Para & Ekonomi Sütyen Bank' tan kredi kullananlar var mı? Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 28 Yapay Zekaya Sor Annenizin, bababannesizin, annanenizin varmiydi sütyen banklarì😂😂 Güncellemeler1 yıl Süpermiş 🥰🥰 Sütyen Bank' tan kredi kullananlar var mı? Cevapla Babalık Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. Hayır kullanmadım hiç 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kilot banka birikimleri yatırmak daha verimli olmazmı. Tamam harcamaları oradan yap 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Teşekkürler Yorumla
Akıncı-34 Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Haha alemsin ben ne çocukluğumda ne yetidkinligimde kimseden para almadım.. okurken bile 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Vay helal abime Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 874 cevap paylaştı. 🤣🤣🤣🤣🤣vallaha bizim ailede yok şöyle babannem yaptığını altında banka var desek daha doğuru olur ya da dolapta 😂😂 0 0 Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Hayır artık anneler neneler bile temassız kullanır oldular 😅 0 0 Yorumla
Sonumuzgeldi Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Var var 🤭 ne günlerdi be niye böyle yapıyorlar derdim hep büyüyünce anladım😂 0 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl manitamın sütyen bankını kullanırdım 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl daha çok para yatırıyoruz biz oraya 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl 🤣🤣🤣oda suoer Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl 😅 Yorumla
Dudu_Bubu Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Ne kadar kredi çektin 😂😂😂😂🤬 1 3 Yorumla Yaban00 1 yıl Evet Yorumla Dudu_Bubu 1 yıl Ewet aşkoo ama kredi ne kadar 🥹😂😂 Yorumla Yaban00 1 yıl Coookk Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı. Öyle bı yer mi varmis 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Evet🤣 Yorumla m MarllboroRed 1 yıl Alla alla Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl sülalemde kullanılmıyor öyle bir banka 😂 1 5 Yorumla Yaban00 1 yıl Entel sulale böyle oluiir işte 😂 merakettimmişte 1 yıl hiçte entel değiller bazısı görgüsüzün teki 😂 Yaban00 1 yıl 🤣🤣🤣sütyen banktan daha mi kotuler merakettimmişte 1 yıl neler neler 😂 Yaban00 1 yıl Ooooo çok heyecan verici
ᏝAVAᏁᏖA Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Çorap bank'tan kullandım.. 1 3 Yorumla Yaban00 1 yıl Ah onu bende kullandım.🤣🤣 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA 1 yıl Bereketli oluyordu 😅 Yorumla Yaban00 1 yıl Evet Yorumla
İstanbulBeyefenddisi Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl hayır tabiki de sen sutyende mi saklıyorsun 1 43 Yorumla Yaban00 1 yıl Hayır ya Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl bu sıcakta sütyen takan zaten deldir Yorumla Yaban00 1 yıl Takan takiyor Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl sen onlardan olma 😂😂 Yorumla Yaban00 1 yıl Iyyyyyy Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl noldu kız neye iyyy Yorumla Yaban00 1 yıl Nemli nemli😂😂 Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl valla koku yapar 😂 Yorumla Yaban00 1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl buradan konuşmayalım bunları 😂 Yorumla Yaban00 1 yıl Yes🤐 Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl yazsana 🙄 Yorumla Yaban00 1 yıl Kapalı yavrum Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl benim ki açık değil mi Yorumla Yaban00 1 yıl Benim kapalı Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl sen yaz işte bana 😔😂 Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl yabannnn Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl aloo Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl yaban Yorumla Yaban00 1 yıl Efendim Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl yaz gari Yorumla Yaban00 1 yıl Dm m kapalı maalesef acmiyorum Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl la sen bana yazcan ben değil Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl gördük konuştuklarını Yorumla Yaban00 1 yıl Pardon Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl hiç kimseyle konuşmuyorum deme de sonra 😂 Yorumla Yaban00 1 yıl Demem Yorumla Yaban00 1 yıl Kimle konusmusum onunda de bari Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl ne bileyim şimdi sorularında onu mu ariyim Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl ama inat edersen ararım Yorumla Yaban00 1 yıl İnatciyim Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl iyi yaz bana atarım soruyu Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl atarım yazınca;) Yorumla Yaban00 1 yıl Yoksa engellerim haberin olsun Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl günaydın Yorumla Yaban00 1 yıl Gunaydin Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl kötüsün sen yaban Yorumla Yaban00 1 yıl Evet Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl bir de kabul ediyorrr Yorumla Yaban00 1 yıl Ne dim Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl erkencisin Yorumla Yaban00 1 yıl Geç bile 😂 kaldım Yorumla İstanbulBeyefenddisi 1 yıl neye geç kaldın acaba Yorumla
Duygusuzkadın1 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Babaannem de vardı ben kullanmıyorum sütyen 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Sen niye kullanmiyon kiz Yorumla Duygusuzkadın1 1 yıl Rahatsızlık verici Yorumla
13_Gölgє_16 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Çocukken sömürmüştüm o bankaları 🙈🤣 1 6 Yorumla Yaban00 1 yıl 😂😂 Yorumla 13_Gölgє_16 1 yıl Hiç sorma ya ne güzel günlerdi 🥹😂 Yorumla Yaban00 1 yıl Birde sıcaktan nemli nemli cikardi Yorumla 13_Gölgє_16 1 yıl Sus sus anılarım tepreşti 🥹🥹🥹 Yorumla Yaban00 1 yıl Tm tm Yorumla 13_Gölgє_16 1 yıl 😅😅 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Biz senin bankaya müdacat ettik çok şart sundular ödeme kolaylığı göstermediler🤣🤣 0 0 Yorumla
pusatyigit588 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 94% 1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣 geniş aile dizisi geldi aklıma 😂😂 1 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 369 cevap paylaştı. Sen varya sen. 😅 1 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl @nomercy7 sen. 1 9 Yorumla Yaban00 1 yıl 🤣🤣🤣🤣 Yorumla melankolikMelaike 1 yıl İşkence odasında glba cevap veremiyo. Yorumla Yaban00 1 yıl Aboovv ne işkencesi kiz Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Ödememiş borcunu 🤣 Yorumla nomercy7 1 yıl Bizde yoktu 😂 Yorumla Yaban00 1 yıl 🤣🤣🤣bir sağdan bir soldan 🤣🤣pat pat pat Yorumla Yaban00 1 yıl Sonrada sıkıştırıp bogarlar Yorumla melankolikMelaike 1 yıl @nomercy7 gülüyo ama aslında ağlıyo. Biliyom ben ters psikoloji Yorumla Yaban00 1 yıl O olmadığına agliyor Yorumla
Shazam6 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 49% 1 yıl Senin var mi 😂😂 1 6 Yorumla Yaban00 1 yıl Hayır Yorumla Shazam6 1 yıl 5bini koy oraya 😂 Yorumla Yaban00 1 yıl 🤣🤣🤣tm Yorumla Shazam6 1 yıl Artik seninde bankan var h. o 😂😂 Yorumla Yaban00 1 yıl Evet. Yorumla Shazam6 1 yıl Ne zaman kutluyoruz Yorumla
İyiinsanlarhalavar Takip Et Master Yaş: 29 , eic 77% 1 yıl Çorapbank 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Evet oda çok iy Yorumla
Recep00_ Takip Et Xper 3 Yaş: 21 1 yıl Ben kız olsam mememe koyardim 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl 😂😂 Yorumla
Teoman983 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 1 yıl Kullanmak nasip olmadı 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Hiç mi Yorumla Teoman983 1 yıl Hiç olmadi Yorumla
ayhanist3435 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl O nasıl banka be 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Hani annelrimiz ninelereimiz para çıkarıp verirlerdi ya ordan Yorumla ayhanist3435 1 yıl Hiç görmedim Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sen alır mıydın annenin sütyenbanktan 😂 1 2 Yorumla Yaban00 1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tüh niye 😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Düşük kredi mi 1 1 Yorumla Yaban00 1 yıl Valla banka sahibinin vicdanına bağlı Yorumla
ateslialper06 Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 400 cevap paylaştı. Ahaha vardı 1 0 Yorumla
Kscan333 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Cooook 1 5 Yorumla Yaban00 1 yıl Kim Yorumla Kscan333 1 yıl Anneannem Yorumla Yaban00 1 yıl Çok verirmiydi Yorumla Kscan333 1 yıl Evet sende verir misin Yorumla Yaban00 1 yıl Hayır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Hayır kullanmadım hiç
Kilot banka birikimleri yatırmak daha verimli olmazmı. Tamam harcamaları oradan yap
Teşekkürler
Haha alemsin ben ne çocukluğumda ne yetidkinligimde kimseden para almadım.. okurken bile
Vay helal abime
🤣🤣🤣🤣🤣vallaha bizim ailede yok şöyle babannem yaptığını altında banka var desek daha doğuru olur ya da dolapta 😂😂
Hayır artık anneler neneler bile temassız kullanır oldular 😅
Var var 🤭 ne günlerdi be niye böyle yapıyorlar derdim hep büyüyünce anladım😂
manitamın sütyen bankını kullanırdım
🤣🤣🤣
daha çok para yatırıyoruz biz oraya
🤣🤣🤣oda suoer
😅
Ne kadar kredi çektin 😂😂😂😂🤬
Evet
Ewet aşkoo ama kredi ne kadar 🥹😂😂
Coookk
Öyle bı yer mi varmis
Evet🤣
Alla alla
sülalemde kullanılmıyor öyle bir banka 😂
Entel sulale böyle oluiir işte 😂
hiçte entel değiller bazısı görgüsüzün teki 😂
🤣🤣🤣sütyen banktan daha mi kotuler
neler neler 😂
Ooooo çok heyecan verici
Çorap bank'tan kullandım..
Ah onu bende kullandım.🤣🤣
Bereketli oluyordu 😅
Evet
hayır tabiki de sen sutyende mi saklıyorsun
Hayır ya
bu sıcakta sütyen takan zaten deldir
Takan takiyor
sen onlardan olma 😂😂
Iyyyyyy
noldu kız neye iyyy
Nemli nemli😂😂
valla koku yapar 😂
🤣🤣🤣
buradan konuşmayalım bunları 😂
Yes🤐
yazsana 🙄
Kapalı yavrum
benim ki açık değil mi
Benim kapalı
sen yaz işte bana 😔😂
yabannnn
aloo
yaban
Efendim
yaz gari
Dm m kapalı maalesef acmiyorum
la sen bana yazcan ben değil
gördük konuştuklarını
Pardon
hiç kimseyle konuşmuyorum deme de sonra 😂
Demem
Kimle konusmusum onunda de bari
ne bileyim şimdi sorularında onu mu ariyim
ama inat edersen ararım
İnatciyim
iyi yaz bana atarım soruyu
atarım yazınca;)
Yoksa engellerim haberin olsun
günaydın
Gunaydin
kötüsün sen yaban
Evet
bir de kabul ediyorrr
Ne dim
erkencisin
Geç bile 😂 kaldım
neye geç kaldın acaba
Babaannem de vardı ben kullanmıyorum sütyen
Sen niye kullanmiyon kiz
Rahatsızlık verici
Çocukken sömürmüştüm o bankaları 🙈🤣
😂😂
Hiç sorma ya ne güzel günlerdi 🥹😂
Birde sıcaktan nemli nemli cikardi
Sus sus anılarım tepreşti 🥹🥹🥹
Tm tm
😅😅
Biz senin bankaya müdacat ettik çok şart sundular ödeme kolaylığı göstermediler🤣🤣
🤣🤣🤣🤣🤣 geniş aile dizisi geldi aklıma 😂😂
hayir hic kullanmadim 😂
Sen varya sen. 😅
@nomercy7 sen.
🤣🤣🤣🤣
İşkence odasında glba cevap veremiyo.
Aboovv ne işkencesi kiz
Ödememiş borcunu 🤣
Bizde yoktu 😂
🤣🤣🤣bir sağdan bir soldan 🤣🤣pat pat pat
Sonrada sıkıştırıp bogarlar
@nomercy7 gülüyo ama aslında ağlıyo. Biliyom ben ters psikoloji