- Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılPara kolay kazanılmıyor varlıklıysam ayarını bildiği sürece sorun yok ama varlıklı değilsem ve adımlarımı dikkatli atmam gerekiyorsa oda sorumluluk almalı...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılNe çektin eşinden kanks ya :D Evliysem eşimden parayı esirgemem.
05 Yorumla- 1 yıl
Siz boşanırsınız gibi duruyor olabildiğince az zarar görmeye bak bare...
- 1 yıl
Aaa geçmiş olsun. Umarım hakkında hayırlısı olur. Her şey gönlünce olsun...
- Para & Ekonomi konusunda 718 cevap paylaştı.
u 1 yılBen bakarım kocama karısı kurban olsun ona jsjsjssj
43 Yorumla- 1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun
1 yılBen alacağımı alıyorum Geri kalanını ona gönderiyorum yalnız gene Onunkini yiyoruz Benimki duruyor kendi maaşıma parama dokunmuyorum😂😂
11 Yorumla
1 yılYesin. Ama icabında yesin. Hat vurup harman savunmasına gerek yok. Zaten evlenmekle ona bakmayı ben seçtim bi nevi. İsteklerini karşılamak zorundayım imkanım dahilinde
00 YorumlaEvli değilsin sen zaten senin param benim param muhabbeti varsa sadece anlaşmalı birliktelik bu
01 Yorumla- 1 yıl
Zaten evliyiz evlilikte zaten senin para Benim para Devri olmaz ama eşim bir bahaneyle kavga etti benim karttaki bütün parayı çekti ondan sonra öyle gitti Ben buna sinir oluyorum yani istedi de vermedik mi yani parayı bir eksiği olduğumu vermedik mi yani paranın hepsini çekip de evde düşünmüyorum Bu kadar ekmek neye alacak sigara ile alacak varsa evde çocuk olsa
1 yılyiyebilir ben eşimin parasını yiyorum o benim paramı neden yemesin ki?
12 Yorumla- 1 yıl
detay yoktu ayıp etmiş
1 yılpara yemekten kasit ney gereksiz harcama yapmasi esinin maddi durumu yetersiz kalsada lukse kacmasi gibi mi
00 Yorumla
1 yılPara yemek derken nasıl yani dusuncesiz ce harcama yapmak eşini hiç düşünmemek mi
06 Yorumla- 1 yıl
Yuh büyük kavga ciksrtirfim. kizardim sanırım öyle şey mi olur düşüncesizce harcamak mi olur belki ihtiyacımız var o paraya
- 1 yıl
Eşin senin paranı mi harcadı o sekil
- 1 yıl
Devisikmis
1 yılEvliysek para zaten ortaktır sıkıntı yok yiyebilir😂
021 Yorumla- 1 yıl
Tamam ortaktır da yani kalkıp da karttaki bütün parayı alıp da bile bana da haber vermiyor Ben aldım diye bir de son paramızı yani hani maaşa kadar idare edecektik o parayı hepsini çekti Aldı Gitti ertesi gün gene öyle yaptı çalıştığım parayı çantamdan aldı gitti Hani böyle mi Hayat müşterek oluyor çalmakla mı istese vermez miydim bir üstüne basa basa dedim Bak ben bir para yedim çocuğuma göndereceğim çocuğumun parası dedim Köroğlu bile olmadı çekti kapıya gitti
- 1 yıl
Ha yok öyle olmaz tabiki ben tam tersi düşündüm kadın harcaya bilir erkeğin bu şekil yapması çok kötü kendini bilen böyle bişey yapmaz bunu yapan erkek genelde kumar oynuyordur günahını almayayım yinede
- 1 yıl
Yani oda aynı ikisinede para lazım bilmiyorum ya güzel bişey değil
- 1 yıl
Alkol adamgibi kıvamında içersen sorun olmaz ama sık alıyorsan çok kötü sık alkol alan adam kumarda oynar her şeyide yapar
- 1 yıl
Allah yardımcın olsun ne diyeyim
- 1 yıl
Hım anladım işin çok ama çok zor
- 1 yıl
Bencede yol yakınken önlemini al sonu yok çünkü çocuğunun rızkını yedirme babamdan biliyorum tecrübeliyi 38 yıl sonra ayrıldılar😂😂😂 sonu mutlaka ayrılık yıllarını heba etme
- 1 yıl
Dediğimgibi iyi düşünüp akıllı önlem alman lazım
- 1 yıl
👍 güçlü olmak güzeldir bencede bak ayaklarının üstünde duruyorsun senin için en doğrusu öyle yapman
- 1 yıl
Allah yardımcın olsun ama biran önce yap öyle adamdan kimseye fayda gelmez
- 1 yıl
Yok çok şükür ayaklarımın üzerinde durabiliyorum şu ana kadar kimseye minnet etmedim aileme bile ama işte böyle Evlenince bir anda böyle olumsuz şeyler olup boşanmaya gidiyorsun 8 ayda insan böyle bir sudan çıkmış balığa dönüyor içinden gelmiyor çalışma bir şey yapmam ama mecburum çalışmam lazım
- 1 yıl
Çalışmak iyidir insana güç verir
- 1 yıl
Sen başarırsın
- 1 yıl
👍
1 yılPar yemek derken para için evlilik yapan birisiye işim olmazdı
06 Yorumla- 1 yıl
Yine içki için mi?
- 1 yıl
böyle birinden eş olmaz bence sende bunu kabul etmişsen sıkıntılı durum
- 1 yıl
yanda azda olsa konuşmuştuk
Evliysem zaten paramı yiyebilir.
10 Yorumla
1 yılErkek adam parana mi göz koyuyor? Erkek olduğuna emin miyiz onun:))
00 Yorumla
1 yılBen bakmicamda kim bakıcak prensesime😌😌✨✨💅🏻💅🏻💅🏻💅🏻🎀🎀
00 Yorumla
1 yılAaaa o ne ayıp bir konuşma yemek istiyorsa ailesinin parasını yesin
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 880 cevap paylaştı.
1 yılYiyelim ne için kazanıyoruz zaten parayı canım kocam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBaşka bi sorun yoksa iş bulana kadar idare et ne de olsa çalışıyomussun ama anlasamiyorsan bi de böyle yapiyorsa ayrıl
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılO zaman seni sevmiyo ya da issizlikten bunalıma girdi bulamadıysa sırf kadini calistirip yemek için evlenenler var bi akrabamız kadin evlendiği gibi koca işi bırakmış evde yatmaya baslamis kadinda evlendim diye birakmisti sonunda taş mı yiycez diye kadin çalışmaya başladı
Gizli Üye(25-29)1 yılKardeş sen ayrıl, zengin biriyle evlen. İkinzde çalışmak istemiyor b3lli ki
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEee sen ev hanımı erkekle evlenmeseydin ayrıl o zaman
1 yılkadının parasını yemek isteyen eş ne kötü bir eştir
10 Yorumla
1 yılPardon bankamatik yeni bir hal mi aldı yoksa biz mi bilmiyoruz?
00 Yorumla
1 yılAhahahah yemek ne kelime benim paramla beni aldattı sen neyden bahsediyorsun
02 Yorumla- 1 yıl
@htcshn0808 🤣🤣🤣
Erkek dediğin kadının kazancina dokunmaz göz dikmez
015 Yorumla- 1 yıl
Evlilikte senin para benim. para olmaz ama bu boyle calmaya goz koymaya giriyor
- 1 yıl
Evlilikte haklisin ama her ne kadar kadının kazancı olsada erkek olan zor durumda kalmadıkça onu kullanmaz kullanirsa borç olarak kullanir ha göz dikme meselesinde haklisin öyle erkekler var
- 1 yıl
Niye dedim aldim dedim. karttaki parayi sana gicik olsun diye dedim dusunemiyonmu bu kadinin son parasi maasta var ekmeksiz yemeksiz ne yapar diye evde
- 1 yıl
İşte düşünce olsa onu yapamaz ki
- 1 yıl
Zaten evlendigimizden beri benim param diye bisey yok ortak hersey boyle yapmasi cok ayip oyle para alip kacmasi
- 1 yıl
Sende ona göre dikkat ederek ayri gizli bi hesap kullan
- 1 yıl
Onun hesabına para aktarmıyorum kendi hesabımda değil kardeşimin hesabına benim telefonun arkasında duruyordu yani hani eşim diye kartı verdim Dedim sigara alsın Bana da alsın diye gidip de paranın hepsini çekip de yapılmaz ki demiyor ki bu evde kadın var ekmeği olmaz sigarası olmaz Bir de çok aşağılık kelimeler kullandı Bana Giderken yani hani ben ona bir şey yapmadım ki ben bunları bana yaşattı
- 1 yıl
İşte resmen dayaklik
- 1 yıl
Evet tam sabah da arıyordu Ben geleceğim diyor pantolonumu falan alacağım diyor Ha dedim gel 3 kuruş param var dedim onlar da alır gidersin dedim Başka derdin dedim beni bulamazsın dedim artık ben çalışıyorum dedim
- 1 yıl
Hala böyle biriyle evlimisin merak etrim
- 1 yıl
Yok boşanıyorum 14 Ekim'de
- 1 yıl
Bu tip bosanmalara seviniyorum
- 1 yıl
Ne yapayım bu saatten sonra Çoluk çocuğun rızkını 50 yaşındaki adamın vereyim alkolüne onunki mi karı kız hayatına oturup ona mı bakayım ben Bence en doğru karar boşalmak Çünkü ben yapamam yani bu şekilde böyle devam edemez
- 1 yıl
Bide yasida fazla iyi yapmışsın en doğrusu
- 1 yıl
🙏😊
1 yılYemek istemesi çok normal değil mi
01 Yorumla- 1 yıl
Yiyebilir evlilikte Senin para Benim para değeri yok ama kalleşlik yaptı maaş gelene kadar Karta biraz para var da Onu idareli kullanalım dedik sigara almaya gideceğim dedi kartı ver dedi verdim Dedim bana da sigara al adam gitmiş bütün karttaki parayı çekmiş Ben de hiç haberim yok ekmek almaya giderken vaktim kartı para yok aradım kardeşim dedim hesapta para var mı dedim Yok dedi abla para yok dedi ertesi gün yine aynı şekilde yaptı yani
Evliysem yesin afiyet olsun
00 Yorumla
1 yılYerde önce başka şeyimi yesin sonra para
01 Yorumla- 1 yıl
Görünümün sizle alakası yok
Size geçmiş olsun karaktersiz olunca insan her şey mubah evlilikte her şey ortak olmalı
1 yılWalla eşimin parasını yerim çatır çutur 😅
00 Yorumla
1 yılYesin be beraber yiyelim hatta 🥰
01 Yorumla- 1 yıl
Güzel düşünce
1 yılYesin ne var bunda ben onlar için çalışırım zaten
00 Yorumla
1 yıleşin bile olsa paranı yedirtme
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılJajsjdjd zaten olan bu
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 400 cevap paylaştı.
1 yılKurban olsun kimin için çalışıyorum
05 Yorumla- 1 yıl
Niye alayım yahy
- 1 yıl
Allah yardımcınız olsun
1 yılSağlıklı biriyse kabul etmem. Çalışmalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKadinlar hep yiyor zaten ne var bunda biz alıştık
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAzıcık da sen yedir ne olacak kocan değil mi
- Para & Ekonomi konusunda 319 cevap paylaştı.
1 yılAyrım olmamalı kimin varsa yenir
00 Yorumla Olmaz hayat müşterek
017 Yorumla- 1 yıl
Ya tabii ki de hayat müşterek Senin para Benim para Devri olmaz ama Diyorum ki yani ben kartona verdim sigara alsın diye gidip Bütün parayı çekti kartı getirdi bana verdi Ondan sonra kavga etti gitti ertesi gün gene geldi konuşalım edelim diye İyi hadi gel dedim konuştuk Biraz bağırdı çağırdı bana Ben dedim işe gideceğim diye üstümü giymeye çalıştım O duvarda çantamdaki parayı aldık Yine kavga çıkarttı gene gitti
- 1 yıl
Ya tabii ki de hani maaşı yakın dedik kartı biraz para var dedik idare edelim dedik sigara almaya gideceğim dedim tamam Gitmişken bana da al kartı verdim Sen git karttaki bütün parayı çek Ondan sonra geldi kavga etti çekti gitti Ertesi gün de konuşmaya geldi tekrardan işte ben işe gidiyorum diye hazırlandım çantam içeride kaldı o aradaki bu çantadaki parayı da almıştı en son arkasından dedim o Çocuğun parası ver diyordum Ben kendim harcamıyorum diyorum hani kapıyı çekti gitti
- 1 yıl
Bahanesi de çok boş bir bahane yani ben sana gıcıklığına yaptım diyor sana Sinir oldum diye yaptım E tamam o gün öyle yaptın eğertesi günü niye aynısını yaptın Bak bu zamana kadar çalışmıyordu 4 aydır hep ben çalıştım eksiği yoktu her şekilde yanındaydım maddi konuda Ama bu şekilde daha iyilik yapılmaz ki yani bakkala gittim ekmek parası Bulamadım ya dün
- 1 yıl
Yok ertesi gün geldi Tekrar konuştuk benim tamam dedim istemiyorsan dedim Al dedim eşyalarını git dedim O da Biraz bağırdı çağırdı ben işe gidiyorum diye çantamdaki parayı da almış Ben dedim Bak benim o son param dedim yapma dedim hiç dinlemedi çekti kapıyı sonra da ağzına almayacak küfürler söyledi
tamam
01 Yorumla
1 yılİhtiyacı kadar yediririm
00 Yorumla
1 yılYesin
00 Yorumla
1 yılYesin normal bir şey değil mi
00 Yorumla
1 yılE kim yicek başka 😂
00 Yorumla
1 yılZor yer
00 Yorumla
1 yılVermem
00 Yorumla
1 yılKendisi çalışmıyor mu
00 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılöyle zaten şuanda
00 Yorumla
1 yılEşim paramı yesin helal olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCalismiyormu
01 Yorumla- 1 yıl
En son is bakiyodu 4 ay olcak calismiyodu bi kavga ettik sigara almaya cikti kartimi verdim bin tele vardi kartta onu cekmis sonradan farkina vardim son. paramdi ertesi gun geldi kavga etmistik konusmaya actim kapiyi biraz tartistik sonra baktim cantamdaki parayida almis farkina vrdim ver dedim. parami niye caliyon itti beni kapiyi cekti cikti
Gizli Üye(36-45)1 yılYesin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılb@k yesin
00 Yorumla
1 yılYesin.
00 Yorumla
1 yılYesin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri