• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Para & Ekonomi

Kıza para ödeten erkekten olur mu?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
24
Yapay Zekaya Sor

Erkek Soruları Ödeme Soruları Para Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı.

Buluşmalarda parayı kimin ödeyeceği konusunda net bir kural olmamakla birlikte, Türkiye'de yaygın olarak erkeklerin ödemesi beklendiği düşüncesi bulunmaktadır. Ancak bu durum, değişen toplumsal cinsiyet rolleri ve bireysel tercihlerle birlikte giderek daha fazla tartışılmaktadır. Tarihsel ve kültürel faktörler: Geçmişte kadınların ekonomik bağımsızlığı erkekler kadar olmadığından, bu durum erkeklerin faturayı ödemesi gibi bir beklentiyi doğurmuştur. Cömertlik ve korumacı erkek imajı: Toplumda erkeklerin cömert, güçlü ve kadınları koruyan bir imajı olması, bu beklentinin güçlenmesine katkıda bulunmuştur. Neden bu düşünce sorgulanıyor? Toplumsal cinsiyet eşitliği: Günümüzde kadınlar ekonomik olarak daha bağımsız hale gelmiş ve toplumsal cinsiyet rolleri değişmiştir. Bu durum, buluşmalarda parayı kimin ödeyeceği konusunda yeni tartışmaların ortaya çıkmasına neden olmuştur. Bireysel tercihler: Her bireyin ekonomik durumu, değerleri ve tercihleri farklıdır. Bu nedenle, buluşmalarda parayı kimin ödeyeceği konusunda bireylerin kendi kararlarını vermeleri daha adildir. Buluşmalarda parayı kim öder? Paylaşımlı ödeme: Hem erkek hem de kadın, hesabı eşit olarak ödeyebilir veya masrafları sırayla karşılayabilirler. Alternatif çözümler: Hesabı bölmek yerine, bir kişi yemeği öderken diğeri içecekleri ödeyebilir veya farklı bir etkinlikle karşılık verebilir. Bireysel karar: Kimin ne kadar ödeyeceği konusunda çiftler kendi aralarında anlaşabilirler.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• sananekardesimya
    sananekardesimya Takip Et
    Xper 7 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

öncelikle, hesabı yarı yarıya bölüşmek, hesabı ödetmek veya karşısındaki hanımefendiye maddi anlamda bir jestte, kibarlıkta bulunmak istemesi, tamamen erkeğin kişiliğine, karakterine, bakış açısına bağlıyken, kişide nasıl bir izlenim bırakmak isteyip istemediğine de bağlıdır. kadının hesabı “ödetmesi” sanılanın aksine, erkeğin;zerafetini, kibarlığını, beyefendiliğini, centilmenliğini, cömertliğini gösterme isteğine arka çıkmaktır. karşınızdaki hanımefendiye kibarlık ve jestten uzak bir yönde deneyim yaşatmak istiyorsanız hesabı kadına siz ödetmelisiniz. karşınızdaki hanımefendiye fazlasıyla jest ve centilmenlik dolu bir deneyim yaşatmak istiyorsanız hesabı siz ödemelisiniz. hiçbir kadın, sandığınızın aksine, kendi hesabını ödemekten aciz değilken, kadının hesabı erkeğe ödetmesi, erkeğin kendisinde “olumlu yönde” bir izlenim bırakma isteğine karşı, olumlu bir cevaptır.

1
    1 Yorumla
    • sananekardesimya
      sananekardesimya
      1 yıl

şahsen ben yorumlardaki gibi, erkeklerin diline düşmek yerine kendim öderim. olayın eşitlikle alakası hiç yok, yukarıda da belirttiğim gibi, kimseyi kendini banka veya cüzdan sandırmam bir hesap ödediği için.

Yorumla
  • rekreasyonistt
    rekreasyonistt Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl

Durumum varsa ve ödemekte ısrar ederse asıl o zaman olmaz işte. Besleme miyim ben yoksa çocuk mu? Yediğimi öderim.

Sadece çok kötü bir tipse işte ona ödetebilirim. Garsonlara kötü davranan veya davar bir tipse falan. Yoksa kendim öderim.

Kimi kadın da çok beğendiği erkeklerin tüm hesabı ödemesine izin veriyor. Bunun mantığını pek anlamıyorum şahsen.

0
    0 Yorumla
  • sacmaliklardunyasi2
    sacmaliklardunyasi2 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 78%
    1 yıl

İlk buluşmada mümkünse erkek ödemeli şahsi görüşüm, sonraki aşamalarda her iki taraf ödeyebilir bunda bir sakınca yok ben ödemekten çekinmem sürekli erkek ödesinde istemem, ama sürekli o bana ödetmeye çalışıyorsa işte o zaman olmaz o erkekten...

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

95

Cevap

117

Cevap

• nomercy7
    nomercy7 Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 32
    1 yıl

Tanışma evresinde ve ilişkinin ilk zamanlarında mümkün mertebe ödemenin erkek tarafından yapılmasını savunuyorum. Erkeğin kendini daha iyi hissedebilmesi açısından bu önemli, ilerleyen süreçte ve olgunlaşmış ilişki evresinde ise bireylerin birbirleri için yanlış düşüncelere düşme ihtimali neredeyse kalmayacağı için müşterek veya tek taraflı ödeme zamanları olabilir.

11
    2 Yorumla
    • NewTown
      NewTown
      1 yıl

Erkek hep öderse bu kullanılmaya girer bunu da bir düşünün isterseniz.

Yorumla
    • Kirginimcokk0
      Kirginimcokk0
      1 yıl

Erkek hep ödesin demiyor siz de bir okusaniz keşke yazılanı

Yorumla
  • Biscolatagirl
    Biscolatagirl Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Bu durum 2 yönlü bakılması gereken konu

1. Durum İlk buluşmalar:Eğer ilk kez buluşuluyorsa bu oldukça itici bir durum. Erkek kadının karşısında ister istemez ezilecektir. Çünkü kadın doğası gereği güçlü ve korumacı erkek sever. Benim içinde öyle. İstediği kadar ekonomik idame gücüne sahip olsun. Bu kadını besler.

2. Durum:Artık ilişki uzun zamanlıdır. Çiftler birbirini iyice tanır ve birliktelik müşterek durum der ve kimin bütçesi uygunsa o hesap öder ve bunun lafını bile etmez. Laf eden zaten içten pazarlıklıdır bu uzun ilişkide. Ama yine de erkek genelde ödemeli. Dediğim gibi tabiat, güç, erk güdüsü durumları.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Tecrübeyle sabit, OLMAZ. Bi eski sevgilim vardı, hatta sevgili bile değil arkadaşlık evresindeydik.. Sinemaya cafeye falan gittik üniversitedeyken. Olmadı, arkadaşlığımız ilerlemedi.. Bu da benle harcadığı üç kurusu geri almak için bahaneler üretti. Yok arkadaşım gelecek bana borç gönderir misin falan diye.. halbuki o zamanlar ben ogrenciyim kendisi memurdu.. üstelik öyle çok da görüşmedik taş catlasin 1 ay sürdü:) ben de iyi ki arkadasligimiz ilerlememis dedim, bir kuruş da koklatmadim oh

0
    0 Yorumla
  • Onedioöyle
    Onedioöyle Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40 , eic 104%
    1 yıl

Allah aşkına neden olmasın bence ortak ödenmeli bazı yerlerde kalkıp birer kahve iç mişsin, tabiki erkek ödemeli ancak kalkıp bir yeni nesil meyhaneye gittin hesap 4 ve 5 bin arası geliyor. Ortak karar verip oraya gidildiyse eğer bence kadın da elini cebine atmayı bilmeli tabi kadın çalışıyorsa bence hesaba ortak olan kadın cool kadın

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Her ilişki ayni değil. İlk flört zamanları erkek ödemeli. Ama sonrasında bir güven olusunca bence iki taraf ödeme yapabilir. İlk zamanlar erkek ödemeli deme sebebim kadınlar ve erkekler daha güvende hissediyor. Bu yüzden dedim. Yoksa kim davet ettiyse kim paralı ise o ödesin. Sorun yok.
    Ama ben ilk tanışma sürecinde bana hesap odeten ile bir daha görüşmem. Gerçekten konu para değil. Bana sadece kadın olarak mı yaklaşıyor. Yoksa bu ilişkiye verdiği değer var mı bunu görmek istiyorum.

0
    2 Yorumla
    • NewTown
      NewTown
      1 yıl

Senin değer verip vermediğini nereden bilsin?

Yorumla
    • NewTown
      NewTown
      1 yıl

Biraz da kendinizi sorgulsyın be.

Yorumla
  • PERI113
    PERI113 Takip Et
    Yoda Yaş: 126 , eic 100%
    1 yıl

Kızlar bunu yapınca oluyor da erkek yapijc mi olmuyor

5
    0 Yorumla
  • 000000007
    000000007 Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 97%
    1 yıl

Ben normal şartlarda ödetmem ama, mesela bir keresinde yeni tanıştığım bir kız, ödemek için çok ısrar etmişti. Bazen hesap ödeme konusunda özel durumlarda olabilir ama, küçük maddi çıkarlar peşinde koşan kadından da, erkekten de olmaz.

0
    0 Yorumla
  • Boze_
    Boze_ Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 81%
    1 yıl

Ödeten derken Kız da erkeğe ödetmiş oluyor o halde neden şu an cinsiyetçi yaklaşıyorsunuz ki birinde olmaz o öder öbüründe olmaz diğeri öder Niye erkeğin eli hep cebine gitsin ki Ayıp denen bir şey var 😑

0
    0 Yorumla
  • MadamNesli
    MadamNesli Takip Et
    Bilge Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Her seferinde kıza para ödeten erkekten, her seferinde erkeğe para ödeten kızdan olmaz.

3
    0 Yorumla
  • firsthuman
    firsthuman Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 46%
    1 yıl

Kim davet ederse o öder. Kahveler ondan, yemekler benden. Veyahut tam tersi. Paylaşılan sevgi de hesap da eşit olmalı.

1
    0 Yorumla
  • Zehraliseli33
    Zehraliseli33 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    1 yıl

Eğer ki bir kereye mahsus olursa deneme gibi ise olur. Yani şöyle ki bu kıza güvenmesi gerekiyor ki, aynı zaman da kızın da ona güvenmesi gerekir. Para sıkıntısı için ikisi de iyiyse tamam. Eğer her gittiğin de restoranta mesela yemeğe çıkarttığında tabi ki bu erkek kızın sevgisini kazanmaktan önce parasını yemiş oluyor yani bu bazı erkekler için Eğer ki gittiği yerlere ödetiyor ise bu erkek kusura bakmayın şerefsiz'dir..

1
    0 Yorumla
  • Mer11
    Mer11 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 31
    1 yıl

Haha bugünde senden olsun derse olmaz. Çok gicik olurum.
    Ama kızın içinden gelip, bugünde benden olsun diyebilir. Çok güzel bir düşünce olur.
    Ama bu düşünce karşısında erkeğin düşüncesi erkekten erkeğe göre değişir. Herkes bu duruma farklı bakıyor maalesef.
    kimisi fırsat bilir, kimisi güzel düşünür/ sevinir hatta

1
    11 Yorumla
    • NewTown
      NewTown
      1 yıl

Erkekler ödemek zorundayken iyi de siz ödeyince mi problem acaba?

Yorumla
    • Mer11
      Mer11
      1 yıl

@NewTown ben problem demedimki :D

Yorumla
    • NewTown
      NewTown
      1 yıl

Kız isterse ödeyebilirmiş erkek ödemek zorundaymış.
      Erkek sizin neyiniz acaba köleniz mi?
      Her şeyi hak görüyorsunuz kendinize.

Yorumla
    • nehirolabilir
      nehirolabilir
      1 yıl

@Mer11 desin ne olacak? hesap ortak ödenir, sizin gibiler yüzünden paracı gözüyle bakılıyor kadınlara ön yargıyla geliniyor.

Yorumla
    • Mer11
      Mer11
      1 yıl

@NewTown whahhaha hiç güleceğim yoktu. Sizin gibi insanlara üzülüyorum. Çok yazık

Yorumla
    • nehirolabilir
      nehirolabilir
      1 yıl

Asıl yazık olan sana, bana değil. Sen kim oluyorsun da bana üzülüyorsun?

Yorumla
    • nehirolabilir
      nehirolabilir
      1 yıl

Hem bana hem diğerine sallıyor bir de

Yorumla
    • Mer11
      Mer11
      1 yıl

@nehirolabilir
      ne kadar canım ya. Bir mesaj bu kadar yanlış mı okunur/ anlaşılır … 😒 ben erkek mecbur ödemeli diye bir şey mi yazdım acaba?

Yorumla
    • nehirolabilir
      nehirolabilir
      1 yıl

Aynen aynen kesinlikle öyle dedin kıvırma şimdi :)

Yorumla
    • Mer11
      Mer11
      1 yıl

Canım yerine canımsın lı olması gerekiyor. Kelimeyi değiştirmişler

Yorumla
    • NewTown
      NewTown
      1 yıl

Mer11
      Erkek hesabı bir kere ödemesin kadın ödesin hemen algılarınız değişiyor zaten.

Yorumla
  • Filmkoliküyeyim
    Filmkoliküyeyim Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 99%
    1 yıl

Hesabı davet eden taraf ödemeli. Kıza para ödeten erkekten olmaz. Ödeten farklı ödemek isteyen farklı kız kibarlık yapıp ödediğinde erkek ödetmiş olmuyor.

0
    0 Yorumla
  • neyapıcanadımıbe
    neyapıcanadımıbe Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Kusura bakmayın ama yorumdaki bazı kızlar Hayatı boyunca erkeği iliğine kadar sömürecek iken 100 200 liralık hesap için o erkekten olmaz muamelesi yapıyorlar 😂

0
    0 Yorumla
  • NazYapmaSude
    NazYapmaSude Takip Et
    Xper 1 Yaş: 19
    1 yıl

Sizi bilmem ama iki olasılık var

Eğer kız öderse başını öne egirecek bir erkekle beraber olmuş olur (eğer kız zengin değilse ve erkek parası varsa)

Eğer ergen bir erkek iki kahve ismarliyip ayrılınca bu kız parami yedi diye herkesin yanında ağlar

Yani kısaca sevgili yapmayın

0
    0 Yorumla
  • lavinya08
    lavinya08 Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 99%
    1 yıl

Olabilir kadında ödeyebilir. Ama bu durumun şakası beni çok irite eder. Ödenmesi gereken yerde kadın öder. Nahif bir şekilde garsona kötü davranmadan hava yapmadan hesap ödeyen erkekler tebrikler👏👏

0
    0 Yorumla
  • poyraz__38
    poyraz__38 Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

İlk buluşmada ise yanlış bence ama artık belli bir düzene oturmuş bir tanışma vs var ise alman usulü olmak zorunda günümüzde böyle olmaz isen kullanılıyorsun

0
    0 Yorumla
  • Polyanna_444
    Polyanna_444 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 41 , eic 100%
    1 yıl

Bence ciddi dusunmeyen tipler ödetiyor sevmediginden diyor ki ayrılırken f8fty fifty icim yanmaz emek vermemiş olur hemen ayrılırım gözüyle bakiyor nett yasandi yani tarafimdan

0
    21 Yorumla
    • NewTown
      NewTown
      1 yıl

Sizler hiç ödemeyin anca yiyen taraf olun.

Yorumla
    • Polyanna_444
      Polyanna_444
      1 yıl

@NewTown ayni seyleri söyleyeni hatirladim da tam bir ş... neyse siz de şeye gidin orada takilirsinjz

Yorumla
    • NewTown
      NewTown
      1 yıl

Ben bir kızla masaya oturacaksam vicdanlı insaflı biridir ki öyle otururum. İnsan en azından teklif eder ki siz kadın milletinde o da kalmamış. Neyse.

Yorumla
    • NewTown
      NewTown
      1 yıl

Allahtan her kız sizin gibi değil.

Yorumla
    • Polyanna_444
      Polyanna_444
      1 yıl

@NewTown Bir bardak cayi kahveyi odeyemiyorsan hic bu islere bulasma derim azicik eril enerjiniz olsun yani biraz deger verin karsi cinse sonrasinda evet odeyebilir ara ara zaten altinda kalmaz ki... Ama sen bir centilmen ol bakalim ilk bulusmada...

Yorumla
    • NewTown
      NewTown
      1 yıl

Siz de biraz kadın olun düşünceli insaflı olun şefkatli olun ilk önce bir hak edin centilmenliği be.
      Ayrıca benim hayatım değil mi kendi kafama uyan bir kız bulur mutlu olmaya bakarım zaten. Kimse karışamaz.

Yorumla
    • Polyanna_444
      Polyanna_444
      1 yıl

@NewTown Bize ne yaaa naparsan yap... Sizin gibi tipler hep bahane uretir zaten kızlara onerim hic bulasmayin bu ergen kurularina

Yorumla
    • NewTown
      NewTown
      1 yıl

Hesap ödemeyeceğimi ne biliyorsun? Hep benden bekliyorsa kullanmaya çalışıyordur.
      Arada o da ödemeli teklif etmeli diyorum sadece.
      Birlikte olduğunuz erkeğe bu kadar yüklenmeyi seviyorsanız Acun Ilıcalı gibi birini bulun derim.

Yorumla
    • Polyanna_444
      Polyanna_444
      1 yıl

@NewTown Ha ha olabilir ilahi guldurdun beni cocuk😅😅

Yorumla
    • NewTown
      NewTown
      1 yıl

Neyse ki hayatımda olacak kızı ben belirleyeceğim. Sizin gibilerin aklına kalmadık kendi aklımız fikrimiz var...

Yorumla
    • NewTown
      NewTown
      1 yıl

Beni kullanacak kıza tekmeyi basarım zaten.

Yorumla
    • Polyanna_444
      Polyanna_444
      1 yıl

@NewTown Kıza onceden soyle ama bende iliskiler Alman hesabi diye ona gore alsin gardini kızcağız

Yorumla
    • NewTown
      NewTown
      1 yıl

Size laf anlatmaya uğraşmayacağım. Herkesin kendi doğruları vardır. Benim doğrularım da başkalarının işine gelmek zorunda değil. Ben böyleyim bu kadar...

Yorumla
    • Polyanna_444
      Polyanna_444
      1 yıl

@NewTown Ay bu genclik bu kusak duymasin benim meslekdas sey demisti bir simit bir cay parasi dahi vermiyormus neymis sevgilisi oyle alismayacakmis duyunca sasirmistim o kadar da nedir olmaz demiştim simdi inanilmaz mutlu demek ki erkek emek vermeliymis

Yorumla
    • NewTown
      NewTown
      1 yıl

Aynen siz kadınlar emek vermeyin sadece erkek emek versin.

Yorumla
    • NewTown
      NewTown
      1 yıl

Sizin gibi beleşçi insanların hayatımda yeri yok... Bitmiştir.

Yorumla
    • Polyanna_444
      Polyanna_444
      1 yıl

@NewTown Sakamisin sen ya bizim hauatimizda da ucu besi hesap eden cimri erkegin isi yok nokta😅

Yorumla
    • NewTown
      NewTown
      1 yıl

Tamam güle güle. Emek vermeyen beleşçi kadınlarsınız.

Yorumla
    • Polyanna_444
      Polyanna_444
      1 yıl

@NewTown sen bir kontrol et bakıyım cebinde akrep olmasin senin😅😅 Buarada eli cimri olanin sevgisi de az olurmuş sahi sen sevebiliyo musun birini bu tipler sevemezde

Yorumla
    • NewTown
      NewTown
      1 yıl

Sen sevebiliyo musun bencil ve beleşçi halinle?

Yorumla
    • Polyanna_444
      Polyanna_444
      1 yıl

@NewTown senin kulladigin kelimeler benim hayat tarzıma karakterime cok uzak ama ben sevince kalpten ve gonulden severim cok merak ettiysen ama cimri erkek sevmem onu annesi sevsin🤣🤣🤣

Yorumla
  • ŞiRiLa
    ŞiRiLa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Niye olmayacak o adam ödüyorsa sende öde ancak hep sen ödüyorsan orada sıkıntı var demektir.

1
    0 Yorumla
  • nehirolabilir
    nehirolabilir Takip Et
    Xper 7 Yaş: 20 , eic 99%
    1 yıl

10 milyar kez sorulmuş klişenin dibi sorular bunlar

1
    0 Yorumla
  • kafkass31
    kafkass31 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Eğer düzenli ilişki varsa neden ayıp olsun, kızın içinden gelmiştir öder sevgi saygı değer var sonuçta

1
    0 Yorumla
  • Yalniž_kadîňn
    Yalniž_kadîňn Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl

Devamlı yapıyorsa olmaz. Konu her ne olursa olsun sadece tek taraflı ilerliyorsa mutluluk getirmez, ilişki iki kişilik emek ister

1
    0 Yorumla
  • colorfulpeople
    colorfulpeople Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Hep erkek mi odiycek bırakın bunları artık kaçıncı yuzyildayiz

2
    2 Yorumla
    • Shazam6
      Shazam6
      1 yıl

Valla yaa hala bunu konusuyoruz şaka gibi

Yorumla
    • colorfulpeople
      colorfulpeople
      1 yıl

🙂😉🤌🤞

Yorumla
  • Ekmek_Kırıntısı
    Ekmek_Kırıntısı Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 75%
    1 yıl

Eşitçi akım erkekleri bu hale getirdi. İleride ev arkadaşı gibi hesap defteri tutan kocalarınız olacak

0
    0 Yorumla
  • Sweetdreams1950
    Sweetdreams1950 Takip Et
    Master Yaş: 103 , eic 100%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 332 cevap paylaştı.

Sanmıyorum birbimizi * gerek yok herkes kendi hesabını ödesin. Ama uzun süreli bir birliktelikse olabilir ama karşılıklı olmalı.

0
    0 Yorumla
  • ggoodvolunteer
    ggoodvolunteer Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 99%
    1 yıl

Olmaz Tabiki. İlk buluşmayı ve sonraki buluşmaları erkek ayarlar.
    Erkeğin ayarladığı buluşmaları ise erkek öder.

0
    0 Yorumla
  • Catutigernos
    Catutigernos Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 85%
    1 yıl

Valla ben teklif etsem bile ben kendi paramı kendim öderim demiştir çoğu kız kişilik ve algı meselesi

0
    0 Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl

Ben sevgilimin ödemesini tercih ederim. Hesabı bana paslayan erkek dünya ahiret öküzdür, ödemeyi yapan erkek gözlerimi kamaştırır kesinlikle 😃

0
    0 Yorumla
  • portakallıjöle
    portakallıjöle Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

eskilerrin zamninda olmaz di günümüzde olur iki tarafta ödemeli yeri gelir sen ismarlarsin yeri gelir o

0
    0 Yorumla
  • regolit
    regolit Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Mümkünse her türlü masrafı sen karşıla. Çalışkan kadın her zaman tercih edilmeli. Diğer türleri parazit.

0
    0 Yorumla
  • BirGaripGörünmezAdam
    BirGaripGörünmezAdam Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 100%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 759 cevap paylaştı.

oerkege para odeterek somuren kadindan olmayacagi gibi, basit hesaplar icin kiza yuklenenden de olmaz

0
    0 Yorumla
  • poseydon694
    poseydon694 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Kız masraflı ise har vurup harman savurur ise bir ders vermek gerekir yapmadığım iş değil ama kendi yediğin bir şeyi asla ödetmem

0
    0 Yorumla
  • MagarsuS
    MagarsuS Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

valla bugüne kadar ödetmedik ama gördükki ödemeyen kadından yine olmuyor

1
    0 Yorumla
  • Scream166971
    Scream166971 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Bana ters ama kızda çok harcama yapmıyacak erkeği düşüncek

1
    0 Yorumla
  • aynadakiajan
    aynadakiajan Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 51%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 510 cevap paylaştı.

Kıza sormak lazım bunu neden böyle bir erkeği tercih etmiş

1
    0 Yorumla
  • BenderRodriguez
    BenderRodriguez Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Olmas, ama onun odemesi gereken hesabi odeyenden de olmaz

0
    0 Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 94%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 349 cevap paylaştı.

Tamamen madddiyata dayalı bir ilişki sizce ne kadar sağlıklı ilerleyebilir.

0
    0 Yorumla
  • Yapbirkahveiçelim
    Yapbirkahveiçelim Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Olmaması için bir sebep değil
    Yediğim içtiğim her şeyi karşı tarafa ödetmek rahatsız eder

0
    0 Yorumla
  • Umudunuyakumutluol
    Umudunuyakumutluol Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 99%
    1 yıl

Ödetmek demeyelim de kız da hep erkek ödesin diye beklemeden hesabı ödesin.

0
    3 Yorumla
    • 9115santümo
      9115santümo
      1 yıl

herkes senin gibi değil abla sence

Yorumla
    • Umudunuyakumutluol
      Umudunuyakumutluol
      1 yıl

@9115santümo hoşlanmıyorum , kadın tarafının bunu bekliyor gibi anlaşılmasından. Ya da böyle kişiler varsa da kendileri bilir ama yanlış. Kadın süs bebek değil işi gücü varsa bir o öder bir karşı taraf.

Yorumla
    • 9115santümo
      9115santümo
      1 yıl

Aynen öyle

Yorumla
  • MatureMan
    MatureMan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 95%
    1 yıl

Sürekli mi yoksa bir defaya mı mahsus. Belki de parası yoktu, mecburen sana ödetti...

0
    0 Yorumla
  • FeshiMüna
    FeshiMüna Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 100%
    1 yıl

Olur ya kimler kimler yuva kuruyor bir görseniz şok olursunuz.

0
    0 Yorumla
  • osmancorapcı
    osmancorapcı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 90%
    1 yıl

Hep erkekler mi eline cebine atacak guzumm birazda hesapları siz ödeyin 😉

0
    0 Yorumla
  • BÜYÜK_PATRON_
    BÜYÜK_PATRON_ Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Olur

Erkek erkektir hayır kurumu değil

0
    0 Yorumla
  • saskinomayra
    saskinomayra Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 53%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 309 cevap paylaştı.

Denk ekonomik güçlere iseler, kız da öder erkek de öder.

0
    0 Yorumla
  • Vealin
    Vealin Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Karı dediğin evinde yemek yapacak, para işi erkekte

0
    0 Yorumla
  • 06zehra06
    06zehra06 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Olmaz tabiki bir erkek kıza para ödetiyorsa o kızı sömürmek için bekliyor demektir.

0
    3 Yorumla
    • Catutigernos
      Catutigernos
      1 yıl

erkeğe para ödeten kız da sömürmek için bekliyor o zaman senin mantıktan gidersek

Yorumla
    • 06zehra06
      06zehra06
      1 yıl

@Catutigernos erkek dediğin ağırlığını koymalı sümsük gibi kadının arkasına saklanmamalı hesap geldiği zaman.. mesele para değil erkeğin duruşu

Yorumla
    • Catutigernos
      Catutigernos
      1 yıl

Valla kadın dediğin de güçlü ve dik olmalı. Bugüne kadar benim teklif ettiğim bütün kadınlar ben kendim öderim kendi yediğimi içtiğimi dedi. Dediğin gibi mesele para değil duruş.

Yorumla
  • OrhanDeli
    OrhanDeli Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46 , eic 100%
    1 yıl

ilk günlerde asla olmaz. belki ilerleyen günlerde olur

0
    0 Yorumla
  • MarllboroRed m
    MarllboroRed Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 1,5b cevap paylaştı.

İki kişinin bağırır bu. Bazen kız ille ben odecrm der. her şey saygı ile baglidir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Herşeye eşitlik demiyormusunuz mis gibi eşitlik işte
    Ama herşeyde böyle davranmasını lütfen talep et

0
    0 Yorumla
  • eneesm
    eneesm Takip Et
    Xper 4 Yaş: 19
    1 yıl

Olur aq ilk buluşmada tamam erkek ödesin de erkek öğrenciyse her buluşmayı nasıl ödesin babanız size yeri geldiğinde para vermiyor erkek arkadaşınız da insan ya hani centilmenlik ayağına insanları kullanıyorsunuz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

helekii ilk bulusmada odetiyorsaa asla olmaz..

bizimm ilk bulusmamizda o odediii ben hic sesimi cikarmadimm bile

0
    1 Yorumla
    • NewTown
      NewTown
      1 yıl

Para yiyorsun o zaman.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Yok olmaz nezaketen para ödemek ister zaten sana ödetiyorsa bu bir hırstır

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Herkes kendi parasını ödesin
    Beni hesabımı kim niye ödesin

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

Olmaz demez çok kesin çizgi olur ama ilk buluşmada odetenden olmaz o net.

1
    0 Yorumla
  • dr_kaan
    dr_kaan Takip Et
    Bilge Yaş: 42
    1 yıl

neden erkekler hesabı ödemek zorunda mı hep? kızlar asalak mı?

0
    0 Yorumla
  • TekirdağBeyi
    TekirdağBeyi Takip Et
    Xper 1 Yaş: 34
    1 yıl

Ben hiç ödetmedim. Ödetmek gibi bir şeyi hayal ettiğimde bile kendimden utandım. Bence kıza para ödeten erkekten olmaz ama yine de sen bilirsin.

2
    2 Yorumla
    • bubirmucize_
      bubirmucize_
      1 yıl

Tanışalım agshdgshs

Yorumla
    • TekirdağBeyi
      TekirdağBeyi
      1 yıl

Derhal ;)

Yorumla
  • hayruhayru
    hayruhayru Takip Et
    Xper 2 Yaş: 22
    1 yıl

Ya bi mekana gıdıyorsun iki kişi zıkımlanıyorsunuz tek kişinin ödemesi aşırı saçma parayı bölüştürüp ödeseniz ne nolur ölür müsünüz mdkmdmdm

2
    6 Yorumla
    • İzmirliYusufcuk
      İzmirliYusufcuk
      1 yıl

Helal kız sana keşke herkes senin gibi olgun düşünebilse

Yorumla
    • hayruhayru
      hayruhayru
      1 yıl

Ya Teşekkür ederim. Herkesin düşüncesi farklı tabiki yapacak bir şey yok✨

Yorumla
    • İzmirliYusufcuk
      İzmirliYusufcuk
      1 yıl

Rica ederim. oda doğru ama yinede anlayışlı olmaları insanı mutlu eder

Yorumla
    • hayruhayru
      hayruhayru
      1 yıl

Genelde bencil insanlar bu durumda oluyor. Kendileride eminimki hayattan memnun değillerdir. En iyisi o tarz insanları hayatından çıkarmak..

Yorumla
    • İzmirliYusufcuk
      İzmirliYusufcuk
      1 yıl

Evet çok haklısın gerçekten öyle yapmak lazım. teşekkür ederim güzel yorumların için

Yorumla
    • hayruhayru
      hayruhayru
      1 yıl

Ya rica ederim ne demek. Sohbet için teşekkür ediyorum

Yorumla
  • nilnil2
    nilnil2 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 19
    1 yıl

Sürekli sen oduyorsan muhtemelen kullaniyor ama dengeliyse ok bence

2
    0 Yorumla
  • serifhacioglu
    serifhacioglu Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    1 yıl

Kadında erkekte çalışıyorsa kadınında hesap ödemesine kim neden takılıyor çok merak ettim eşitlik kavramı vardı dimi

0
    0 Yorumla
  • Cheery42
    Cheery42 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    1 yıl

Bence eşit davranılmalı yani neden hep erkekler ödemeli?

2
    3 Yorumla
    • meraklıbirpandaa
      meraklıbirpandaa
      1 yıl

@Cheery42 neden

Yorumla
    • Cheery42
      Cheery42
      1 yıl

@meraklıbirpandaa mesela adam öğrenci nasıl ödesin?

Yorumla
    • meraklıbirpandaa
      meraklıbirpandaa
      1 yıl

Eşit olsun

Yorumla
  • Devamını Gör (152)
Devamını Gör(197)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Kıza para ödeten erkekten olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kızın erkeğe para vermesi? 15 cevap verildi
Balayını kız mı öder erkek mi? 34 cevap verildi
Kız parası yiyen erkek olur mu? 23 cevap verildi
Erkek mi öder kız mı? 9 cevap verildi
Sizce hesabı kız mı öder erkek mi? 18 cevap verildi
Nişanda takılan paraları kız tarafı istediği gibi kullanabilir mi? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bir giydiğini bir daha giyer misin?
  • Bir olay olduğunda bunu ilk kime anlatırsınız?
  • Nankör birine kapın açık mıdır?
  • Ölsem de unutamam diyebileceğiniz biri var mı?
  • Kadınların sevemediği hitap şekilleri nelerdir?
  • Duygusuz yaşanır mı?
  • Aşk mı, kariyer mi?
  • Kan değerleriniz nasıl?
  • Telefonunuz bir günlüğüne konuşabilseydi sizin hakkınızda ilk hangi sırrı patlatırdı?
  • Sen mi yola gelirsin, yol mu sana gelir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨