Para & Ekonomi 17 gü Çok para harcıyor musunuz? PERI113 Takip Et Yoda Yaş: 124 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Bu ara para harcamıyorum Çok para harcıyor musunuz? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
m Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 17 gü Merhaba,Evet çok para harcıyorum, bu ay 30 bin kredi kartı ekstresi geldi! 😅Bu sadece bir kartım! 😅 1 0 Yorumla
ÖMERBORABALAMİR1 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% 16 gü Ben aşırı harcama yapıyorum son ayda yaptığım harcama güzeldi ama bu ay diğer ayı sollayacağım gibiFakat umrumda mı?Hayır 😂😂😂 0 0 Yorumla
aaaenes Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 93% 17 gü Üniversitede yemin etmiştim bi gün öyle bi kazancam ki hiçbişeyin fiyatına bakmıycam.. şu an bakmıyorum Evet battım😂 0 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 17 gü Yani bazen fazla olabiliyor ama genelde hesabımı bilirim 0 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 17 gü Esnaf olduğum için evet para çok harcıyorum ama kendime çekidüzen vermem lazım 0 0 Yorumla
m PolyannaLisa Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 17 gü Her zaman değil, bazen ayarsız oluyorum çok para harcıyorum. 0 0 Yorumla
hakaarkan Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% 17 gü Gerektiği kadar daha çok araba yakıtı falan aslında 0 0 Yorumla
alisiniss001 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 17 gü öyle bir harcıyoruz ki napalım hayat pahalı hiç bitmiyecek gibi harcıyoruz ama bitiyor :D 0 0 Yorumla
reeLkullanıcı Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% 17 gü 83 bin liranın daha şimdi içinden geçtim benden adam olmaz 0 0 Yorumla
nomercy7 Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 17 gü Para & Ekonomi konusunda 429 cevap paylaştı. Evet harcıyoruz. 0 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 17 gü Bu aralar harcamıyorum ama bazen açıldığım oluyor 0 0 Yorumla
antıbıyotık54 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% 17 gü Cumartesi guni gir günde 25 k harcadim 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 34 , eic 88% 17 gü Para & Ekonomi konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır, cimri denecek kadar tutumluyum. 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 17 gü sonbahar geliyo diye biraz harcadim 0 1 Yorumla sinmira 17 gü Ne aldın Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 17 gü Para & Ekonomi konusunda 12,1b cevap paylaştı. değişir duruma göre 0 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 17 gü Para & Ekonomi konusunda 789 cevap paylaştı. Öyle böyle değil, aşırı. 0 0 Yorumla
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 35 17 gü Para & Ekonomi konusunda 454 cevap paylaştı. 2019 yilindan bu yana 700 bin biriktirdim 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 27 17 gü Para & Ekonomi konusunda 496 cevap paylaştı. Değişiyor günden güne 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 17 gü Para & Ekonomi konusunda 1,4b cevap paylaştı. maalesef cok 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 17 gü Para & Ekonomi konusunda 557 cevap paylaştı. Yok tutumluyum artık 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 54 17 gü Para & Ekonomi konusunda 396 cevap paylaştı. Gerektiği kadar 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Master Yaş: 39 16 gü Para & Ekonomi konusunda 411 cevap paylaştı. Hayır tutumluyum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Merhaba,
Evet çok para harcıyorum, bu ay 30 bin kredi kartı ekstresi geldi! 😅
Bu sadece bir kartım! 😅
Ben aşırı harcama yapıyorum son ayda yaptığım harcama güzeldi ama bu ay diğer ayı sollayacağım gibi
Fakat umrumda mı?
Hayır 😂😂😂
Üniversitede yemin etmiştim bi gün öyle bi kazancam ki hiçbişeyin fiyatına bakmıycam.. şu an bakmıyorum
Evet battım😂
Yani bazen fazla olabiliyor ama genelde hesabımı bilirim
Esnaf olduğum için evet para çok harcıyorum ama kendime çekidüzen vermem lazım
Her zaman değil, bazen ayarsız oluyorum çok para harcıyorum.
Gerektiği kadar daha çok araba yakıtı falan aslında
öyle bir harcıyoruz ki napalım hayat pahalı hiç bitmiyecek gibi harcıyoruz ama bitiyor :D
83 bin liranın daha şimdi içinden geçtim benden adam olmaz
Evet harcıyoruz.
Yani biraz harcıyorum
Artık harcamiyorum birikim onemli
maalesef biraz öyle
Alışveriş yapmayı çok seviyorum
Bu aralar harcamıyorum ama bazen açıldığım oluyor
Çok para kazanamıyorum ki harcıyayım..
Bu ara maalesef çok harcıyorum
Cumartesi guni gir günde 25 k harcadim
Hayır, cimri denecek kadar tutumluyum.
Bu aralar hayır harcamıyorum