Altinimi cantamda tasimak zorundayim evime koyamiyorum deprem bolgesindeyim evimin ora tenha surekli evimde tasiyorum.
Altinlarimi bankada kasaya koymak istemiyorum o biraz sikintili arastirdim.
Baska turlu napabilirim. Bana sey diyorlar altinini bankaya gotur gram hesabi actir hesabinda dursun boyle birsey var mi mantikli mi zarar ettiricek bir unsur var mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Dünyada 2 tane ticaret merası vardır. Bunlar altın ve gümüştür. Özellikle 1971 yılından sonra (20 dolar/ons) oyunundan sonra iyice oyun belirginleşmiştir. Dünyanın en önemli rezerv para birimi olan dolar gün gittikçe değer kaybetmekte olup bir kağıt parçası halini almaktadır. Merak edenler son 10 yılda basılan para miktarı ile Amerika'nın kuruluşundan bu yana basılan para miktarını mukayese edebilir. Devletler 1971'e kadar ancak ellerindeki altın ve gümüş kadar para basabiliyorken artık istediği kadar para basabilmektedir. Konuyu dağıtmadan özetle şöyle söyleyeyim: Oyun kurucular insanlara bankadaki rakamları verip ellerindeki fiziki altınları almak istiyor. Fiziki altının yerini hiç bir şey tutmaz. Her ne kadar en güvenli yöntem gram hesap olmakla beraber yapabilirsen banka kasasına koymanı öneririm.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Fiziki altınla altın hesabı açılıyor bildiğim kadarıyla.. Bununla ilgili resmi gazetede yönetmelik yayımlandı. Ama ne şartlarda açılıyor, getirisi götürüsü nedir bilmiyorum.. Bu arada banka kasası neden sıkıntılı? Bilmediğim için soruyorum..
01 Yorumla
Soran1 yılYa depremden dolayi bi tandiigim sikinti yasadigni soyledi ne kadar dogru bilemem
1 yılBenimde fiziki altınım çoktu fakat çok mağdur oldum. hepsini zarar etmek pahasına bozdum ve bankadan tekrar aldım. fiziki altının saklaması zor olduğu gibi kaybolma çalınma tehlikesini geçtim bozdururken cokk fazla kırıyorlar hatta altın birden uçtuğu gün kuyumcuya koş altının kârını resmen kendi ceplerine atmaya çalışıyorlar bilgin olsun. banka bu konuda dükkanlardan daha iyi. altin acil uçsa seninde paraya ihtiyacın var bozdurcan diyelim çoğu dükkan şu an alamam diyip geri çeviriyor veya çok büyük makas farkı söylüyor. bankaya geçmeye çalış acilen bence ve en iyi saklanma yeri orası zaten. biraz zarar edebilirsin fakat zamanla o onu toparliyor. tabi şimdi fiziki altını kabul ediyorda olabilirler bı kaç yıl önce olmuyordu saklamak için belirli para istiyorlardi
01 Yorumla
Soran1 yılKasada evet yillik 18 bin tl istiyorlar
1 yılZarar ettirir kesinlikle. Altını bankaya transfer ettikten sonra, banka satış fiyatıyla TL'ye cevirebilirsin. O da kuyumcunun vereceği miktardan daha düşük olur. Ama altını ilk aldığın zamana göre daha yüksek fiyatla satarsın tabi ki. O da zamanla değer kazandığı için. Bence altınları bankadan aldığın sürece banka hesabında durması mantıklı. Ama fiziksel olarak aldıktan sonra bankaya yatırmak mantıklı değil.
11 Yorumla
Soran1 yılTesekkur ederim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
53
Cevap
78Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yıl400 gr altınınız var ise fiziki olarak tutup bankalardan kasa kiralamanız bu konuda yapılabilecek en mantıklı ve karşı iştir...
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBanka daha güvenli evde nerede saklayabilirsiniz ki evde hırsızlara açık ve güvensiz olur diye düşünüyorum...
00 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.
u 1 yılbankada
10 Yorumla 1 milyon tl ile sokakta dolansam ben galiba korkmayı bırak şizofren vs olurum. Banka olayına gelecek olursak senden bunun için para alıyorlar kasa tutsan 500 tl aylık ücreti olur bozdurup bankadan altın alıp orada tutsan yine para ödersin elbet kaybın olur ama en mantıklısı bu galiba ilk ay ciddi anlamda paran düşsede sat yenisini al banka komisyonu gibi şeylerden 2 ayda karın zararını kapatır sonraki aylarda karın yanında taşımaya göre az olur ki bunu 400 gram altın ile yaparsan ćok koymaz gibi sana.
111 Yorumla
Soran1 yılNe kadar zarrar olur ki peki bendeki altinlari bozdurup nakite cevirip mi hesapdan gram altin alcam
- 1 yıl
ne anlatıyon sen la hiç bşi annlaşılmıyor türkçeni geliştir biraz
- 1 yıl
ne anlatıyon sen la hiç bşi annlaşılmıyor türkçeni geliştir biraz
Soran1 yılkime diyorsun?
- 1 yıl
sana değil ya üsttekine diyecektim sana gitmiş sonradan farkettim sonra da silmeye üşendim sorry sjsjsjs
Soran1 yılSilinmiyo zaten
- 1 yıl
öyle mii bilmiyordum ya yeniyim ya burada :)
- 1 yıl
@mustafa213548 gayet iyi açıklamış bence
- 1 yıl
@GeceninKralicesiii ben anlamadım bilmem yordum kendimi baya anlamak için
Para & Ekonomi konusunda 332 cevap paylaştı. Bankaların bu tarz hesapları mevcut. Ben örnek gönderdim ama herhangi bir bankada da açtırabilirsin. 400gr altını yanında taşımanın tek açıklaması olabilir. Delilik.
01 Yorumla
Soran1 yılZarar ediliyor iste
Asla böyle bir yerde bunu yazma. Kimseye söyleme. ya da hesabını gizle. Ayrıca banka kasası güvenilir. ya da devlet katılım banka kasalarına koy. Onlar biraz farklı. Normal bir kasa bul. Evinde kimse yok ise özel bir yerin olsun. Evine dedektör ile girmezse kimse bulamaz.
10 Yorumlabankada kasa kirala iş bankasını tavsiye ederim
sakın bankada gram altın hesabı açma
banka fiziki altın vermiyor
ve direk yüzde 10 gibi zarara uğrarsın
evinde saklamak içinde
zemin parke döşemenin altına koyula bilir
00 Yorumla
1 yılFiziki olarak saklamak istiyorsan en mantıklısı banka kasasi. Daha risklisi güvendiğin bir kuyumcuya bırakmak.
Banka gram altın olarak yatirirsan serbest piyasadan muaf olursun ve bankanın belirlemiş olduğu alış satış rakamlarına göre bozdurursun. Oda hiç karli değil.
En güzeli değer kazanacak birşeye yatırım yapmak ev, arsa, araba vs gibi.
ya da borsa da değerlendirebilirsin00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılmağara adamı mısın bacım fiziki altınla çalışan bankaların birinde altın hesabı aç koy oraya istediğinde istediğin kadarını atmden gram altın şeklinde bile çekebiliyosun. hiç bi ücret ödemiyosun ek olarak. kuveyttürk altın cari hesabını incele.
11 Yorumla
Soran1 yılYav ben bilmiyor muyum bunu? Ben diyorum ki dikkatli okursaniz nasil oluyor nasil, bende ki Şu an 400 gr oraya koymak icin kuyumcu da bozdurcam da hesapdan alcam da zarar ettiriiyo ondan dolayi soruyorum?
Gizli Üye(25-29)1 yılBankada altın hesabı açtırmakta sıkıntılı, senin paranın olduğunu görüyorlar sonra olası bir durum olduğunda yardım etmiyorlar belki de sakladı bu kirli çıkıyor düşüncesi ile hareket ediyorlar ama yine de bankaya koymak zorundasın çaldır daha mı iyi.
10 Yorumla
1 yılYaşadığın şehirde deprem olduysa hatay maraş antep malatya vs ise endişe etmene gerek yok enerjiyi attı orada uzun bir süre deprem olmaz ama genede içim rahat etsin istiyorsan en sağlam yer İşbank altın hesabı
04 Yorumla
Soran1 yılOlmaz diyoruz da daha sabah 5 siddetinde marasta deprem oldu hatayda evimde korkudan bayilcaktim baya hissedildi yani :)
Soran1 yıl:(
- 1 yıl
Artçı depremler olur o normal az değil peş peşe iki adet 7 üzeri deprem yaşanmış yerin altında işler baya karışmıştır doğal olarak şimdi oluşan kırık yerine oturuyor şu an burasıda sallanıyor geçenlerde 4.6 şiddetinde deprem oldu insan panikliyor gene 7 şiddetinde olur mu diye evde hasar yoksa korkma
- 1 yıl
hergün sallanıyormusun gece yatarken, yürürken, otururken vs sallanıyorum😀gece uyurken avizeye bakıyorum öyle anlıyorum deprem olup olmadığını sürekli sallandığım için😞tam geçmişti 4.6, da tekrar başladı
İnsanların hemen hemen hiç uğramadığı bir yere göm altınlarını. Ritüelle de ifritleri bağla, korusunlar altınlarını. "Siz benim altınlarımı koruyun, ben de size kanlı kemik vereyim." diye anlaş onlarla olsun bitsin.
02 Yorumla
Soran1 yılAqmqmmqmqmwm
- Para & Ekonomi konusunda 510 cevap paylaştı.
1 yılHer banka değil ama birebir altın olarak yatırıp yine çekmek isyersen de fiziki altın olarak alacağın bankalar var ama her şubesi bunu yapmıyor bazı yerlerdeki şubelerde yapabilirsin.
01 Yorumla
Soran1 yılTesekkur ederim arastirmak lazim
Para & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı. bankada kasa kirala yıllık 4 5 bin civarı oraya koyabilirsin herhangi bi sıkıntı olmaz arkadaş depremde yıkılan bankadanın kasasındaki altını almıştı sıkınıtı olsa o zaman olurdu bence
04 Yorumla
Soran1 yılBenimde tanidigim alamadi iste depremde yikildigi icin. Bize oyle diyor
Soran1 yılAnladim teşekkürler
Para & Ekonomi konusunda 622 cevap paylaştı. Fiziki olarak bankaya yatırıp TL olarak işletilir
Mantıklı olur bence
Cunki her an çantayı kaybetme çalınma riski var
Bankada olunca bu riskler sıfıra iniyor
00 Yorumla
1 yılBenim altınım gram hesabında ve paramın ne kadar degerlendigini buradan takip edebiliyorum. Sende böyle yapabilirsin...
02 Yorumla- 1 yıl
Her bankada var sanırım böyle bir şey. Biraz anlatabilir misiniz
Soran1 yılBiliyorum da onun icin basta yapmam lazımdi. Simdi altinim 400 gr bunu bozdurcam sonra tekrar alicam banka hesabindan zarar ediyor sanki yine 400 gr alamiyorum
1 yıl4 gramdir o yA inanmayın altın olup buradakileremi danisacak yani okadar mı saf kim inanır kargalar bile güler buna
02 Yorumla
Soran1 yılAbhqhhqh gel canim resim atayim uzerimde gel
Soran1 yıl4 gr mi ahhqhhqhqhjqhjwj oglum evlenirken 250 gr altin takildi zaten neyin yalanini yapayim
Altın hesabı bankada mantıklı oluyor ama şu an ki altınlarınla açarlar mı bilmiyorum. Bankalara sorman lazım
01 Yorumla
Soran1 yılAltinlarimi bozdurmam mi lazım bilemiyorum
Gizli Üye(30-35)1 yılAnnemin bir tarlası satıldı. Kendisine düşen 100 Bin TY'ydi. Bankada altın hesabı açtırdı. 100 gramını abime düğün için verdi 100 gramı bana kaldı ve şu an bankada 300 bine yakın para var. (10 gram da babam koydu.) Kârı sen düşün. 😂
02 Yorumla
Soran1 yılNe zaman koydunuz banka zarar ettirmez mi ya
Cevap sahibi1 yılHiç hatırlamıyorum ama 3-5 yıl olmuştur
Para & Ekonomi konusunda 603 cevap paylaştı. evet mantıklı ancak bu konuda en güvenilir banka iş bankası yine de müşteri temsilcisiyle görüşüp detaylı bilgi al
02 Yorumla
Soran1 yılNeden is bankasi
- Para & Ekonomi konusunda 353 cevap paylaştı.
1 yılO değil de 400 gram nasıl biriktirdin kız helal olsun👏👏👏
11 Yorumla
Soran1 yılBen biriktirmedim ya dugun altinim mehirim ailemin takdigi dugunde takilanlar esimin ailesinin taktigi biriktirdigimiz z zaten 250 gr dugunde takildi
1 yılanayol kenarı tepelik olmayan suya yakın yerden bi arsa al gör nasıl değerleniyo,
11 Yorumla
Soran1 yılCankirida var oyle arsamiz hani nerdeee
1 yılBanka alıyormuş bir kısmını. Ben euro yaptırdım yarıya düştü neredeyse bozdurunca. Sakın bankaya verme.
00 YorumlaYani bilezik yapıp kolunda taksan nasıl olur bir şeye koysan deprem vs riski var
01 Yorumla
Soran1 yılDemi evet tandigim basina bu deprem riski geldi
1 yılbankada evde ben saklayamam deprem olsa nolucak ya da yangın çıksa
01 Yorumla
Soran1 yılAynen oyle bankada altin hesabi iyi kasa sikintili diyorlar
1 yılAraban varsa arabana koy gizli bölmesi varsa oraya. Yoksa gizli bölme oluştur tarif ederim yaparsın
02 Yorumla
Soran1 yılNasil
- 1 yıl
Gizli bölmeyi nasıl yapacağını alenen yazarsam gizliliği kalmaz ki
Gizli Üye(36-45)1 yılAltınlarını bozdurmadan bankaya götür altın hesabı açtır. Bunun için bankalarla görüş hangisi kafana yatarsa oraya yatır. Yanında taşımakta güvenli değil, gasp var, unutma var, hırsızlık var.
06 Yorumla
Soran1 yılAma iste oyle olmuyor diyorlar altinini bozdur kuyumcu da sonra bana hesabi ac al diyorlar boyle zarar ederim gibime geldi. Bankaya altin bozdurmadan verebiliyor muyuz bankaya
Cevap sahibi1 yılEvet öyle bankalar var hatta geçmiş yıllarda bankaların reklamında bunu gördüm.
Cevap sahibi1 yılBelen ilçesinde Ziraat ve Akbank ile görüş. Orası depremden etkilenmedi. Kasa hizmetleri var mı bir sor.
Soran1 yılKasa istemiyorum ama ben, senin dedigin kasa icin miydi? Ben altin hesabi icin diyorum
Cevap sahibi1 yılYo yo bende onun için dedimde, kasadan deprem için korktuğunu söyleyince aklıma Belen geldi.
Cevap sahibi1 yılSen bir kaç banka ile görüş.
1 yılVergi çok kesiyorlar ya bozdurucaksin ayrı para kaybı sonra Gr a çevir banka hesabında ayrı para
03 Yorumla
Soran1 yılAma sey diyorlar bankaya direkt altini goturup gram seklinde hesabina yatirirlar diyo
Soran1 yılBoyle birsey var mi
- 1 yıl
Onu bilmiyorum yatırmak istediğin bankanın müşteri hizmetlerini ara
1 yılAynen akbankta altın hesabı aç anlaşmalı kuyumcular dan altin hesabına aktarıyorlar altinini
02 Yorumla
Soran1 yılAaa bilmiyordum bunu tesekkur ederim
Soran1 yılAma zarar edilmiyor bu sekil degil mi? 400 gramsa 400 gr olarak aktariliyor degil mi
400 gram altınla burada soru cevapmi yapıyorsun😂😂bebeğim git bankaya koy
01 Yorumla
Soran1 yılBankaya nasil koycam avatanj dezavantaji ne onu araştırıyorum
1 yılKoz sakla profilini. Valla hackerlik ogrenip pesine duserler 😅😅😅
01 Yorumla
Soran1 yılBu yorumlari gorunce altinlari baska sehrideki aileme biraktim
Gizli Üye(25-29)1 yıl30.000€ yapıyor. 1 yıllık maaşım 😶
o kadar para ile dolaşmak Türkiye gibi bir yerde hiç güvenli değil. Kapkaca magruz kalsan Allah korusun polis filan hiç uğraşmaz. Olan sana olur
03 Yorumla- 1 yıl
Ne iş yapıyorsunuz
Cevap sahibi1 yıl@kucakcikiz markette çalışıyorum
Soran1 yılİyi ne guzel sevindim adiniza 🥳
1 yılBilezik yap kooluna tak üstünede çorap geçir kollarında kimse anlamaz
02 Yorumla
Soran1 yılCorap dikkat cekmez mi
- 1 yıl
Çekmez merak etme
Altın bank hesabı açıyosun ziraat katılımdan zarar etmezsin
01 Yorumla
Soran1 yılTesekkurler
Bu gün yarın seni bulurlar ve en güvenli şekilde saklarlar merak etme.
00 Yorumla
1 yılEn mantıklısı banka altın hesabı. Kafa rahat
00 Yorumla
1 yılBüyük bir savaş çıkmadıkca, altınına bir şey olmaz korkma.
00 YorumlaBankada özel kasa kiralamak veya altın hesabı açmak
00 Yorumla
1 yılBanka saklama ücreti alıyor diye biliyorum. Yine en iyisi bankadır sanırım.
00 YorumlaSat onları zeytinlik al kimse zeytinliği sırtlayıp çalamaz
00 Yorumla
1 yılBana ver istediğin zaman geri alabilirsin, ilgilenirsen aldırabilirim 😁
00 Yorumla
1 yılTaki olarak kullanabilirsin diyicem ama her gun takamazsin. Bankaya koymak en guvenlisi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAraba falan al o parayla yarısıyla araba al kaza vs yapmazan oda altın gibi değerlenir. bir kısmını da üstünde taşı
01 Yorumla
Soran1 yılAraba bu ara cok artmiyor altin cokartiyo
Kasa ya da bankada oralar daha güvenli değil mi 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBankada tehlikeli ya. Bazen maaş çekerkende banka senin paranı çekiyor hesapta para gözükmüyor. Paranı 1 hafta kullanıyor sonra yerine koyuyor öyle bir yer banka. Hiç hak etmiyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBazen bankada sıkıntı olup alamadıgın oluyor bende altono cantada taşıyorım geri kalan altında annemde oda ayrı cantada taşıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen bankada gram hesabı actım satarken az biraz fark oluyor ama guvenli bende evde bırakamıyorum diye oraya actıl
00 YorumlaEvet dolar enf. yillik 3 4 ama benim tahminim dolar hesabı aç çünkü bankada bana göre dolar hesabı daha iyi neden çünkü gr altın hesabı boş iş çünkü hayal gibi hesap
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBankaya git, sor. İlla orada yolu vardır. Bundan sonra da hesapta altın olarak biriktir.
00 Yorumla
1 yılAltın hesabına yatır en garantili ben 2013 de yatırmıştım hiç zarar etmedim çokta değerleniyor sonra araba aldım onunla.
04 Yorumla
Soran1 yılYa bende boyle dusunuyorum ama nasil yapicam altinimi simdi bankaya mi goturcem? Yoksa kuyumcuda bozdurup tekrsr altin mi alicam ee bu seferde 400 gr varsa gidip de 400 gr yine alamam gibi
- 1 yıl
Ben altını yüksekken kuyumcularda sordum en iyi fiyatı verene verdim altın düşünce hemen altın hesabına yatırdım hiç bir zarar etmedim ne euro ne dolar altın kadar değerlenmedi ayrıca elime geçtikçe altın hesabıma alarak devam ettim
Soran1 yılMantikliymis
- 1 yıl
Türkiye de değer kaybetmeyen
Altın, mülk, toprak altın 3000 leri gorucek,2025 den sonrakı yıllarda mulk almak çok daha zorlaşacak, aslında çok değerli önerileri paylaşıyorum sen bilirsin genede düşün şu anda 200 tl krediye 800 geri ödeme çıkıyor 2025 den sonrasını tahmin etmek zor değil, faiz haram asla kalıcı olmaz ama altın, daire, arsa sana her zaman kazandırır, hayat bu yarınsız yaşıyoruz şuda var düşün dairesi kirada olan parasını faize koysa kradan daha fazla kazanca ulaşıyor ama mantıklı değil çunku para değer kaybediyor.
Para & Ekonomi konusunda 381 cevap paylaştı. Gram hesabı daha mantıklı.
00 Yorumla
1 yılMatematiğim yetmedi ettiği değere hahshsj çanta evden daha tehlikeli taki yapsan kaçırırlar seni. En temizi banka onu düşünmekle yaşanır mı hiçç
05 Yorumla
Soran1 yılOyle de zarar ne koyuyo falan bilmiyorum yani altini bozdurup tekrar mi almak kazim
- 1 yıl
Kasa kiralayıp altınlarını bankaya teslim ediyorsun onlar da sana anahtar veriyorlar altının oldukça kasanı açıp koyuyorsun içine almak istersen içinden aliyorsun yıllık ücret alıyorlar diye biliyorum 2 bin falan sorup arastirabilirsin
- 1 yıl
Bankacı tanıdığın varsa kasayı daha indirimli bir fiyata kiraliyabilirsin
Soran1 yılKasa degilde hesap hakkinda bilgin var mi
- 1 yıl
Yok mallasef yanlış yönlendirmeyim ama yastık altı yatırım her zaman için daha iyidir kasayı araştır derim
Gizli Üye(25-29)1 yılbankada gram ve çeyrek hesabı ama savaş cıkarsa altının bankada kalır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBişey olmaz bir yere giderken evde durmadan olan kardeşine anne babaya teslim et
010 Yorumla
Soran1 yılYa evliyim ben kardes anne baba ne arasin allah askina
Cevap sahibi1 yılEvlisin diye ailen yokmu bırakabilecegin
Soran1 yılKardesim ailem baska sehirde ve ayrica annem. Memur babam calisiyor kardesimm astsubay yani evde duran yok onlarla da olsam mantiken onlarda yok
Cevap sahibi1 yılKomurlugune koy var mı binada esinde bilsin zula yap oraya
Soran1 yılDeprem sehrinde oturuyorum diyorum sehir komple yikildi
Cevap sahibi1 yılVücuduna bölme ceplik yap ama pamuktan olsun katlı olsun yırtılmasin o şekilde vücudunda şekil vererek taşı
Soran1 yılYa oda sikinti surekli onla ugrasamam ki
Cevap sahibi1 yılNe sürekli aşağıyami ineceksin inerken çaktırmadan arada bir ekleme yaparak
Soran1 yılSurekli memleketime gelip geri donuyorum, yolda getir gotur sikinti
Cevap sahibi1 yılZeki gibi tulumla :) ne diyeyim artık
bankaya ver vadeli işlemlere koy orada kendi kendine işlem görüp biriksin. geri alırken fiziki olarak alabileceğin bir hesap olmasına dikkat et
00 YorumlaFaize yatır desem haram. Kasa da istemiyorsun. En mantıklı altın hesabı görünüyor.
01 Yorumla
Soran1 yılAltin hesabi nasil oluyor onu dusunuyorum ama mantikli mi, zarar ettirir mi altinlariimi direkt bankaya goturup 400 gr verip 400 gr hesbaima mi yatcak
1 yılBen neden buna bu kadar güldüm acaba bankaya yatir tabiki de.
03 Yorumla
Soran1 yılYa biz bilmiyor muyuz bankaya allah askina ya zarar ettiriyo ondan dolayi ne ettiriyo onu soruyoruz ya kardeşim duzgun cevap allah icin
- 1 yıl
Senin sorduğun soru düzgün mu ki düzgün yanıt vereceğim. Benim hiç 400 gram altınim olmadı olsa da buradan soracak kadar aciz olmazdım.
Soran1 yılCanim, deprem sehrindeyim surekli bankaya gidemiyorum uzak. Yani ne yasadiigimi nerden biliyorsun ki? Buradan tercube aliyorum ve az cok ogrendim bide bu hafta ici bankaya gittimm mi? Dha da anlarim yani neyi zoruna gitti
Bunu burada yaziyosun hackerler içinden gececek
03 Yorumla
Soran1 yılHahqhqhqh lan olur mu oyle sey
Soran1 yılKorktum
1 yılAltinlarınız bozdur ederine göre ev ya da arsa al hemde bu dertten kurtulursun.
02 Yorumla
Soran1 yılEv etmiyo canim
- 1 yıl
1 artı 1 felan
Para & Ekonomi konusunda 302 cevap paylaştı. Bana verebilirsin ben saklarım sana
10 Yorumla- Devamını Gör (71)
Devamını Gör(116)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem