Taksitli nakit avans çektiğimizde bir başka bankanın uygulamasından görünür mü? Ya da başka bir bankadan kredi çekeceğimiz zaman bundan bahsedilir mi? Ailemden gizli çekeceğim ve başka bie banka hesabımın uygulaması babamda var, görmesini istemiyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Baska bankadan nasil gorsun ki? Nakit avansi cektigin banka uygulamasi varsa gorur. Ayrica ailenden gizli bisey yapma sonra sorun yasarsin.
Zorundayım
Sen bilirsin ailenle guven sorunu yasamandan daha onemli bisey degildir kesin
Daha önemli bir şey maalesef
Tüm bankalar görür - bilir
Bankalar görür biliyorum, ailemin görmesini istemiyorum
Ailen nereden bilsin!
Soruyu okudunuz mu acaba
Taksitli nakit avans çektiğinde, kendi paran değil bankanın parasını kullandığın için diğer bankalar bunu bilir
Diğer bankaların bildiğini biliyorum. Babam başka bir banka hesabımın uygulamasını kullanıyor, kredi kartını da öyle. Bu yüzden bir şekilde benim çektiğim paradan haberi olmasından korkuyorum
Bu konuda için rahat olsun. Ben A bankasıyım. B bankasına borcun var! Demez hiçbir banka... İcra takibi olursa babanın haberi olabilir. Bunun dışında dert etmene gerek yok. Krediye başvuru yaparsın, diğer bankadan dolayı reddedilir falan ama sebebini öğrenemezler
Şimdi çok iyi anladım. Findeks raporu denen bir şey varmış sadece bu korkuttu beni. Bilgin varsa onu da açıklar mısın? Nedir, neden istenir falan
Findeks risk raporu... Kredi çekmek istiyorsun ama kendinden ve puanından emin değilsin... Cüzi miktarda para ödüyorsun. Findeks geçmişten bu güne senin her şeyini sana sunuyor... ( çok riskli - riskli - az riskli - iyi - çok iyi) gibi kategorize ediyor...) geçmiş icralarını, borçlarını her şeyi sana gösteriyor
Son bir soru kusura bakmayın ajxjajxjaj kredi çekmek istedim diyelim bir başka bankadan. Reddedildi ve ben de tamam dedim geçtim, sorun yok görünmez değil mi o saatten sonra
Sorun annen baban ise kimse göremez.. Sadece bankalar arasında puanın değerlendirilir.. Sana şöyle söyleyeyim.. Ben geçmişte kredi çekmek isterken onay gelmiyordu.. Falanca bankaya git dediler, gittim.. O banka çalışanı "Bizden önce şu bankaya bu bankaya başvuru yapmışsın. Yapma. Puanın düşer. Biz görüyoruz!" demişti
Findeks üzerinden görünür.
Findeks nedir ve ne durumda bakılır
Sizin onayınızla ya da kendiniz isteyerek bakabilirsiniz. Genelde 2 gün sonra Findeks de görülür.
İsteyerek nasıl bakılıyor peki
Google a yazın sistem sayfası çıkar. Basit bir üyelik ile görülebilir bazı uygulamalar ilk kez görüntülemeniz için ücret almayabilir.
Kimse durup dururken buna bakmaz ama de mi ne için bakarlar buna
Bankalar kredi ilişkisine girerken kontrol ederler. Sizin onayınız olmadıkça finansal kuruluşlar dışındaki şahıslar görüntüleyemez.
Teşekkür ederim
Ailenin haneri olmaz
Görünmez merak etme
Hayır görünmez asla ')
Emin miyiz peki
Ben hiç kredi kartı kullanmadimda krumsal çunku her şey gizlilik içinde olduğu için
Zor gibi paraya ihtiyacın var mı
gorunur hemen
Ailem mi görür hemen
hayir bankalar