Yüksek miktarda para veya maddi kaynak karşılığında gururunu çiğner misin? Ben yapamam, kendime saygımı kaybederim.

Yüksek miktarda para veya maddi kaynak karşılığında gururunu çiğner misin? Ben yapamam, kendime saygımı kaybederim.

Ne olduğuna bağlı olarak evet ve hayır. Travmatik bir dey olacağını düşünüyorsam hayır ama travmatik olmadığını düşünüyorsam evet. Gurur boş iş, beni mutlu etmiyir
Cevap
9Cevap
Aç kalacağımı bilsem de gururumdan vaz geçmem.
Para için asla vazgeçmem gururum her şeyden önemli. Dolar olursa düşünürüm 🤭
Allah'ım duyuyosun amin 😂
Yooo ben para hiç sevmem😂
Şaka kaka oldu neyse
Tapmak falan
Sağol 🙏🙏 Teşekkür ederim
Nou nou. Benim için para sadece yaşamak için bir araç. Paranın kölesi olmamam işim hariç😅
Benim amin videosu ile kapışır😅
Aynı iticilik evet 😅
Önceden olsa asla vazgeçmem derdim, ama o kadar ciddi maddi problem yaşıyorum ki gururumu çiğnerim artık...
Çocuklara yiyecek bir şey bulamayınca ne gurur kalır ne bir şey yorumlamak kolay yaşamak zor maalesef...
geçerim abi:))) ya ne kadar gurudan vazgeçilir mesela. adam hakaret edecekse olmaz tabi ama patron nazı çekilir
Çalışıp kazanıyorum. Kendi benliğimden kaybedeceğime ölmeyi tercih ederim. Fazlasında gözüm yok.
Kendime olan saygım ve güvenim sarsıldıktan sonra parayı ne yapayım. Paradan daha önemli değerler var benim için.
Diğer soruda parayı tutsamda, gururun önüne geçilmez
Para ihtiyaç herkes gibi çok severim ama gururumdan vazgeçmem
o parayı aldıktan sonra kendimi çok kötü hissederim
o yüzden hayır
Hayır, para için gururumdan vazgeçmem..
Kendime olan saygım her şeyden önemlidir
Büyük konuşmam
Para için her şey den vazgeçerim
Para ney yaaa
hayır asla
Hayır
Hayir gecmem