Evet, 5 sene önce 7 sülaleme yetecek yatırımı yaptım. Torunumun torununa kadar yeseler bitmez. Hem de bunu siyasetten uzak durarak, ticaretle yaptım. Tavsiye ederim
Amin inşallah. Tek tavsiyem bankalardan uzak durup bir şeyi tam bozulmadan değiştirme, yıpranacal şeylere de çok para verme. Iphone 15 pro max yerine 5 binlik telefon almak da aynı görevi görüyor mesela
Hayatımda hiç 100 bini borç hanemde görmedim 😅😅 hala kart kullanmıyorum, hala kredi çekmiyorum. Hala 15 taneden fazla kıyafetim olmuyor 3’den fazla ayakkabım olmuyor
Amin paraya ihtiyacım yok parası için de yapmıyorum zaten ailemin durumu baya iyi birikim yapmama gerek yok onlar benim için biriktiriyor ama aramiz biraz limoni ama illa ki bir gün düzelir;)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Burada herkes 100.000 falan alıyor daha önceden benzer soru gördüm ama çoğunun açlıktan nefesi kokuyordur 😂
😂😂
😅😅
Yatacak inşallah, dört gözle bekliyoruz.. 😅😂
40 nasıl alıyorsunuz maşallah ya hiç o kadar para görmedim
Dört gözle bekliyorum. 75'de bana yatar :)
Oooo maşallah
39.367 TL yatmış bile.
Çalışmıyorum baba paraı yiyorum 😂
Erkeğe maaşı sorulmaz 🤣
Ben hesabını bilmoyorum :(
Yatacak inşallah.
Maaş almıyorum, o duyguyu hiç tatmadım.
150 bin alıyorum. Pilotluk yapıyorum.
Uuuu gerccek. mi
Evet 🙂
Of ne yapıyorsun bu kadar parayı ya
Ticaret yapıyorum. Altımda Range Rover ve de iki villa var. Öyle işte ne yapalım. Sen ne yapıyorsun paran ile?
O kadar salliyo ki mk 2 villasi varmis😀😀
Borç oduyorum 🤣
Yaşın doğruysa bu yaşlarda iyi bir maas. İlerde daha fazla alırsın. Allah bereket versin kardeşim.
@AnkaradaBirYalniz bana da o kısım yalan gibi geldi bu yaşta 2 villa
İhracat yap öyle konuş. Mirastan kalma villalar bunlar, insanları yargılayacağına iş yap.
Tamam
Asgari ücret onunda yarısını alabiliyorum
40 için işe mi gidilir? 😂😂😂
Kac para iicn gidilir
400 verseler belki sabah yataktan kalkar, mesai trafiğine girerim, akşama kadar kapalı bir binada kalırım. O da günlük 400 bin
Meslegin nedir
Uçak mühendisliğinden emekliyim diyelim
34 yaşında mi emeklisin
Evet, 5 sene önce 7 sülaleme yetecek yatırımı yaptım. Torunumun torununa kadar yeseler bitmez. Hem de bunu siyasetten uzak durarak, ticaretle yaptım. Tavsiye ederim
İyi Allah yedirmeyi nasip etsin
Amin inşallah. Tek tavsiyem bankalardan uzak durup bir şeyi tam bozulmadan değiştirme, yıpranacal şeylere de çok para verme. Iphone 15 pro max yerine 5 binlik telefon almak da aynı görevi görüyor mesela
He doğru valla ayfon falan ne ama 100 bin lira borcum var ya
Hayatımda hiç 100 bini borç hanemde görmedim 😅😅 hala kart kullanmıyorum, hala kredi çekmiyorum. Hala 15 taneden fazla kıyafetim olmuyor 3’den fazla ayakkabım olmuyor
Vay be benim 100 tane kıyafetim 15 er ayakkabı cantam vr
Ya bunlar bana çok lüzumsuz geliyor. Makyaj malzemesi, estetik, saç boyası, dip boyası, kıyafet kombini falan. Sanırım bu kafa yüzünden bekar öleceğim
Benimde yatiyor ama maas kalmiyor ki
Benim de borcumun maaşı yatiyor
🥺🥺🥺
Maaşları mi birlestirsek
Geç kaldın ben biriyle birleştirdim
Kimle 😂😂
Polislen
Evli misin
Nişanlı
İyi bari
50 alıyorum da yövmeyeciyiz 1 aylık iş
İyi ne iş yapıyorsun
Armut topluyoruz
Erkeğe maas sorulmaz;)
Seninki bi 100 vardır hadi hadi iyisin
Standardı yok bilmiyorum yatınca göreceğim
Yüzden fazla mı yoksa😂
Değişir yurtdisina operasyona gidersek fazla alıyoruz
İyi iyi ye ye bitmez 😅😅
Yiyemiyorum dağda para geçmiyor
İyi biriktir o zaman
Yarısı birikiyor yarısını bağışlıyorum
Neye bagisliyorsun
Lösev birkaç öğrenciye de burs veriyorum elimden geldikçe yardımcı oluyorum
İyi afferim Allah razı olsun
Amin paraya ihtiyacım yok parası için de yapmıyorum zaten ailemin durumu baya iyi birikim yapmama gerek yok onlar benim için biriktiriyor ama aramiz biraz limoni ama illa ki bir gün düzelir;)
Neden
Başından beri bu mesleği yapmamı istiyorlar
Ne oluyor bu mesleği yapınca memurluğa gec
Yok onlar kendi işlerini yaptırmak istedi hep onaylamadılar asker olmamı ben seviyorum mesleğimi
He boş ver ya evlen yuvanı kur aile de bı yere kadar senle sonra olup gidecekler işte
Kısmet kaderde varsa evlenirim olmazsa da can sağlığı
Doğru her şey nasip Allah gönlüne göre versin
Amin cümlemize sen bekarsan sana da
Nişanlıyim
Düğün ne zaman davetiye gönder bana da
Gelecek misin gerçekten daha belli değil ama 2 ay sorna düşünüyoruz
İsim olmazda gelirim bana da değişiklik olur az insan içine karışırım nerede olacak
Aksaray da sen nerdesin
Onu söyleyemem kusura bakma
tamam
39 da benden
Maşallah
İyidir
Bize yetiyor şükür ☺️
Ne iş yapiyordunuz
@sahn42 memurum
Ne güzel Allah kolaylık versin işinizde
Memurlara sor
işin ne unvan yani