Ekonomik güven endeksi Temmuz ayında 94,4 iken, Ağustos ayında yüzde 1,3 oranında azalarak 93,1 değerini aldı ve Mayıs 2021'den beri en düşük seviyesine geriledi. Senin gelecekle ilgili inancın ne alemde?

Ekonomik güven endeksi Temmuz ayında 94,4 iken, Ağustos ayında yüzde 1,3 oranında azalarak 93,1 değerini aldı ve Mayıs 2021'den beri en düşük seviyesine geriledi. Senin gelecekle ilgili inancın ne alemde?

Mevcut ekonomiye güvenmiyorum. Lakin ekonomi tamamen yerlerde gibi bir algıya da katılmıyorum. Hiç birimiz açlıktan veya yoksulluktan kırılmıyoruz. Bu kesim belirli bir kısımda yaşanıyor olabilir fakat ülkenin geneline baktığımızda insanlarımız ihtiyaçlarını bir şekilde karşılıyor. Bu bahsettiğim ekonomiden memnun olduğum anlamına gelmiyor ama realist olarak yaklaşmak gerekiyor. Elbette herkes daha fazlasını ve daha güzelini hak ediyor. Umarım önümüzdeki yıllarda rahatlayacağımız günleri görebiliriz.
Ekonomik olarak bir güvensizlik hissettiğimi doğrudur fakat ekonominin çok bozuk çok kötü yerlerde olduğu kanaatinde de değilim Ortada bir güvensizlik var ortada bir enflasyon var ekonomik sıkıntılar var fakat bu güvensizlik çok da karamsar bir Hava bende oluşturmuyor
Cevap
3Cevap
Kim yapıyor bu istatistikleri yahudiler. onlara güvenen var mı hala. turk ekonomisi gayet iyi
Ahaha gerçekten mi? :D
Evet ekonomi gayet iyi ne kötüki herşeyi alabiliyoruz
Emekli ya da asgari ücretli olmayınca böyle oluyor demek.
Keşke emekli olsaydım gül gibi gecniridim
Güveniyorum. Her istediğimi alıyorum çok şükür.
Çok şanslısınız o zaman, zira asgari ücretli ya da emekli de olabilirdiniz.
Sıfır
Güvenmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?