Para & Ekonomi Sizce KS 'da en zengin üye kim? nomercy7 Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 54 Yapay Zekaya Sor Benim gönlüm zengin :D Bence en zengin üye @melankolikMelaike Sizce KS 'da en zengin üye kim? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,7b cevap paylaştı. Ben fakir olduğum için benim olmadığım kesin. 1 4 Yorumla nomercy7 1 yıl Yorumlarda en zengin senin olduğunu söyleyenler var.. u Barış_LonelyForever 1 yıl basının iddaları bunlar sdsdf nomercy7 1 yıl Bende bir tık inandım :D u Barış_LonelyForever 1 yıl zengin olsam burada ne işim var gider yurt dışında tatil yaparım. :D
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı. Benim gönlüm zengin gadası s 1 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Tamam tamam cağ çeviriyom sana hadi iyisin. 1 9 Yorumla nomercy7 1 yıl Geliyorum. Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Sen uç bence. Gelene kadar biter. Ayırmam haberin olsun. 🤣 Yorumla nomercy7 1 yıl Hani banaydi? 😂 Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Senden önce ben de varım. Göz hakkına noldu. 🤣 Yorumla nomercy7 1 yıl Senin gozun hakki baya buyuk 😂😂 Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Elim bol ondandır. 🤣🤣🤣 Yorumla nomercy7 1 yıl Ben hic cag kebabi yemedim bu arada 🤔😂 Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Ana tamam tamam sana ayırcam. Çok güzel bi şey. 🤣 Ama herkes sevmez tabi. Ağız tadın varsa seversin. 🤣 Yorumla nomercy7 1 yıl Ben severim et olsun da 😂😂 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Öyle imaj çizen birini görmedim ya da bana denk gelmedi bilinmez😀 1 2 Yorumla nomercy7 1 yıl Henüz kimse aday değil gibi :D Biscolatagirl 1 yıl Bencede🤣
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl banane ya zenginin parası züğürtün çenesini yorarmış fakirim bildiğim tek şey o işte 😃 1 3 Yorumla nomercy7 1 yıl Elimi sallasam fakire çarpıyor :D merakettimmişte 1 yıl zengin olsak burada işimiz ne bali bali adalarında alkolsüz kokteylimi yudumluyor olurdum 😂 nomercy7 1 yıl Ahaha 😂😂 Sende haklisin 😂
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 1 yıl Öyle olan adamın burada ne işi var 😂 gider parasını yer, yedirir ya da çalışır yanii 😂😂 1 4 Yorumla nomercy7 1 yıl Herkes biz gibi işsiz değil mi demek istiyorsun? :D Yorumla xunixx 1 yıl Yani öyle değil mi 😂😂 Yorumla nomercy7 1 yıl Hic bu kadar yuzume vurulmamisti 😂 Yorumla xunixx 1 yıl 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Zengin diye bırakmadığı kocasının parası mı 1 1 Yorumla nomercy7 1 yıl Kim, kimi, nerede, ne zaman?
ILoveGOJO Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Zenginini bilmem ama fakiri benim kesin. Cep harçlığı versenize bana hadi garibanım bak 2 0 Yorumla
ɐɹznɯɔɐ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Gökten zenginlik yağsa bana yine fakirlik düşer aw 2 0 Yorumla
Ausrine Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Zenginin burada işi ne sjj zenginler şu an miami sahillerinde kokteyl yudumluyodur 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 362 cevap paylaştı. @MasalliaPolatova ve @birsuskuncicek bence 😂😊 2 7 Yorumla nomercy7 1 yıl İsim etiketleri gelmesi güzel :D Yorumla FiqHtShoT 1 yıl Kimse yapmamış 😂 Yorumla birsuskuncicek 1 yıl Evet ben milyoner bir çiçeğimm Yorumla MasalliaPolatova 1 yıl Heee paradan havuzum var benim içinde yüzüyom her gün jcmfmxmdmfm Yorumla FiqHtShoT 1 yıl @MasalliaPolatova Var tabi yalan mı 😂 Yorumla MasalliaPolatova 1 yıl Valla yok jdjdmxmdöd Yorumla FiqHtShoT 1 yıl 😂😂 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Çevre olarak en zengini o sanırım evet 1 3 Yorumla nomercy7 1 yıl Kirli çıkı o, parada çoktur onda. Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Hiç sanmıyorum ama öyle olsun 🤣🤣 gönlü Zengin çevresi zengin de cebinde akrep var onun delik deşik 🤣 Yorumla nomercy7 1 yıl Asıl böylesinden korkacaksın :D Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 378 cevap paylaştı. Çulsuzum maalesef 😄 1 2 Yorumla nomercy7 1 yıl Paralısı denk gelmiyor zaten :D Esrihbaenl 1 yıl Maalesef 🤣
SpunkyChick1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Bunu biz nereden bilelim? 1 1 Yorumla nomercy7 1 yıl Bilmiyorum. Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Ben değilmişim bugün öyle dediler 🥹 1 7 Yorumla nomercy7 1 yıl Kim dedi? Yorumla _infinitum 1 yıl Sorumda 😅 Yorumla nomercy7 1 yıl Ben aksini iddia etim :D Yorumla _infinitum 1 yıl Kendimi zengin hissettim thenk yu😅 Yorumla nomercy7 1 yıl Bizim gönlümüz zengin :D Yorumla _infinitum 1 yıl Fakir tesellisi 😅 Yorumla nomercy7 1 yıl Çaktırma şimdi :D Yorumla
SAKİNkullanıcı Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl @ByBrawo 😄 2 7 Yorumla m ByBrawo 1 yıl Hangi yönden 😂 Yorumla SAKİNkullanıcı 1 yıl Gönül yönün den abi. Zengin olsak KS de ne yapalım yeriz içeriz gezeriz 😅😄 Yorumla nomercy7 1 yıl @ByBrawo bu yanıta göre gönül zenginliği var gibi :D Yorumla SAKİNkullanıcı 1 yıl @nomercy var tabiki önemli olanda gönül zenginliği 😄🙏🏻 Yorumla m ByBrawo 1 yıl @nomercy7 kültürel, gönül, ses, manevi gibi hangisi anlamında dedim 😂 Yorumla nomercy7 1 yıl @ByBrawo Menü geniş diyorsun :D Yorumla m ByBrawo 1 yıl Tabi 😂😂 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 5,6b cevap paylaştı. @MasalliaPolatova 1 5 Yorumla MasalliaPolatova 1 yıl Lan olum hepiniz niye beni etiketliyonuz jxmdmxmdmd benim nerem zengin 😂 Yorumla onur26vw 1 yıl @MasalliaPolatova Maddi olarak çok zenginsin. Daha hafta ortasında ABD-Kanada taraflarında değil miydin? Yorumla MasalliaPolatova 1 yıl Abd'de yaşıyor olmak zengin olduğun anlamına gelmiyor ya nxjdmdmdmd Yorumla onur26vw 1 yıl @MasalliaPolatova Orada yaşadığını bilemem; ama yurtdışına çıktığını varsayarak zenginsin dedim. Yorumla MasalliaPolatova 1 yıl Yurtdışına gitmek için de zenginlikten çok başarı gerekiyor. Yorumla
Serhat0000 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Zengini bilmemde fakiri ben olabilirim 😂😆 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Bence Barış wjdks 2 1 Yorumla u Barış_LonelyForever 1 yıl Sigara parası çıkarsa şükrediyorum abi sdfsdf Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 563 cevap paylaştı. Denk gelmedim.. 1 0 Yorumla
kafkass31 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Benim galiba 1 1 Yorumla kafkass31 1 yıl Hayallerim zengindir yani 😂 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2b cevap paylaştı. Tolga 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ben değilim. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ben fakir olduğum için benim olmadığım kesin.
Yorumlarda en zengin senin olduğunu söyleyenler var..
basının iddaları bunlar sdsdf
Bende bir tık inandım :D
zengin olsam burada ne işim var gider yurt dışında tatil yaparım. :D
Benim gönlüm zengin gadası s
Tamam tamam cağ çeviriyom sana hadi iyisin.
Geliyorum.
Sen uç bence. Gelene kadar biter. Ayırmam haberin olsun. 🤣
Hani banaydi? 😂
Senden önce ben de varım. Göz hakkına noldu. 🤣
Senin gozun hakki baya buyuk 😂😂
Elim bol ondandır. 🤣🤣🤣
Ben hic cag kebabi yemedim bu arada 🤔😂
Ana tamam tamam sana ayırcam. Çok güzel bi şey. 🤣 Ama herkes sevmez tabi. Ağız tadın varsa seversin. 🤣
Ben severim et olsun da 😂😂
Öyle imaj çizen birini görmedim ya da bana denk gelmedi bilinmez😀
Henüz kimse aday değil gibi :D
Bencede🤣
banane ya zenginin parası züğürtün çenesini yorarmış fakirim bildiğim tek şey o işte 😃
Elimi sallasam fakire çarpıyor :D
zengin olsak burada işimiz ne bali bali adalarında alkolsüz kokteylimi yudumluyor olurdum 😂
Ahaha 😂😂 Sende haklisin 😂
Öyle olan adamın burada ne işi var 😂 gider parasını yer, yedirir ya da çalışır yanii 😂😂
Herkes biz gibi işsiz değil mi demek istiyorsun? :D
Yani öyle değil mi 😂😂
Hic bu kadar yuzume vurulmamisti 😂
😂😂
Zengin diye bırakmadığı kocasının parası mı
Kim, kimi, nerede, ne zaman?
Zenginini bilmem ama fakiri benim kesin. Cep harçlığı versenize bana hadi garibanım bak
Gökten zenginlik yağsa bana yine fakirlik düşer aw
Zenginin burada işi ne sjj zenginler şu an miami sahillerinde kokteyl yudumluyodur
@MasalliaPolatova ve @birsuskuncicek bence 😂😊
İsim etiketleri gelmesi güzel :D
Kimse yapmamış 😂
Evet ben milyoner bir çiçeğimm
Heee paradan havuzum var benim içinde yüzüyom her gün jcmfmxmdmfm
@MasalliaPolatova Var tabi yalan mı 😂
Valla yok jdjdmxmdöd
😂😂
Çevre olarak en zengini o sanırım evet
Kirli çıkı o, parada çoktur onda.
Hiç sanmıyorum ama öyle olsun 🤣🤣 gönlü Zengin çevresi zengin de cebinde akrep var onun delik deşik 🤣
Asıl böylesinden korkacaksın :D
Çulsuzum maalesef 😄
Paralısı denk gelmiyor zaten :D
Maalesef 🤣
Bunu biz nereden bilelim?
Bilmiyorum.
Ben değilmişim bugün öyle dediler 🥹
Kim dedi?
Sorumda 😅
Ben aksini iddia etim :D
Kendimi zengin hissettim thenk yu😅
Bizim gönlümüz zengin :D
Fakir tesellisi 😅
Çaktırma şimdi :D
@ByBrawo 😄
Hangi yönden 😂
Gönül yönün den abi. Zengin olsak KS de ne yapalım yeriz içeriz gezeriz 😅😄
@ByBrawo bu yanıta göre gönül zenginliği var gibi :D
@nomercy var tabiki önemli olanda gönül zenginliği 😄🙏🏻
@nomercy7 kültürel, gönül, ses, manevi gibi hangisi anlamında dedim 😂
@ByBrawo Menü geniş diyorsun :D
Tabi 😂😂
Ben olmadığımı biliyorum 🤣🤣🤣🤣🤣
@MasalliaPolatova
Lan olum hepiniz niye beni etiketliyonuz jxmdmxmdmd benim nerem zengin 😂
@MasalliaPolatova Maddi olarak çok zenginsin. Daha hafta ortasında ABD-Kanada taraflarında değil miydin?
Abd'de yaşıyor olmak zengin olduğun anlamına gelmiyor ya nxjdmdmdmd
@MasalliaPolatova Orada yaşadığını bilemem; ama yurtdışına çıktığını varsayarak zenginsin dedim.
Yurtdışına gitmek için de zenginlikten çok başarı gerekiyor.
Benim ama sondan 😅
Benim olmadığım kesin
Zengini bilmemde fakiri ben olabilirim 😂😆
Bence Barış wjdks
Sigara parası çıkarsa şükrediyorum abi sdfsdf
En fakir benim merhaba
Ben değilim kim olduğunu bilmiyorum
Niyaican
Nüfus yoklaması.
Denk gelmedim..
En fakiri benim galiba
Benim galiba