Siz bu durum hakinda ne duṣunuyorsunuz herkes ac oldugunu söyluyor ekmek alacak para yok diyor ama 120 bin TL olan telefona hic cekinmeden o kadar para verebiliyorlar neden turkiyedeki insanlar bu kadar lukse duṣkun ben yurt diṣindayim yemin ederim bir kere bile kuyruk görmedim telefon icin
Turkiyede herkes ac ama 120 bin TL olan telefona kuyruk var?
Ülke zaten kötü durumda ekonomik kriz yok diyen kör cahildir... bunlarda gösteris meraklısı hava atmayı seven kişiler eminim çoğu o telefonu aldıktan sonra aylarca borç ödeyecek, aylarca belki istediği giyecek, yiyecekten mahrum kalacak insanlar yani... çünkü gerçekten o telefonu alacak durumu olan insanlar o sıraya girme gereği duymaz herhangi zamanda gider efendi efendi mağazadan alır ve çıkar yani
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
G. zekali orada sırada bekleyen 200 kişi ülke 85 milyon örnek vereceksen et süt kurumdaki ve halk ekmek kuyruklarini göster ayrica orada her bekleyen 1 TB modelini almiyor saati var tableti var düz 16 var anasina karisina arkadasina alan var vs. Sizin gibi ahmaklar bitmedikce bu ülkeden bi dik olmaz
0
5 Yorumla
Soran
1 yıl
😂 gecen sene iphone 15 kuyrukta bitigi icin helikopterle yenilerini getirdiler sadece 200 tane mi oluyor iphone
Dogrulari söyleyince zorunuza gitmesin bunu ister kabul edin ister etmeyin turkiyenin insani luksune duṣkun hersene yeni telefon aliyorlar bizim burada genelikle 3 4 sene kulaniyorlar bir telefonu
Çoğu telefonu alıp kâr ile satmaya çalışan ya telefoncu ya da kerizlere satmaya çalışacak tipler kullanıcı olan bekler öyle alır.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
metroda 3 kameralı ayfonlu kız gördüm, acaba zengin mi diye düşünürken zengin biri toplu taşımaya binmez ki diye düşündüm bende tek kamera ayfon, aslında hepimiz fakiriz, zengin biri dairede kalmaz otobüse binmez zaten
Yurtdışında fiyat sabit olduğundan olmasın :) malum ekonomesi kötü olan yerde fiyatlar enflasyon sabit olmuyor. İndirim olunca bile öillet birbirini eziyor.
Yapma ya iphone kime göre lüks. Yurtdışında yaşıyorsun beynin afrika kabilelerinden kalma gibi. Sende biliyorsun trdeki fiyatların anormal olduğunu ortalama ürünler olduğunu. Ekonomisi batmış ülke ya iphone lüks oldu aynen ablacım.
120 bin tl 3000 euro yapiyor az cok burada cok nadir insanlar bir telefona 3000 euro verir nerdeyse imkansiz mesela cogu kiṣi iphone 16 alabilecek parasi var ama almiyor neden cunku hem eski telefonu saglam hemde gelecege yatirim yapiyor cogu
Sizin orada vergilerle milleti soymuyorlar ablacım devlet milleti dolandırmadığı için 3000 € telefon yok yurtdışında :) tabi yurtdışındakiler 3310 kullanıyor 20 yılda aynı kıyafeti giyiyorlar falan eee daha sallayacağın bir şey var mı :)
Zaten mesele o o kadar pahali olana telefonlara turkiyede kuyruk oluyor ekonomi kötu ama leblebi gibi iphone aliyorlar ve bizim burada 3310 kulanmiyorlar ama bir telefonu 3 4 sene rahat kulaniyorlar
Soru yanlış, insanların on numara sıfır araba aldığı paraya biz neden telefon alabiliyoruz
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Kim aliyor 65 bin tlye araba alan varsada krediyle aliyor oda nadiren ben yurt diṣindayim yemin ederim 10000 eurodan fazla olan araba nadiren göruyorum herkes turkiyedeki insanlar gibi lukse duṣkun degil