Sizin için araba ev mekan önemli mi kizlar
21 gü
Kadını erkeği yok, herkes maddiyata önem verir. İyi maddi şartlar, yüksek standartta yaşam ve konfor demektir. Maddiyata önem vermeyen insanlar ya henüz kendi hayatlarını ellerine almamışlar ya da maddi durum konusunda sorun yaşamamışlar demektir.
Vermez, bakın erkeklerin gözünde kızlar para avcısı gibiler ama aslında alakası yok kızların büyük çoğunluğu sevgi, saygı ve anlayış bekler karşısındakinden. Araba yok mu beraber çalışır alırız der, ev mi yok beraber dizeriz der. Yani kadınlar bu şekildedir ama diğer kalan kısmına denk geldiyseniz üzgünüm siz o küçük kesimdeki kızın birini bulmuşsunuz demektir.
Ev önemli çünkü bu zamanda kira ödemek çok zor olur. Kira ücretlerine sürekli zam yapılıyor , araba olmazsa olur tabi olması rahatlık sağlar eşin gideceğin yere bırakır uygunsa. İşi olması da ayrıca önemli bir aile geçindirmek , kendi ayakları üzerinde durması için erkeğin o da lazım.
Çoğunlukla maddiyata bakarlar, hatta sadece kendileri değil, anne-babaları da bakar. İnsanlar imân ve ahlâkı öncelemedikçe de kimse iflah olamaz!
Kadınlar da erkekler de Peygamberimiz fakir olduğu hâlde ve kendisine daha peygamberlik verilmemişken, onunla evlenen zengin Hazreti Hatice annemizi hatırlamaz ne yazık ki.
Cevap
16Cevap
Ya Allah aşkına buna herkes önem verir ve herkes ister tabi ki evi ve arabası olsun malı olsun yani kadın erkek farketmez... ama ekonomi belli, şartlar ve işsizlik belli okuyan okumayan birçok kişi işsiz yani böyle bir durumda yaaa evin yok benden uzak dur demek aşırı saçma geliyor bana... Onu sevmişim aşığım, saygı var, sadakat var, uyum var tüm bunlar tamamen var ve ben bu durumda çıkıp hayır olmaz evin yok diyemem açıkçası... çünkü eğer yapabilseydi ben yokken de bunu kendisi için yapardı o insan zaten... çalışsın yeter yani yaa kafama göre iş bulamıyorum ben diyip akşama kadar evde yatan birisinden asla olmaz çalışsın nerde olduğu farketmez
Maddiyat şöyle önemli " 30 yaşına gelmiş bir baltaya sap olamamiş , baba parasıyla hava atan , işsiz" birini istemektense çalısıp didinen ihtiyaçlarinı kendisi karşılayabilen erkek isterim.
Rüyanda ancak bulursun canım
Üzgünüm
Arayışta değilim tatlım
Arama zaten üzülürsün sadece
Sevip değer vermenin kendisi bile başlı başına üzülme sebebi. Bu yüzden uzagım
Sence önemi var mi ülkede herkes krallar gibi yaşamıyo hicbsieyleri de yok mutlu da mutsuz da birlikteler işte olurda önem veren birini seversen senle olmasini sağlarsin bu yani
Parası çok olan artı 50 yaş dedeler bile çıtır ve güzel kızlarla takılabiliyorsa bu sorununa cevabı evettir
Paraya tapsaydım önüme çıkan fırsatlara atlardım. Ne hissettiğime bakarım ben. Şusu busu var diye biriyle birlikte olmam.
Hayır vermiyor ben kendi adıma konuşayım parasız erkekle de sevgli oldum
Kadınlar maddiyata ve güce erkekler gençliğe ve güzelliğe önem verir. Bu kötü bir şey de değildir ezelden beri böyledir.
Ben fakir biriyim ancak yinede maddiyat önemli çünkü kira olmuş 15 20 🥺bu yüzden ben veremem yani önem vermiyorum diyen yalan söyler
Fakir erkeklere şans tanıdıkta ne oldu hepsi ağzımıza etti erkeklere yaranılmaz nokta
Tabi tabi
ya evlatları
Hayır ama maddiyata önem vermeyen kadınların değerinide siz bilmezsiniz asla
Fark ediyorsunuz da ne oluyor sanki kaçıyorsunuz çünkü size iyilik yaranmaz siz sürünmeyi peçete gibi kullanılmayı sömürülmeyi seversiniz ben bunu artık anladım ve s. ettim sizi
Hepiniz aynı boksunuz vallah
Haklı olmam haklıyım ben neler gördüm neler yaşadım artık her şeyi biliyorum
Olmazsa olmaz değil. Çalışılır kazanılır sağlık önemli.
Bütün kadınlar önem veriyor. Bugün değilse bile yarin
önem vermem çünkü bunlara aç bir kadın önem verir doymuş bir insan bakmaz o şeylere
Bence iki eşde çalışırsa ve abartmadan harcama yaparsa sorun olmaz ve önemi kalmaz az maaşın
Bütün kadınlar sevgiye ilgiye önem verir birazı maddiyata önem verir sadece
Önəmli değil diyen yalan söylüyordur. Avlanarak, taşı taşa sürtüp odun yakarak mı geçineceksiniz?
İlgi, sevgi, saygı, güven bunlar daha önemli.
Önemli tabii kara kaşımıza gözümüze mi aşık olacaklar
Mecbur veriyoruz ama hepimiz milyoner olsun demiyoruz😤
ceblerin boş şekilde çık karşılarına gel diyen olursa belli olur
Gözü doymayan, yoklukta büyümüş veya sonradan görme kızların paraci olduğunu düşünüyorum
Ben maddiyata önem vermem sevdiğim insansa
Kendilerine sorsan vermezler, ama farkında olmadan tabii ki verirler... bu da soru mu aq
Sorsak hiç biri vermez o yüzden sormayıp direkt mevzuya ilişkiye geçiş yapıp görmek lazım.. susjsks
Hyr bazıları vermezler
Mutlaka ve kesinlikle
Ya onlar ya da aileleri illa verirler
Hakli olarak bir cogu verir
Evet, aklı başında her insan gibi.
Önemli önemli değil diyen açlık nedir bilmiyordur.
İşi olması, tutumlu olması önemli.
Sevdiğim insanın yanı benim evimde
Degil diyenler yalan emin ol
Geçim yapacak kadar olmalı
Hayır
Önemli çünkü gelecek vaat etmesi lazım.
Ev neyse de araba olmalı
Evet önemli devir para devri
Ben vermem
Verir
Kesinlikle
Elbette önemli