağlıyor o kadar açıkçası... Hayır bu ülkede yasamasak ekonomiyi bilmesek, gelir dağılımını bilmesek, işsizlik oranını bilmesek inanırız belkihsjsj
13 Yorumla- 2 ay
Eline, parmaklarına sağlık çok doğru...
- 2 ay
Ayrıca aylık 500k kazansam yine 97k ile kombin yapmam o nedir yahu öyle tamam ayda yılda bir pahalı bir şey alıyoruz da yani sonuçta eşşek gibi çalışarak kazanıyorum o parayı ben böyle saçmak yine gorgusuzluk shnsnsn
- 2 ay
Ahahah bende giyeceklerimden çok gezmek yeni yerler, kültürler öğrenmek için kenara köşeye atyorum 3 kuruşluk kazancımdan artan olursa. Buraya gelen turistlere baksan hepsi salaş, adamlar bilgilenip kültürlenmeye ayırıyorlar bütçelerini. Ayağımda balenciaga üstümde gucci olsa ne olmasa ne...
En İyi Cevaplar
- s2 ay
Maaş sorularındaki rakamları okudukça kahkahalar tufanı esiyor ekranıma bakarken.😂😂
Bir insan kendi işi olsa hadi anlarım. Ama bir yere bir kurucuya bağlı kimse 100.000 gibi rakamlar olmaz. Doktorlar da dahi yani hayata döndüren insanlarda bile branşa göre maks o civarlara ancak rakamlar çıkar. Çalıştığım yer kurumsal ve herkesin eminim ismini duyduğu yer orada bile en üst yöneticimiz bu paraları almıyor. Arkadaşlarımız boşuna iç geçirip üzülmesinler.
Bir yorumda gördüm 40.000 50.000 e demiş ki çerez alsan biter. Acaba aldığı çerez hangi vip çerezmiş merak etmiştim bak şimdi🤣🤣Bir maaşımı söz o çereze feda edeceğim eğer lezzetliyse.🤣
Piyasa gerçeğini bilmesem içerlerdim. Benim gelirim şükür iyi piyasanın üstünde. Ama akranlarım bu rakamlara içerliyor diye üzülüyorum gördükçe.
🚨🚨Yapmayın abartan arkadaşlar klavye ve sanaldakilerde yani bizlerde toplumdanız. Yaradan saklasın intihar bile edenler olur yetersizlik psikolojisinden.
Sanal deyip geçmeyiniz.
23 Yorumla- 2 ay
Kelimesi kelimesine katılıyorum parmaklarına sağlık...
- 2 ay
Rica ederim. Umarım kötü hissedenlere ışık olur🙏🏻
- 2 ay
Teşekkürler eig için🙏🏻
- 2 ay
Ben sitenizin en Fakir kişiyim !!
12 Yorumla- 2 ay
Adam o kadar fakir ki harfleri yetmemiş düzgün cümle kurmaya :D Cansın kanks...
- 2 ay
Fakirlikten harf sıkıntı sı yaşıyor um !
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Herkesin maaşında 5, 6 sıfır var. Sorun bizde sanırım.
10 Yorumlabazen öyle hisler oluşturuyorlar ki , benden başka kımse toplu taşıma kullanmıyormuş gibi , kahvaltıda portakal suları içiliyormuş gibi , 5 kahvesi olmazsa olmazmış gibi, herkesin ultra lüks evi arabası varmış gibi
bazen bu sitedeki yaşamlar diziler gibi hep şaşalı büyük insanlar , hiç kenar mahalle yerlileri yok
12 Yorumla- 2 ay
Bak kaç kişinin kavgasında gördüm karşısındakine hep '' sende burada milyoner gibi fotolar imaj ver vebinde döner alacak paran olmasın. Erkekler kızlarar kızlar erkeklere alakasız soruları cevaplarken görüyorum. İnsanlar burada yalan hayatlarını yaşıyor. Ama gerçekten birilerinin bu kadar üzüleceğini düşünmemeleri beni rahatsız ediyor...
- 2 ay
Şu devirde artık çoğu kişi fakir. Ben 5 yıl önce düşük gelirim ile biriktirdiğim parayı simdi biriktiremiyorum. Aylık gelirim iyi sayılır. Ama hersey çok pahalı. Örneğin Gül kurusu 100gr lik fiyatı 400₺. Sığla reçinesi 1kg 2000₺. daha birçok şey.
12 Yorumla- 2 ay
15 sene 1.5 asgari ücret alarak rezidans daire aldım. Şimdi askarinin çok katı 15 seneye araba alacak parayı biriktiremem :D
- 2 ay
Kesinlikle haklısınız. iyi ki bende zamanında evimi almisim
- 2 ay
Umutsuzluk olacağına, hırs yapsin. Bu mal yaptıysa bende yaparım desin. Kendini orselesin. Ben risk aldım emek verdim, sosyal hayatımdan Feragat ettim geceleri uyuyamadım çalıştım zengin oldum. Ama elin adamı umutsuz oluyormuş. Ba na ne ya
110 Yorumla- 2 ay
Hayat her çalışana vermiyor kanks. Sen bilgi becerinin ve çalışmalarının karşılığını almışsın. Herkes çalışarak zengin olabilseydi sanırım maden işçileri en zenginimiz olurdu.
- 2 ay
Kaldı kı 18-25 yaş arası insanlardan bahsediyoruz. Çoğu hala öğrenci.
- 2 ay
Coğrafya kaderdir bu benim suçum değil. Hayat her çalışana emeğinin karşılığını verir. İşte burada insanın aklı ön plana cikiyor. Maden (inşaat vs.) işçilerinden de çok zengin var (doğru yatırım yapan). Benim anlatmak istediğim çalışma şartları değil. Bir adamın emeğiyle kazandığı para neden başkasına umutsuzluk yaratıyor. Olay bu
- 2 ay
Emek diye zeka diye bir şey yok. Böyle olsaydı dünyanın en zeki insanı en zengini olur, en fazla emek sarf edeni zengin olur, oyun oynadığı için milyonlar kazanan insanlar olmazdı. Kafa yapınızı değiştirmeniz lazım. Senin kazandığın sektöre ne kadar fazla insan yüklenirse o kadar az insan ekmek yar oranladığın zaman. Bazı konularda senin şansın iyi gitti diye diğerleri de aynı yolu izleyip zengin olmaz. Dünya da her kes yaptığı işten 300-400 k aylık kazansa gittiğin wc yi kimse temizlemez, şehir altyapılarında o kadar pisliğin içinde kimse çalışmaz. Şu an bana yazmış olduğun telefon ya da pc ne gelen elektrik için kimse yerden bin iki bin yüksekliğe çıkıp kendini riske atmaz. Anladığım kadarıyla klasik esnaftan az uz para kazanmaya geçen birisin bu tarz insanların kafa yapısı beni benden alıyor gerçekten.
- 2 ay
Ee sorduğun soruya kendin cevap vermişsin zaten. Para kazanma odaklı zekadan bahsediyorum ben. Dünyanın en akıllı insanlarindan değil. Başkalarının aldığı maaştan umutsuzluk hissedenler. Evet senin dediğin gibi WC temizlemek zorunda kalacaktır
- 2 ay
Alakasız. Benim derdim paran değil. Ana konumuz yalanlarınızla neden öğrenci kardeşlerimizi umutsuzluğa sürüklediğiniz. Zaten bu adamların mentörü olsa gerçek hayatta benim gibi güler geçer. Senin o kişileri küçümsediğin gibi senden yüksek gelirli insanlarda sana küçümseyen gözlerle bakıyor. Sen kendine bunu reva görüyorsun. Ya da Görmemişin parası olmuş tutmuş bilmem ne yapmış cümlelerinin karşılığı gibi konusuyorsun. Hala ben yaptım kazandım ettim gidip wc temizleisnler eikler kafasındaysan ne diyim. Ben ne desem sana boş. Tutturmuşsun bir türkü ordan ilerliyorsun kanks.
- 2 ay
Senin neden zoruna gidiyor ki bu kadar. Eğer öğrenci kardeşlerini düşünüyorsan sende benim gibi burs ver okut destek ol! Senin bahsettigin umutsuzluk ülkenin eğitim ve ekonomi sistemiyle alakalı. Ben gösteriş yapmıyorum ki hayatın başka bir gerçeğini söylüyorum. Ama senin sığ beynin başarılı insanları küçük göstermek. Kendine başarılı birilerini örnek alıp ilerleyemiyorsan evet "senin dediğin gibi" WC temizlicek insanda lazım
- 2 ay
Bak kamil dostum. Benim işim finans ve muhasebe. Senin gibiler gelip bu konularda benim bilgimden yararlanıyorlar. Yani benim gelirimde az değil. Mutevazi davranmaya çalışıyor ve insanlara gelirimden bahsetmiyorum. Soruyu soran ben isem ana konusunu, anlatmak istediğim şeyi de ben bilirim değil mi? Zaten yorumlara baktığında da insanların ne sorduğuma cevaplar verdiğini görürsün. Yani konuyu anlamışlar da... Zooortt paran burada sana yardımcı olmuyor. Sen benim burs verip vermediğimi nereden biliyorsun ki? Biz burada kazananlardan değil, kazanmayıp şu kadar kazanıyorum diyen insanlardan bahsediyoruz. Ne dediğini de çok iyi anlıyorum ama cenaze evine gidip futbol maçından bahsediyorsun. evet maç 2-1 bitti de bize ne mk biz neyden konusuyoruz sen neyden bahsediyorsun. Umutsuzluk olmasaymışta hırs olsaymış. Adam öğrenci öğrenci 22-23 yaşlarına kadar insanlar üniversite okuyorlar. Bunları zaten yazdım sorumda anlamadığın nokta hangisi? Sence ne için okul okuyorlar? Hırs değil mi zaten bunun için çabalamıyorlar mı? Ezberlemişsiniz 3-5 cümle. Herkesin gücü yettiği kadardır. Sende Benim tanıdğım ultra miilyarderlerin yanında fakirsin, hiç çalışmamış anca ayak işleri yapan birisin. Senin kazancını onlar 1 günde yemeklerine harcıyorlar. 1 şişe şaraplarına harcıyorlar. Burada sdik yarıştırma yapmıyoruz. Bunu anlaman gerekiyor... KAzancın senin olsun.
- 2 ay
Ne uzun boş yapmissin öyle, argo ya da baglamissin felan ciddiye alıp okumayamadim yazdıklarını, Benim muhasebecim var teşekkür ediyorum. Size işinizde başarılar
- 2 ay
Yemezler canım bir insanı wc temizlemeye mahkum etmek argo değil, benim senin uslubunla yaklaşıp daha elle tutulur kelimeler yazmama argo. Ballll gibi de okudun.
- 2 ay
Açıkçası çok güzel bir gelirim var ama genel olarak herkesin saçma şeyler yazdığını ben de görüyorum. Bazıları 1 haftalık tatile 700.000₺ verilir mi gibi sorular soruyorlar 😂 yani tamam hadi böyle yaz tatili falan olur anlarım da bir haftalık tatile 700.000₺ vermen için aylık kazancının 5.000.000₺ olması gerekiyor, ki ancak o zaman sorun olmasın.
10 Yorumla Bende prof doktorum 100k ne ben 1m dolar kazanıyorum ayda xD knk cidden bu yalanlara inanmıyorsun demi burdaki insanları da anlamıyorum kendilerini şişirdikçe şişiriyorlar en son patlicaklar
12 Yorumla- 2 ay
Mesleğimden ötürü bu tarz yalanları en son söyleyebilecekleri insan benim :D
Mesleğiniz ne sorularında bir tane sıradan meslek sahibi kişi görmedim. Herkes doktor, mühendis, avukat. En sıradan benim diye düşünüyorum artık.
11 Yorumla- 2 ay
Yaşasın ben de fakirim kanks çak bi beşlik :D
- 2 ay
Off bende çok üzülüyorum 19 yaşımda olmama rağmen ilerde ben de çok para kazanacak miyim diye kendimi yiyorum stresten saçlarım döküldü. Ayrica buradaki yüksek rakamlara çalışıyorum diyenlerin hiçbirine inanmıyorum onlar beni etkilemiyor ama onun dışında instagramdaki o range roverlu zenginler psikolojimi yıprattı sırf bu kadar zengin olamayacağımi bildiğim için mafya işlerine bile girmeyi düşünüyorum
10 Yorumla Sitede herkes Ali Koç, reelde bu kişilerin çalıştığı bile yok işsiz
20 YorumlaAlana Allah daha çok versin kimin ne alacağı çokta beni ilgilendirmiyor
10 Yorumla- 2 ay
Sitede tek fakir benim gadası Şahin'e binen benim 🤣
10 Yorumla Ben şu an f*ck fakirim. İflas ettim, şu an sahip olduğum tek şey borçlarım.
12 Yorumla- 2 ay
Çok geçmiş olsun kanks. Tecrübelerime göre düşen her kes daha sağlam kalkıyor. İnş borcunu harcını bitirip daha güzel kazançlar sağlayabileceğin daha iyi işlere sahip olursun...
Geçen gün birinin aylık geliri 300 bin liraydı :D
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı. tl ilemi maaş alıyonuz asdfasdf
12 Yorumla- 2 ay
Sizi fakirler sizii heaaa :D
- 2 ay
İnanıyor musunuz onlara gerçekten
11 Yorumla- 2 ay
Var ya bir şahıs ulaştı bana '' işte diyor 2 senedri sitedeyim çok üzülüyorum millet 90-100 bin alıyor benden tabi adam olmaz. Kızlar bana neden baksın ki başarısızım ben vesaire. Bunlar herşeyi basite indirgiyorlar.. 22 yaşında çocuk ne bilsin...
Doğru söylüyor olanda vardır herkesi aynı kefeye koymuyorum
10 Yorumla- Gizli Üye(36-45)2 ay
Ben o kadar almıyorum.. alanda çok yoktur ülkede. Zaten çoğu asgari maaşa talim
10 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 342 cevap paylaştı. Fasfakir fakfakir fapfakirim
10 Yorumla- 2 ay
Ben fakirim açık açık söylüyorum 🥹
10 Yorumla - 2 ay
Ben değilim fakir ama Zengin de değilim maalesef
10 Yorumla Maaşım bile yok bu durumda fakfakir oluyorum 🤣
10 YorumlaBen karın tokluğuna çalışıyorum
10 Yorumla- 2 ay
Fakir değilim fakfakirim uygunmudur
13 Yorumla- 2 ay
Acaba 100bini hiç bir arada görmüşmü onlar
- 2 ay
Sanmıyorum :D Onlara sonrsan 100 bin tl maaş cx onların aylık mazot parasına yetmez...
- 2 ay
Ahahaha bazı hayatı yasamayanlar teceube etmeyenler böyle yalan sallıyorlar bazı masumlarda inanıyor işte
- Gizli Üye(18-24)2 ay
Herkes Elon Musk burada
10 Yorumla Maaşım yok fasfakirim 😜
00 Yorumla- u2 ay
ben fakirim.
10 Yorumla - 2 ay
Ben varım
10 Yorumla - 2 ay
ben fakirim
10 Yorumla Ben fakirim
10 Yorumla- 2 ay
😄😄😄cidden ya