Kredi çektiren erkekler?

Bunu gizli tutuyordum ama benim gibiler var mı diye aratayım dedim son dönemlerde popüler olmuş. 1 buçuk yıllık bir ilişkim vardı sözde adam olan şahıs tıp okuyor son sınıfa geçti son zamanlarda sanal kumar işine bulaşmıştı kardeşi de deniz astsubayı bence o bulaştırdı ama net bir şey diyemiyorum sonuçta kendi iradesi olmalıydı. Bana kardeşimi kurtarmam lazım çok kötüyüm annem hasta ailem dağıldı vs bunları sık dile getirmese de vicdanıma dokunuyordu bana kredi çeker misin ya da şaka adı altında telefonda aradığımda kredi mi çıktı yoksa falan diye şaka yapıyordu 260 bin tl çekip verdim. Gözümün önünde de katladı o parayı kendi adına da kredi çekmişti her neyse katladı ve ben yokken yine kumarda harcamış elde var sıfır bana geri ödeyemeyeceğini ve memleketime dönüp babamın iş yerinde çalışıp para kazanıp gönderirsen katlar kapatırım dedi napayım ben de son umut yine 50 bin lira gönderdim artık iş sevgililikten çıkmış o parayı kapatma umuduna onunla konuşmaya çalışıyordum ama adam baya agresif bir iletişim kuruyordu benimle annemle falan da tanışmıştı borcu annemin bilezikleriyle kapattım bunlar olurken şeker hastası oldum stresten ve 17 kilo birden aldım anksiyete bozukluğu yaşamaya başladım. anneme attığı mesaj da şu yapmanız gerekeni yaptınız teşekkürler. Şimdi aydan aya ufak ufak gönderiyor 5-10 bana da beni rahatsız etme diyor (neymiş ben ona haksızlık etmişim kumar değil de iş kurdu batırdı falan diyecekmişim) rahatsız edilmek istemiyorsan iltimas da isteme toptan gönder paramı kapansın bu konu git annene aç babana aç diyorum bana yöntem öğretme diyor. Ben ingilizce öğretmeniyim bu herif bana çalışmanı istemiyorum dedi diye kpssye bile hazırlanmama engel oldu önümde şimdi 3 sene atama yok engeli var. Arkadaşlar ben ne yaşıyorum bilmiyorum beddua bile edesim gelmiyor bu saatten sonra kime nasıl güvenirim bilmiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemem gerek dün toptan kapat işte yazdım bana senin sonun yalnızlık mutsuzluk ve bensizlik yazmış ruh hastası
Kredi çektiren erkekler?