Allah düşürmesin ben bunu gurursuzluk sayarım , ama şöyle bir şey varki farz etki gerçekten acil bir durum olsa ve istemiş olsaydım gerek eski eşim , gerekse eski sevgilim hiç sorgusuz sualsiz hemen yollarlardı çünkü benim saygısızca ve kötü biten bir ilişkim hiç olmadı oyuzden verirlerdi
Birisi vardı sevgilim değildi ama olacak sanmıştım onunla ve benden hep Instagram üzerinden istiyordu bende iban vermekten korkuyorum o yüzden hiç vermedim ve reel bir bağlantımız da olmadı korktum 😨 açıkçası ama Rabbim iyi ki onu bana eş olarak vermedi
Ben kimseden para istemem.. Yeni eski hiç farketmez.. Oldu ki zor durumda kaldım istemekten başka bir şansım yok yine de eski sevgiliden istemem.. Gururumu hiçe sayamam..
Hayır ben sevgilimden bile borç para istemem.. eski sevgili kim? eski sevgili ile bir daha hiç bir bağım olmaz benim.. ne arkadaş olurum ne konuşurum ne de tekrar sevgili olurum.. sildiğim gibi kalır öyle.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Yani bu aranızda ki samimiliğe ve dostluğa bağlı bir durum ama bana göre çok zorda kalınmadığı sürece istenmemeli...
Kesinlikle istenmemeli
İsteyene helal olsun :D
Allah düşürmesin ben bunu gurursuzluk sayarım , ama şöyle bir şey varki farz etki gerçekten acil bir durum olsa ve istemiş olsaydım gerek eski eşim , gerekse eski sevgilim hiç sorgusuz sualsiz hemen yollarlardı çünkü benim saygısızca ve kötü biten bir ilişkim hiç olmadı oyuzden verirlerdi
Ölürüm daha iyi
Erkek için gerçekten öyle böyle bir şey yapmasi ölmekten daha kötü olur bir erkeğe yakışmaz onu aciz gösterir
Cami önüne gider dilenirim yine sevgiliden para istemem ne eski ne yeni Allah etmeye
Kesinlikle katılıyorum
Birisi vardı sevgilim değildi ama olacak sanmıştım onunla ve benden hep Instagram üzerinden istiyordu bende iban vermekten korkuyorum o yüzden hiç vermedim ve reel bir bağlantımız da olmadı korktum 😨 açıkçası ama Rabbim iyi ki onu bana eş olarak vermedi
Şans işte
Ben kimseden para istemem.. Yeni eski hiç farketmez.. Oldu ki zor durumda kaldım istemekten başka bir şansım yok yine de eski sevgiliden istemem.. Gururumu hiçe sayamam..
Ben istemeyemem kız
Bende isteyemem işte.. Aç kalırım yine de istemem.. Ben dışarıda yediklerimi bile ödetmeyen bir insanım.. Kardeşimle hep bunun kavgasını yaparız.. 😅
Eski adı üstünde Es-ki ondan hiçbir şey istenmez. Kaldı ki sevgiliden dahi borç istemeyi uygun bulmuyorum.
Bana bir 25.000 bin yolla :D
Sevgilim değilsin 😂😂
bu yasima geldim daha 1 tl istemisligim yok kimseden vermisligim var alamamisligim da var 😀
Aa tam olarak ben.. 😂😂
canımız sagolsun be hayirda lazim bi yerde 😀
Aynen başımın gözümün sadakası olsun.. 😂😂
Elini öpelim bayramda abla iyi KS olarak
bayramda seker var cay var sarma var kurban sa kavurma var gel 😀
Onlar bizde de var
Ablalık yap gençlere
bakariz daha cok var bayrama
İyi o zaman
😅😅😅😅
iban at bayrama cok var😀
Yok bir kelebek hastası kız çocuğu var
Ona destek ol abla
nerde
Elazığda
İstenmez yeniden de istenmez herkes başının çaresine baksın
Valla öyle
Hayır ben sevgilimden bile borç para istemem.. eski sevgili kim? eski sevgili ile bir daha hiç bir bağım olmaz benim.. ne arkadaş olurum ne konuşurum ne de tekrar sevgili olurum.. sildiğim gibi kalır öyle.
Ben şahsen istemem gider böbrek satarım yine istemem
Etimi satarım daha iyi
Kimse benim mecburi istikametim ben de kimsenin çıkmaz sokağı değilim. İstemem.
Ne güzel
İstenmez bence hata sevgili iken de alınmamalı bence
Bence de
😀😀
Sana koşulsuz destek olan ve başına kakmayan birisi ise neden olmasın
O günü gelince başa kakılır ya
O zaman istenmez bir şey işte
Şu an sevgilim olsaydı dahi ondan istemezdim, kaldı ki eski sevgilimden isteyim istemem asla
En güzeli
Aileme ne olmuş da eski sevgilime kadar düşeyim?
Değil mi
Aynen
Utanmazlıkta zirveye çıkmak isteyen buyursun borç istesin
😎😎
Eski sevgiliye selam bile vermek hata borç para istemek ne zaten sevgiliyken bile maddi olaylarını çok fazla işin içinde olmasını doğru bulmam
Hayır, asla doğru bir hareket değil. Zor zamanlarımda ailem dışında kimseden böyle bir beklentim olmaz.
Benimkiler istese veririm abartı olmadığı sürece. Değer verip hayatıma almışım ayrıldık diye değersizleşmez.
Yüzsüzse ister deseler ki umudun onda al alırsan yaşarsın almazsan ölürsün 1 saniye düşünürsem adam değilim vurun beni derim
İstenmez, karşılığını bir gün mutlaka ister. Nasıl isteyeceğini de bilemezsiniz. Bu devirde kimse kimseye iyilik yapmaz boşuna.
Ne eskisinden nede yenisinden borç para istenilmez ayıptır.. çok istiyorsan annen ya da baban dan iste olmadı arkadaşından iste..
Eski sevgilimi mahalle bakkalı gibi kullanmayacaksam niye var ki o. 🤣
Ne yeniden ne eskiden borç olsa da istenmez ayıptır biz böyle gördük
Ben istemem. Ama ne şekilde ayrıldığına bağlı kişilerin bu da bir faktör.
eskisinden isticeğimi sanaldan herhangi birinden isterim daha iyi valla
Bu nasıl bir yüzsüzlük acaba kelime bile bulamadım o derece 😅 cevap hayır !
Benden istendi. Ayıb ettin, ne kadar dedim, denedim seni tamam dedi. Müthiş kızdı ya.
Ben sevgiliden borç para almam diyorum sen eski sevgili diyorsun 😂
Sonra burada soru açsın paramı nasıl geri alabilirim diye.
Kimseden borç isteyemem ben. Varsa yerim yoksa aç kalırım :D
Fazla istemek ayıp olur 2-3 milyon dolar kafi
Bitmiş artık bir de parasını mi isteyelim🤣
:D
Eğer bir ders öğretmek gerekiyorsa isterim!
Aa nasıl yani
Borç paranın geri alınamayacağını 😂😂
Ben sevmem istemem borç para kimseden
Bende sevmem ya
Ben istemem de isteyebilen varsa bilemem
İstenmemeli elbet
Beraberken bile istemem
Ne güzel
Eskiye Allahın selamını vermem ki
Peki bana 😉
Sen hep tazesin 😎
Oys
İstemem kesinlikle
Bendee
Ben önce borç isteme alışkanlığı edinmem gerek..
Ben eski sevgilimle bir gecelik cinsel ilişki karşılığında yüklü para almıştım
@Hassas_Dokunuşlar sevgiliyken de cinsellik üzerine kuruluydu zaten her şey ☺️ çıktığım hiçbir erkeği sevmedim
Bankadan kredi çekerim yine de istemem
Ben istemezdim
Mecbur kalmadıkça istemem
Kesinlikle istenmez
Ne eskiden ne yeniden istenmez.
Adı üstünde eski istemem
Eski sevgiliden külah bile istenmez.
Hayır tabii ki istenmez
Bırak eskiyi ben sevgilimden bile istemem.
Hayır tabi. Konuşmak bile doğru değilken
Haha aslında borç bataklığı fena değil ha hdhd
Ben istemem. İstenmemeli
Ben istemem borç yapmayı da vermeyi de sevmem
Sevgilinin her türlüsünden istenmez.
Eski eşten istenir sevgiliden olmaz
Hiç hoş değil.
Aslaaa
Net
İstenmez
bence de