Sizce paramı biriktirip ne almam gerekiyor, hangisinin yararı olur benim için? Telefonumda bir problem yok ama artık elimde kaliteli bir şey olsun istiyorum, ama gram altında gelecek için yararlı diye kafam çok karışık.
İkisi de değil ben olsam Apple firması dahil yabancı teknolojik şirketlerin hisselerine yatırım yapardım.
Sonuçta iphone Apple ürünü her iphone modeli başarılı satış grafiği yakalarsa hisseleri de artacak ama aldığım iphone eskiyecek ucuza ya satacağım ya elimde patlayacak ama hisse öyle mi değeri aldığım miktara göre artarsa satar kendi telefon şirketimi bile kurarım (burası biraz uçuk oldu ama dandik telefon şirketi kurulabilir)
Paraya ihtiyacın yoksa telefon eğer ihtiyacın varsa gram altın
1
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Paraya ihtiyacım illa ki olacaktır, aşk hayatım Boka gidiyor çünkü bu gidişle yalnız kalacağım ve hayatımda para birikimi olmalı sanki. Ailemde yanımda olamaz ztn hep
Kamerasında vs sıkıntı yok, çirkin olunca işte ne kullanırsan kullan güzel çıkmıyorsun, iPhonesi olmayan kızları hep dışlıyor erkekler o yüzden istedim aslında, biri senin maddi durumun düşük sürekli benden eşya istersin evlenince diye beni engelledi
öyle yap. iphone güzel telefon ama illa herkes alacak diye bir şey yok. uygun fiyata idare eden güzel telefonlarda var. altın almak senin için daha iyi olacak.
Kamerasında vs sıkıntı yok, çirkin olunca işte ne kullanırsan kullan güzel çıkmıyorsun, iPhonesi olmayan kızları hep dışlıyor erkekler o yüzden istedim aslında, biri senin maddi durumun düşük sürekli benden eşya istersin evlenince diye beni engelledi 🙄
Çirkin olmayı düşünürsen kendini çirkin görürsün. Keza herşeye dış güzellik diye bakan insana zaman ayırmanı tavsiye etmem gereksiz zaman kaybı insanlar oluyorlar. Dışlıyor gibi olan insanlar da buna dahil... Verilmiş sadakan varmış o düşüncede biriyle hayatını devam ettirdiğini düşünsene ıyy yaşamadan ölmek gibi
Gayet ne güzel birikim yapmayı düşünebilen birisin. Doğruya yönelme düşüncesindesin bunların hepsi güzel şeyler, keza çirkinim diye kendine hakaret ediyorsun