Maddi, parasal konularda danışabileceğinin birisinin olması hayatını nasıl etkiler?
Evet, iyi olurdu
Hayır, gerek duymuyorum
Bilmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Maddi, parasal konularda danışabileceğinin birisinin olması hayatını nasıl etkiler?
Bilmediğim alanlarda yatırım hedefliyorsam eve ilgi duyuyorum. Ama genelde finansal danışman yerine kendim araştırıp bilgi edinme taraftarıyım, işim gereği bu alanda çalışıyorum.
İşin buysa yaptığın en ideali.
Yatırıma ilk heveslenip başladığımda evet yardım almıştım çünkü piyasayı neyin ne edeceğini ya da ne getirebileceğini bilemiyorsunuz malum yatırımda son derce riskli bir şey ve bunu öğrenmenin yolu da bir bilenden yardım almaktan geçiyor arkadaşlar...
Güzel cevap olmuş. Şimdi almaya ihtiyaç duyduğun zamanlar oluyor mu peki zaman zaman?
Bilmiyorum hiç düşünmedim
İhtiyaç duyduğum zamanlarda bu konuda deneyimli ve uzman olan birilerine danışırım evet.
İlk cevaplarda bir önyargı ve umuysuzluk var gibiydi ama yavaş yavaş terssi cebaplar da görmek güzel.
Bu işi yapmayı düşünebilirsin bence bu yorumdan sonra.
Doğru.
Şunu da eklemek lazım. Maddi anlamda birikimin yanında insan da biriktirmek..
Kendinin olduğu kadar diğer insanların da potansiyellerinin farkında olmak.
Mesela finansal konularda, adli konularda, sağlık konularında ücretsiz danışabileceğim insanlarım var benim. Aynı şekilde ben de herhangi bir konuda bilgi veya destek istendiğinde varsa birikimim yardımcı olurum.
İnsan insana her zaman lazım oluyor.
Bu da sosyolojik okur yazarlık mı oluyor 😂
Ahahaha kesinlikle öyle bir tanım yapabiliriz. Hatta insanı diğer canlılardan ve türlerden öne geçiren dr bu sosyal bağlantılar oldu.
Baya baya okur yazarsın yani.
Cevap
2Cevap
Hayır, gerek duymuyorum Para yok ki
Nasıl olacağı konusunda danışabileceğin birisi olsa?
Çok paranız yoksa finansal danışman tutmak kadar saçma bir şey olamaz ki genelde danışmanların çoğu komisyon peşinde ve işini gerçekten iyi yapanlar ise büyük paralar ile ilgileniyorlar. Bence finansal beceriler herkesin edinmesi gereken bir şey ki kitaptan tutunda yt videolarına kadar birçok kaynak mevcut. Danışmana vereceğiniz komisyon parası yerine eğitim satın alıp finansal özgürlüğe adım atabilirsiniz.
Güzel cevapmış, eic erken seçmişim, bunu seçerdim.
Yalnız bu dediklerini de tavsiye edebilecek ve yönlendirebilecek şekilde bir danışmanlık verebilir.
Üceetli olarak da düşünmedim, sadece bahsettiğin ginansal okuryazarlığa yönlendirecek birisi de olabilir.
Yaşın doğruysa ciddi potansiyelin var, bunu değerlendirmelisin.
Teşekkür ederim güzel yorumun için zaten finansal konulara çok fazla ilgim var. Finansal okuryazarlığa yönlendirecek birisi için ise dediğim gibi kitap ve ücretsiz tonla yt videosu mevcut teknik analizinden tut temel analizine hatta Psikolojik eğitimlere kadar her şey mevcut hatta çok küçük miktarlara eğitim bile bulunabilir ve bence en güzel danışmanlık piyasalarda hırpalanarak kazanılır ne kadar bilgi edinirsen edin gerçek manada oyunda olmadan başarılı olamazsın.
Aynen öyle, teorik ve pratik her zaman farklıdır.
Öyle bir danışanım var iyi oluyor o düşünüyor ben uyguluyorum ve güveniyorum ona:)
Bu çok güzel. Güven ve bu güvenin sonucunda sonuç almak çok önemli. Her ikinizin de kazancı bol olsun.
Teşekkürler
Tertemiz battık 😀
Nerede battınız peki? Borsa mı kripto short mu?
Şaka ya borsada daha tam batamadık 😀
Para yok ki ne danışmanı
Nasıl para kazanabileceğin konusunda da danışabileceksen?
Kazanmadıklarını nereden biliyorsun?
Bedava hizmet verdiğini nereden çıkardın? Mesela bankada çalışan maaşlı elemandır, sen banka müşterisi olduğun için sana hizmet verir. Bu sadece bir örnek başka versiyonları da var.
Param yokki duyayım 😂
Nasıl paran olacağı konusunda da danışabileceksen?
Mantıken danışmam için de ücret ödemem gerekiyor 😂
Peki ücretsiz ise mesela belediye hizmeti gibi?
Öyle bir şey olmayacağı için anca olmayan parayla dolandırılmak olur bu
Anladım. Kullanıcı adın yaratıcı ve güzelmiş.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?