Aramızdaki baş güvene bağlı. Günümüzde çıkar ilişkisi çok fazla. Kadınları özellikle dolandırmaya çalışan tipler var. Madur olan çok kadın biliyorum. Erkek adam kadından para istemez bana kalırsa, siz zorla teklif eder ancak verisiniz. Size gelene kadar her yolu dener gururlu bir erkek. Gerçekten kadını olaral gördüğü kişiye içgüdüsel olarak sağlam ve güçlü görünmek ister çünkü. Her yolu denemeden rahat rahat size geliyor ve öyle çok da tanımadığınız halde sizden para istiyorsa orada bir şüphelenmek gerek
Eğer sevgilinin durumu gerçekten kötü ve ona yardım edebilecek bir durumdaysan, bu tamamen senin kararın olur. Yardım etmek, destek olmak önemli bir şey, ama bunu yaparken kendi sınırlarını da göz önünde bulundurman gerekebilir. Hem duygusal hem de maddi olarak sana uygun bir çözüm bulmaya çalışman iyi olabilir. Unutma, bu tür durumlarda açık ve dürüst bir iletişim de çok önemli.
Sevgilimin borcunu ödemem, karımın borcu benim de borcumdur benim. Sevgilimden borç istemem, benim borcum karımın da borcudur. Aksini söyleyen lütfen söylemesin, siz saf (sevgiliye veren) ya da karaktersizseniz (karısına/kocasına vermeyen) bu sizin sorununuz.
Eşim ile aramda elbette böyle bir ayrım yok ama bizden bağımsız olarak sevgililik durumunu göz önüne alırsak ne kadar güvendiğin ve ilişkiye inandığına göre değişir.
ne kadar istediğine baglı. ne zaman geri ödeyeceğine de. su durumda benim acıkcası bosta param yok yatırımda. kızla bi gelecek görürsem gözüm görmez ilerdeki karım der oderim. ama hani kızda oyle iyice salmıssa eksi puan. kızda bu ısıgı görmezsem maalesef derim.
Hayır, ödemem tabiki.. Ne alaka yani? Benden önce borç yapmasaymış. Ayrıca bazı kötü niyetli insanlar, bu durumu karşılarındaki insanı söğüşlemek için kullanabiliyorlar..
Bu kişiden kişiye değişir. Ben çok güvendim 100 bin çektim. Aydan aya ödedi borcu kapattı. Üstüne bana yardımcı da oldu. Hep mutlu olsun gerçekten seven ve değer veren. Yardım ettiğime hiç pişman etmedi.
Sevgilisinin derecesine bağlı ama eş konusunda o isteyip ben yapmiyorsam farklı olur hiç o topa firmiyorsa farklı olur. Sadece sevgilimse ödemem. Daha yolun başı
Durumum varsa kendi ihtiyaçlarım dışında artan bir gelirim ederim ama kendime ancak yetiyorsam maalesef. Bir de sevgiliyken o denli eli açık olmamalı insan sonu olmayabilir diye düşünüyorum
Ödemem çünkü sevgilim eşim değil artı simdi ona para vermeye baslarsan devamı azar azar ve kat be kat gelir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Evet ederim, ben şahsen para ile hallolacak çözülecek şeylerin ötesini berisini pek düşünen biri değilim doğrusu, durumum varsa elbette ki değil sevgilim olduğu için her şeyden önce bir insan olarak yanında olur elinden gelen desteği veririm
Borçlarını ödemem. Ancak yardım ederim cuxzi. hiç bir erkeğe paramı yedirmem ben. cunki bu onu benim gözümde güçsüz eder ve cinsel açıdan arzulamam . ne yazikki durum bu.
Ama Bu Eski Hataları Saplantı Haline Getirip İleriki Yıllarda Evlenirsen Eşine Ve Şimdiki Zaman da Namuslu Arkadaşlarına İyilik Yapmaktan Vazgeçme , Çünkü Bu da Bir Hata İllaki Deneyimlemen Gerekmiyor Kız Kardeş Tavsiyesi
@GÜLNİHAL78 iyilik yaparım ben normalde iyi birisiyim ama iyiliğe göre değişir hem artık insanları umursamamayı öğrendim ben onlara değer verip onları mutlu etmeycen.. Değer bilen bilir bilmeyeni kendi haline bırakacan..
Erkek gecindirendir, kadin bakandir. Esitlik diyerek sizin de isinize geldi rolleri degistirmek herhalde. Ayni sartlarda yasamak baska ama cinsiyet rolleri var. Erkek adam maddi acidan bir kadina yuk olmaz, olmak istememeli. Cok itici.
Esitlikten kastimiz adalet, adil olmalarini istiyor kadinlar. Yani bir iste calisip ayni maasi almak. Ya da hem kariyer yapip hem de anne olmak ve bunun yargilanmamasi. Ama belli basli cinsiyet rolleri vardir ve bir erkek bir kadina maddi acidan yuk olmaz, erkek ise olmamasi gerek.
Erkek dusmanligi neresinde bunun? Ben olasiliklar dunyasinda kadinlarin da ayni sartlara sahip olmasini savunurum, adil olunmasini beklerim. Herkesin belli basli rolleri var. Kadin bakandir, erkek de gecindirendir. Bu kadar. Erkek adam da erkekse benden gelip borc istemesin dedim, odemem. Soruna cevap verdim, begenmeyeceksen sorma.
Erkek dusmani kadinlarla karsilasmis olmaniz her gordugunuz kadini erkek dusmani yapmiyor beyfendi onyargilarinizi asarsaniz konusuruz sacma sapan seyler diyorsunuz bitiriyorum burada hadi iyi gunler