Bana mı denk geliyor sadece bu insanlar :D Para ver desen 500 tl si yok her gün 2-3 saat sahibinden de araba bakar ev vakar yazlık bakar :D Sizde böyle misiniz la?

Ne zamana olacak bu kadar paramız bizim :D
Bana mı denk geliyor sadece bu insanlar :D Para ver desen 500 tl si yok her gün 2-3 saat sahibinden de araba bakar ev vakar yazlık bakar :D Sizde böyle misiniz la?

Ne zamana olacak bu kadar paramız bizim :D
ara sıra giriyorum elimdeki malların değeri ne olmuş ona bi bakıp fikir ediniyorum ama saatlerce almayacağım şey için dolanmıyorum onu yapan çok var hobi edinmiş arkadaşlar
Türk milli sporu diyorlar :D
Ara ara girip 70 - 80 milyonluk rolls royce falan inceliyorum.
Bare hayallerimiz büyük olsun değil mi kanks :D
İşim olduğunda bile girmeye üşeniyorum ben
Aynı ben... Kendi işi için üşenip millet rica edince kıramayan :D
Cevap
7Cevap
Ayıpsın doğal sporumuz gadası
sakjfbasfasf İş makinesi izlemekle birlikte temel ata sporumuz...
hiç girmem
Bakıyorum. Hatta baktıklarımda genelde ultra pahalı olmamasına rağmen benim alamayacağım şeyler 😂
Asjkfbahas Umarım yakında o kadar çok para kazanırsın ki istediğin her bir şeyi alabilirsin kanks...
Bir ara kitaplarımı tartımı vs satmak için girdim.
Tablet alabilmek için 😢
Mutlu sona ulaşabildin mi peki?
Hayır maalesef
Umarım bu satten sonra tüm isteklerin daha sen zihninden geçiremeden gerçekleşir kanks...
İyi dileklerin için teşekkür ederim ama o dediğin olmaz 😢
Yeni araba almak istiyorum o yüzden fiyat ve güzellik olarak araba ilanlarına bakarım
Arkadaşa araba bakmak için bir kaç defa girmişliğim olmuştu
Girmiyorum evlenecek adam var da ben bakmıyorum zaten
Yok arada isin olsun a girip extra iş bakarım malum 50k yetmiyor hemşire olduğum halde
Allah kazancını arttırsın kanks...
Para kazanmak farz.
Aynen la her gün milyonluk arabalara bakıyorum nefesim kokuyor ama açlıktan ak
Böyle degildim ama olmak uzereyim.
Yoooo
Kanks nasıl yoooo. Koş bak çok güzel villalar var. Bakıp bakıp ulan biz neden bu kadar fakiriz diye dövünmen lazım :D
Hiç girmedim
Girmiyorum..
Girmiyorum
Bazen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?