Para hiç bir yerden sonra hiç birşeye ihtiyacın olmadığını anlamanı sağlayacak yemek araçtır.
Yaşamak için paraya ihtiyaç olmadığını anladığın zaman en mutlu olduğun zamanlara geçiş yapmış olursun işte o zaman ne araç nede amaç olarak hayatının hiç bir alanında her hangi bir tesiri olmaz Bana göre para kirli bir kağıttan ibaret ve bankadaki dijital rakamlardan başka bir şey değil.
Amaç dersem parayı tek hedefim haline getirebilirm para benm tüm mutluluğumun temeli olmuş olur her şey maddiyat degl bu hayatta araç diyelm bazen işimi gördüğü kadar yarasn başka bir yol elbet buluruz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Para hiç bir yerden sonra hiç birşeye ihtiyacın olmadığını anlamanı sağlayacak yemek araçtır.
Yaşamak için paraya ihtiyaç olmadığını anladığın zaman en mutlu olduğun zamanlara geçiş yapmış olursun işte o zaman ne araç nede amaç olarak hayatının hiç bir alanında her hangi bir tesiri olmaz
Bana göre para kirli bir kağıttan ibaret ve bankadaki dijital rakamlardan başka bir şey değil.
Amaç dersem parayı tek hedefim haline getirebilirm para benm tüm mutluluğumun temeli olmuş olur her şey maddiyat degl bu hayatta araç diyelm bazen işimi gördüğü kadar yarasn başka bir yol elbet buluruz
Yaşamak için: şart, farz, sünnet, mecbur, faiz, haram… kafayı sıyırdık şükür😅
Para lazım :D
Çoğ lazım 🥹
Araç hiçbir zaman amaç olmadı paraya matahh etmem.
Tamahtır o :D
Evet acele yazınca öyle geldi otomatik 😄
Sağlık olsun :D
Şu ara çok ihtiyaç duyuyorum
Ne tesadüf bende.
Şu ağaç Dilan Polat'ın kafası değil mi ya
Çok benziyor.
Zaman zaman amaç zaman zaman arac en cok araç
Özgürlüğüm için amaç.
Amaca giden yoldaki araç sadece
Bu aralar araç
Amaca giden yoldaki araç