Herkesin para olcusu farklidir. Kimi az, kimi cok tamah eder ama bana gore para herkesi degistirir. Elimizde olmayanla yorum yapabiliriz elbette fakat ele gectiginde durum degisecektir. Sizin bu konuda dusunceniz nedir?
Kişiliğimin karakterimin bozulacağını düşünmüyorum çevrem de pek değişmez çünkü para için benim yanımda olan kişiler değiller. Ama yaşam standartlarım değişir tabii
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır para beni değiştirmez
Yapma simdi, illa ki degistirir.
Daha gençken belki değiştirebilirdi ama bu yaştan sonra kolay kolay değiştiremez.
Bunu elbette belirli meblag uzerinde ele almadan bilemeyiz.
Yani, o da var.
Elime geçsin de bi deneyelim ya jdndhdj Ama değiştirmez sadece daha rahat ederim
Zaten maksat sadece kisiligin bozulmasi degil. Yasam standartlari, bakis acisi, ortam, cevre yani her sey.
Kişiliğimin karakterimin bozulacağını düşünmüyorum çevrem de pek değişmez çünkü para için benim yanımda olan kişiler değiller. Ama yaşam standartlarım değişir tabii
Müzikten başka bir sevmediğim için hayır ama maddi durumum zaten hep aynı kalacak sadece giderlerim çoğalıyor telefon felan aldığım için
Kişiliğim veya çevrem değişmez ama elbette ki hayat standartımın bayağı değişeceğini düşünüyorum. O günleri iple çekiyorum diyebiliriz 😄
Değiştirir, iyi mi olur kötümü mü bilmiyorum ama değiştirir.
Kesinlikle değiştirir beni 😂 hayatımı sıfırlarım
Ondan suphem yok 😂
Değiştirir ben direkt istifa ederim 😅
Hele bana gelse o zaman gor 😂😂
Ben parayı bulunca görmem kimseyi kendimi bile 😅😅😅
Senin icin asiri sakincali o zaman 😂
değiştirir duruşumu oturuşumu her şeyimi değiştirir, paran olunca kendine güven geliyor kim ne derse desin
Kişilik olarak değil ama yaşam standarlarımı tabi ki değiştirir.
Değiştirir kişilik hariç
değiştirir. hem karakter olarak hem de yaşantı olarak
Para beni değiştirmedi sadece rahat ettirdi
Sanmıyorum
Muhakkak degistirir 😊
Değiştirecek kadar param olmadı henüz 😂😂
Niye degistirmesin değişmeyen zekasını olcsunler
değiştirmedi bu zamana kadar
Değiştirir
Param olsun da değiştirsin ben razıyım djejej
Bilmem
Degistirir