Trendyolda bazi ürünlerin linkini atıp beğendiğimizde para veriyolar doğru mu
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Çinli beğeni şirketleri vaad ediyorlar beğenileri yapıyorsunuz ondan sonra sizi engelliyorlar para felan vermiyorlar o şirketlerin tamamı çin menşeili
denedin mi daha önce
Bide bu olay var evet. Dolandırıcılar hepsi
hmm şu an 45.000 istediler ve bana 60.000 atacaklar
Atmayacaklar. Bu kadar kolay para kazanmak mümkün olsa herkes yapar. Mantık kuralım mı adamlar parayı nereden buluyor neden bu kadar kolay veriyorlar bize. Bit yeniği olmasın bu işte. Ve tabiikide var youtube da bunun gibi işleri deneyip sizlerin yerine bunların dolandırıcı olduğunu kanıtlamak için dolandırılanlar var ve link ekliyorum siz izleyince kafanızda daha net olacaktır. Lütfen dolandırılmayın
atar mısın link
https://youtu.be/HQglXkqpa4E?feature=shared
Muhtemelen sizede bu şirketten yazdılar numaraları da yurt dışı oluyor hep ve isimlerde yabancı oluyor banada yazıyorlar ben engelliyorum
hayır bu değil benim telegram ve trendyol
Tamam aynı mantık var videoyu izlediyseniz eğer. Sizden para istemeleri ve daha fazlasını atmaları da saadet zinciri denen bir dolandırıcılık yöntemi. Hâlâ daha inanmıyorsanız çiftlik bank dolandırıcılığına bakın ve aynı mantığın orada da olduğunu göreceksiniz
Arkadaşım sen bilirsin ama nerden biliyorsun diye soracak olursan uyaptan ekran görüntüsü atayım 5 tane dosyam var nitelikli dolandırıcılıktan sen düşün ben uyarıyorsam dolandırılırsın diyorsam güven bana paranı kaptırma
Eğer paranın düzenli getiri sağlamasını istiyorsan yasal yatırım yollari var.
Ama tanyol forex marketplace sahibinden işleri sanal temettüle ve birkaç daha yöntem var yatırım yapmak para isteyenleri dolandırmak için kullanılan hepsini anlatırım sana emeğin boşa gitmesin tecrübemle söylüyorum tecburemi de atim istersen
@Üye38394 ponzi sistemi o bu kizin dediği yöntemde hiç vermiyorlar ponzide tatlı tatlı veriyorlar çevresini de teşvik edip yatırımı artırsın diye ama trendyol işinde hiç geri dönüş olmuyor
Ibanlar kiralik veya size kredi çıkaracaz diye başkasını çarpıp atıyorlar iki taraf mağdur oluyor ve dolandırıcı da hiç ceza almıyor çok nadiren mahkemeye çıkıyor.
O kiralık iban muhabbetlerine hakimim zatende bu kızın yaptığı kumar gibi bir şey mi para istemişler çünkü
@Üye38394 kanka kumar değil kız parayı yatırırsa yatırımınız kâr getirdi odeyebilmemiz için vergisini ödemeniz lazım diyecekler ve bir miktar daha isteyecekler onu da yatırınca engelleyecekler
Ponzi sisteminde bir yerde hala paranı kurtarma şansın oluyor ama bunda kesin ebedi dönüşü olmuyor hamdolsun tövbe ettim yapmıyorum o işleri artık ama halkımız dolandirilmaya çok müsait
Doğru tekrar tekrar istiyorlardı bide MCKSMCKSMGKSG dediğin gibi halk gerçekten dolandırılmaya müsait
@Üye38394 evet umarım bu paylaşımı yapan arkadaşta acı bir tecrübe edinmez ama dediğim gibi komik gelebilir ama halk dolandirlmaya müsait şimdi çıksam sabah kadar teknolojik cihaz kullanmadan 200k felan toplarım
Şu sitede abaza avlasan bile baya kâr getirir
@Üye38394 evet ya o kadar saçma basit dolandiriliyor ki üstümü başımı yırtasım geliyor bazen sisbksbs
KLCKAMCKSNVKXLSMCKSMGKEMG
Onu yüksek takipçisi Olan insanlara veriyorlar kanka reklam amaçlı
bende yapıyorum
Anladım
doğru yani değil mi
Para değil de paylaş kazan ile kupon kazanabiliyorsunuz kampanya sayfasını ekleyebilirim
https://paylas.trendyol.com/
Öyle bişey yok hepsi dolandırıcı
Omu infuluencerlar yapyo
gerçek mi yani kazaniluyor mu
Link atiyo ya biz o linke girersek para kazaniyo
hayır o değil baska bi platform bu
Hayır değil
Yalan
Online iş var