Evde nasıl ailemden gizli para kazanabilirim?

Babam aylil harclik disinda para vermiyor. O da cok fazla degil. Tum ihtiyaclarimi ondan karsilamaya calisiyorum. Mont, ayakkabi, kisisel bakim vs vs. Kendime tablet, bilgisayarı bile harcliklarimi biriktirerek aldım babam almadı. Pandemi de bilgisayar gerekti para veriyorum ne yaptin onlari, paranla alirdin vs dedi. Babam eve bir para getirir daha da bir işe yaramaz. Parayi da burnumuzdan getiriyor boyle. Annemin ihtiyaclarini falanda karsilamaz. Anneme ev alisverisi disinda para vermez. Ama sorsaniz cok iyi koca ve babadir. Oteki dunyada Allah'a karina, coluguna cocuguna bakmamanin hesabini nasil verir bilmiyorum.

Ekonomik olarak sıkıntı yasiyorum biraz. Verdigi para yetmiyor. Bir ayakkabi, bir kpss kitabi falan kac lira biliyorsunuzdur. Onlisans mezunuyum. Bu sene 2. kez kpssye girdim sonuclari bekliyorum insallah atanirim ama bekledigimin altinda bir sınav gecirdim.

Babam gidip disarda calismama da karsi. Oyle garsonluk, kasiyerlik vs istemiyor. Yapacaksan meslegini yap diyor. Bir ara karsi çıktım calisacagim diye, gidip orada burada çalışacaksan verdigim bu parayi da vermem, işi biraksan da artik vermem dedigi icin cesaret edemedim.

Surekli calisabilir miyim bilemedim cunku. Işi begenmez cikarsam, cok uorulursam ve bana gore iyi degilse, patron giciksa mobbing vs dayanamazsam diye cesaret edemedim. Evdeki bulgurdan da olmak istemedim.

Evden calismayi düşündüm bende. Cagri merkezi vs dusundum bu sefer babam niye surekli birileriyle konusuyorsun der diye rafa kalkti bu iş. Baska ne iş yapabilirim evden? (lutfen belaltı önerilerde bulunmayın)

Güncellemeler
1 yıl
Turk erkeklerinin ciddi bir anlama ve algida problemi var. Bu artik anayasanin degistirilemez maddesi gibi bir sey. Detayda "bel altı oneriler olmasin" diye belirtmeme ragmen israrla bu konuda yazmak hangi aklin urunu? Ya da akliniz, beyniniz olmadigi icin bu sekilde yapiyorsunuz galiba. Bu durumun baska aciklamasini bulamiyorum. Beyniniz varsa lutfen kullanmayi deneyin. Okudugunuzu da iyi anlayın
Evde nasıl ailemden gizli para kazanabilirim?