• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Para & Ekonomi

Yeni nesil ev ve arabayı nasıl alacak?

Yüsraacim
Yüsraacim Takip Et
Xper 5 Yaş: 26
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
56
Yapay Zekaya Sor

Ne yiyip ne içecek merak ediyorum doğrusu.

Yeni nesil ev ve arabayı nasıl alacak?
Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
11 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • psychoparadıse
    psychoparadıse Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 37
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Zaten Türkiye de kendi çabasıyla ev araba alan insan sayısı o kadar azdı ki... Ya aile katkısı ya babam sağolsunlar... Bunun için hükümete değil, bu hükümete oy veren anne babaları dedeleri amcaları dayı hala teyzelerine çemkirsinler... Ben asgari ücretin biraz üstüne çalıştım yıllarca ve hem ev geçindirip hem de ev alabilmiştim. Tabii ki ayda 4-5 gün ek iş yaparak. Şimdi 2 asgari ücretli maaşına hiç dokunmasa kurus ellemese 10 senede ev alamıyor... Dandirik semtlerde dandirik evlerden bahsediyorum.

#psychoparadıse

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• HAYATveİNSAN
    HAYATveİNSAN Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 91%
    1 yıl

Yeni nesil önce kendisine bakmayı öğrensin , kendi başına hareket etmeyi öğrensin , her şeyi anne babadan beklemesin , sanal oyunları oynamayı bıraksın , telefonla yatıp kalkmayı bıraksın , tembelliği bıraksın , ben 16 yaşında saniyede çalışmaya başladım askere gidene kadar sadece gece çalıştım ve bu esnada bir çok iş kazası geçirdim bir tanesinde yüzüm komple yandı , ve benim gibi bir çok kişi bu zor süreçlerden geçti , hem okuyup hem çalışanlar vardı , okuyarak bilgiyi , çalışarakta hayatı öğreniyorlardı , ve şimdi benim gibi bir çoğu çok iyi yerlerde , bizim hayalimizde inan ev araba almak bile yoktu , ama insan çalışınca emek gösterince disiplinli olunca inanın başarı kendiliğinden ayağına gelir , paramız yokken birinci sigarası en üst olarak ta Maltepe içerdik , şimdi söylemesi ayıp bir işveren olarak bir kafeye gidip oturduğumda cebinde sigara parası olmayan bir gençle aynı sigarayı içtiğimi görüyorum , sadece bir selfie çekmek için lüks mekanlara gidip gereksiz harcamalar yapan gençleri görüyorum. Anne babası zengin olmayan veya milli piyango gibi bişeyi tutturamayan hiç kimse bedelini ödemediği that hayatı yaşayamaz … Umarım her hayalinize ulaşırsınız , bu yazdıklarım sizi incitmesin bunlar hayatın gerçekleri , o yüzden hayatı özenerek değil gerçekten çalışarak ne olursa olsun disiplini elden bırakmayın. Allah herkesin gönlüne göre versin

3
    0 Yorumla
  • regolit
    regolit Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Bu ülkede insanlar çalışarak ve emek vererek sadece yaşam sürer. Sistemin devamlılığı için gereklidir. Ev ve araba alımları ise ömür sermayenizden satılan zamanı kapsar şekilde dizayn edilmiştir. Bir ev için ortalama 15 yıllık zaman ve araba için ise 5 yıldır. Bu şartları belirleyen sermaye grubudur. Banka ve diğer kurumlara dağıtılan ücretsiz kağıtlar, siz insanların eşya alması için kredi olarak tahsis edilir. Aldığınız konut 30-40 yıllık süreç sonunda yenilenecek ve tekrar alım yapmak için emek vereceksiniz. Size tek bir tavsiyede bulunacağım; akıllı strateji uygulayın 1 TL elinize para geçerse yatırım yapmayı öğrenin. Çalışarak para almayı düşünmek yerine, zamanı kullanarak para kazanmaya bakın. En değerli şey zamandır ve geri döndürülemez. Aksi takdirde ömrünüz başkası için feda edilmiş bir süreyi kapsar ve genellikle köle toplumlar böyledir.

0
    0 Yorumla
  • OzgurGüneş
    OzgurGüneş Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 30
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Artık bu ekonomide çok zor ne ev nede araba alabilirsin çünkü sistem bozuldu maaşlar arasında korkunç uçurumlar yaratıldı şu an insanlar sadece gıdaya odaklandı ve başka bir şeyi giyimi dahi düşünmez oldular ev ve araba artık zengin işi...

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Driver Baby
Driver Baby Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Ah, hayatın bu yüzü zorlayıcı, değil mi? Ama ister ev ister araba alımı olsun, biraz araştırma ve tasarrufla her şey mümkün. Kendi tecrübemden örnek vereyim; KızlarSoruyor'da üyelerin önerileriyle kendime kırmızı bir Mini Cooper aldım ve bu, tutkumun peşinden gitmemi sağladı. 🍀 Bir de hayatın tadını çıkaracak yollar bul, müziğini aç ve sürüşün keyfini çıkar! 🚗💨

0
    1 Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      1 yıl

Yapay zeka tavsiyelere uyup, en fazla arıza yapan akrabalardan birisini almış. 🤣

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

24

Cevap

51

Cevap

• KIZILİNKA
    KIZILİNKA Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 27
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 381 cevap paylaştı.

Yeni nesil çok saf, kolay yoldan para kazanmanın peşinde.

0
    0 Yorumla
  • nomercy7
    nomercy7 Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 32
    1 yıl

Yeni neslin ev ve araba almaktan daha öncelikli sorunları var. Tamamen vurdum duymaz, disiplinsiz, aykırı ve çalışmaya karşı bir nesil ver önümüzde, kimse her şeyin güllük gülistanlık olduğunu savunamaz ama ben az çalışayım da çok kazanayım gibi bir mantık yok arkadaşım. Bir şey başarmak istiyorsan affedersiniz ama eşek gibi çalışacaksın, o parası var dediğimiz şirket sahipleri, mükemmel konumda haftanın 4 günü mesai yapan yöneticiler, o şirketlerin personelleri yattıkları için o konumda değiller. Öncelik çalışmak, emek vermek, hayal etmek. Sonrasında çalışmadan elde edeceğin kazanç ile şimdikilerin aksine planlı ve programlı olarak harcamalarını yönetebilirsen kendi hayatını idame ettirecek her şeyi alabilirsin. Burada sıfır vasıfla ömür boyu asgari ücret alarak yaşayan arkadaşları kast etmiyorum. Saygılar.

1
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 1b cevap paylaştı.

Yeni nesil önce bir uyanmalı. Yoksa hayat yaşıyoruz diye mala sahip olmak, olanları korumak için ömürlerini tüketirler.

Ayrıca Chp, akp, MHP, iyi p.. vs gibi partilerin hepsi halktan yana görünüp aslında zenginden yana olan düzen partileridir ve bunlar kazandıkları sürece halk ve gençler kaybederler.

Bu şu demek olur, hayat ve geçim şartları alman, İngiliz, japon vs gibi toplumlara göre gelecek umudu olmadan çok daha zor olacağı anlamına gelir.

Tavsiyem toprak sahibi olup dedeleri gibi minimalist, köylü yaşamına geçip, başkalarını zengin etmek için değil, kendileri için çalışsınlar.

1
    0 Yorumla
  • FigmudSreud
    FigmudSreud Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 329 cevap paylaştı.

Doğum istatistiklerine göre 25-30 sene sonra ülkede mülteciler nüfus olarak bizi geçiyorlar ve azınlık durumuna düşüyoruz. Önce bunun bir bilincine varmak lazım. Ev ve araba illa ki alırsın, fakat ülken elinden kayıp gittiğinde bunu nasıl alacaksın bir düşünmek lazım.

1
    0 Yorumla
  • Yusufx001
    Yusufx001 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Ben şanslıyım enazından babam çiftçi 20 ineğin 10'unu satar bir ev alır.

Yılda 100 küçükbaş baksam 1 yılda kendim bile alırım 1 ev.
    1 yıl dağa 100 küçükbaş bakarım 1 arabada alırım.

Ben şanslıyım 2 yılda alırım bunları.

Bu sene 45 tane babamın hayvanlarına baktım 500.000'e yakın kear aldı masraflarını çıktıktan sonra.

Şehirdekilere acıdım ömürlerini bir ev bir araba için harcayacaklar.

1
    2 Yorumla
    • tugce082000
      tugce082000
      1 yıl

Bende köyde yaşıyorum

Yorumla
    • Yusufx001
      Yusufx001
      1 yıl

Köyde yaşayanlar şanslı 100 tane küçükbaş baksa bir ev alır 1 yılda.

Yorumla
  • Barbiemiyimneyim
    Barbiemiyimneyim Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Yeni nesilin eski nesillerden hiç farkı yok aslına bakılırsa. Zaman değişse de şartlar hep zorlayıcı oluyor. İnsanlar hep geçim sıkıntısında borçsuz kimse yok böyle bir sistemin içindeyiz. Bir önceki jenerasyonda da bu böyleydi bundan sonrakilerde de böyle devam edecek. Dünya düzeni buna göre kurulu.

0
    6 Yorumla
    • asdafadasf
      asdafadasf
      1 yıl

Şaka mı yapıyorsun kanka
      Dedem ev yapmış 5 çocuk büyütmüş, dayım 18 günlük maaşıyla motor almış hala şasesi duruyor hurdada
      Bu mu aynı şartlar.

Yorumla
    • asdafadasf
      asdafadasf
      1 yıl

Bizde elde var sıfır

Yorumla
    • Barbiemiyimneyim
      Barbiemiyimneyim
      1 yıl

@asdafadasf kanka deden evi hangi parayla yapmış demek ev yapacak kadar birikimi vardı. 18 günlük maaşla motor alma olayı çok uçuk tabi şu an öyle bir maaş yok.

Yorumla
    • asdafadasf
      asdafadasf
      1 yıl

Dedem bu evi öyle yaşlı bir yaşında yapmadı aw
      Biriktirip temelini atmış, biriktirip duvarını dikmiş yapmış. Ama YAPABİLMİŞ anlatabiliyor muyum?
      Adam maaşıyla ev yapabilmiş aw mevzu bu.

Hadi kalk bir temel at bakalim kaç yüz bin gidecek. Sadece temeli söylüyorum.
      Hala da kalkıp bu nesli o nesille kiyasliyorsunuz ya bu kadar mı körsünüz aw

Dayım asgariden fazlasını mi ne alıyormuş. şu an al asgarinin 3 katı maaş ne 3 katı la al hadi 5 katı maaş. Adam gibi bir tane motor al da göreyim 18 günde. Boş yapmayın bacım boş yapmayın

Yorumla
    • Barbiemiyimneyim
      Barbiemiyimneyim
      1 yıl

@asdafadasf çemkirmeden de tartışabilirsin bu konuyu. Bir önceki nesilde de insanlar evleniyor altın aşkı bozdurup kredi çekip ev alıyordu şimdi de yine aynı olacak. Benim demek istediğim buydu. Enflasyon zirvelerde şimdi eskiye göre tek fark bu. Paramız değersizleşti iyice ama sistem aynı ilerliyor onu söylüyorum ben.

Yorumla
    • asdafadasf
      asdafadasf
      1 yıl

Ben böyle düşünenlere dellenmeden yazamıyorum bacım. Her günüm gelecek planı yapmakla geçiyor elemanın biri çıkıp suanki neslin diğerinden farkı yok diyor. Gelde çemkirme hadi çemkirme aw

Sistemin aynı olmasını söylemen neyi ifade ediyor şimdi. Kalkıp eski devirle bu devir aynı dediğinde işleyen ekonomik sistem ve protokolleri mi söylüyorsun şimdi. Eğer daha ilk cevabın bu olsaydı inanırdım da kalkıp bana ilk cevap olarak bu birikimle alınıyordu gibi savunmayla geldin. Git çocuk kandır bacım okay

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Almayacak babadan dededen miras kalmasıni bekleyecek ya da kiraya razı olacak olmayan da eskisi gibi aile evinde yaşayacak. ya da çoğu kişide olan yani ülkenin çoğunluğunda hakim olan lüks ya da her şeyin çabuk tüketildiği bir yaşantı benimsemeyecek, özellikle çocuk tek çocuk yapacak asla 2 değil ya da hiç sadece tüketim ile kirada devam edecek. Bunları yazdım diye beni taslayan çok olabilir benim için sorun değil ama ülke gerçekleri yazdığım

0
    0 Yorumla
  • Umutsuzvaka0307
    Umutsuzvaka0307 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 99%
    1 yıl

Aileden hicbisey kalmiyosa , imkansız gibi bişey.. çok üzücü.. benim de hep evim olsun istedim.. riske girip 3-4 yıl önce kredi çekip almadım. simdi daha hayatta asla alamam..

3
    0 Yorumla
  • Alastor39
    Alastor39 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

O yok unut onu öğle bir dünya hiç olmadı ki zaten bu ülkede her zaman ya atadan deden kalanla ya da üstüne biraz daha eklemekle alınabiliyordu en son çare kredi çekerek yapılıyordu şimdi o da mümkün değil

1
    0 Yorumla
  • Necro12345
    Necro12345 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Evt haklısın bende ev ve araba alamaycam ben Kıbrısta yaşıyorum artık annem öldüğünde bana miras olarak ev, araba ve para kalacak.. Bu zamanda insan sadece geçinmeye bakmalı.. evlenme düğün balayı zor bu zamanda

0
    0 Yorumla
  • Kral_Aragorn
    Kral_Aragorn Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Araba alınırda ev zor. Evde alınabilir ama uygun olanına bakmak lazım. Ticari işlerede girmek gerekiyo. Ya da tarla alıp yatırım yapmak gibi. Sadece devletin verdiği aylıkla bile ev almak çok zor maalesef.

0
    0 Yorumla
  • demirrd
    demirrd Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 100%
    1 yıl

Arabada hadi Çinliler gelecek, teknoloji gelişir vs bir şekilde 3-5 yıla fiyatlar gevşer de ev konusu komple bitti. Şu an evi olmayan insanların yüzde 90 ya baba evinde ya kirada yaşayacak ölene kadar.

0
    0 Yorumla
  • endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 323 cevap paylaştı.

babadan kalır anneden. ya da zengin koca /karı bulursun. yoksa o paralara alınmaz. 2. yolda ekstra gelirle. mısal borsaya bascan misal 1milyon. beklicen kagıt vurcak 5 kata. sonra al evini.

0
    0 Yorumla
  • olgunerkek37
    olgunerkek37 Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Dönem dönem ilk evim kampanyaları oluyor, kredi notunuzı yüksek tutmaya çalışıp bu kampanyaları kaçırmayın.

0
    0 Yorumla
  • justdoit34
    justdoit34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Yemek falan bulunur da toplumda kimsenin yüzü gülmüyor, toplumdaki güven problemini çözmeden ekonomiyi düzeltmek bence hiçbir şeye yaramaz.

0
    0 Yorumla
  • Wolfg
    Wolfg Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

alamayacak. nasıl evleniyorlar anlamıyorum bu ekonomide hepsinin sonu boşanmayla bitecek maalesef

0
    0 Yorumla
  • aynadakiajan
    aynadakiajan Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 51%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 508 cevap paylaştı.

Almayacak ki gidip yazıcıdan bastıracak bir motoru kalıyor onuda yüksek devirli şarzlı matkapla hallederler aks mil filan döner oldu bitti.

0
    0 Yorumla
  • Aslankaradeniz
    Aslankaradeniz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Eğer babadan kalan varsa alacak yoksa bizim gibi işte... caretta caretta gibi bırakmışlar bizi kendi çabamızla bi yerlere geldik... 🙏🏻

0
    0 Yorumla
  • asdafadasf
    asdafadasf Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Ev araba diyor anam ZXNXJXNNXZNS

https://youtu. be/U_FvWuolVGo? feature=shared

1
    1 Yorumla
    • asdafadasf
      asdafadasf
      1 yıl

https://youtu.be/U_FvWuolVGo?feature=shared
      :d

Yorumla
  • Elactobacilluss
    Elactobacilluss Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl

Evi geçtim uzun süre aç kalacak arabayı da eskilerin ev alması gibi en az 5-10 senede alacak

0
    0 Yorumla
  • Minehoca
    Minehoca Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44 , eic 94%
    1 yıl

Zor alacak. Kredi de vermiyorlar artık ana babadan destek varsa anca öyle

0
    0 Yorumla
  • lbimavi
    lbimavi Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

dedelerden babalardan bir şey kalmazsa yandık.

0
    0 Yorumla
  • Mericeyn10
    Mericeyn10 Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    1 yıl

Pufff sen 24 müsün napıcaz biz ya cidden Allah sonumuzu hayretsin ya

0
    0 Yorumla
  • çok_yaramazınız
    çok_yaramazınız Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 50%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Bence varsa babadan devam edecek değil ise kesinlikle biriktirme ile alınmayacak

0
    0 Yorumla
  • KaramCan06
    KaramCan06 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 99%
    1 yıl

Araba yine alınır ama ev almak için çift maaş olmak lazım en azından

0
    0 Yorumla
  • reeLkullanıcı
    reeLkullanıcı Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 97%
    1 yıl

Almayacak, sadece onlar değil olmayanda alamayacak.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Türkiye'nin içinden geçen , din kitap diye milletin ağzına skctilar , bu cahil kesim varya yatacak yerleri yok mk avareleri

5
    0 Yorumla
  • Poisonedd1x
    Poisonedd1x Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    1 yıl

Alamasinlar özellikle Yozgat tokat konya Sakarya Karadeniz tarafları alamasin inşallah 🤣🤣

2
    0 Yorumla
  • GölgeWise
    GölgeWise Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    1 yıl

Ekonomi dalgalı bir seyir. Düzelecek. Bugün değil ama birkaç yıl sonra her şey normale dönmüş olacak.

0
    2 Yorumla
    • FourthOfJuly
      FourthOfJuly
      1 yıl

buna inanıyor musunuz cidden

Yorumla
    • GölgeWise
      GölgeWise
      1 yıl

Evet. Ekonomiyi bilimsel verilerle değerlendiriyorum.

Yorumla
  • OğuzKALK
    OğuzKALK Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23
    1 yıl

Kendisi ve eşi memur olanlar rahat bir sekilde evinide arabasınıda alıyor. Tabi 2 kişi asgari ücret alsa yine alabilir ama biraz zorlaşır.

0
    3 Yorumla
    • Tokdüşünür
      Tokdüşünür
      1 yıl

İkisinin memur olması birseyleri degistirmez. Şuanda ev fiyatları 3 milyon TL. Bunun bi de faizli ödemesi yapar adama 10 yılda 7 milyon TL. Ticaret adamı olmayan insan hiçbir zaman böyle paraları bi arada göremez. O yüzden memurluk çok çok iyi bi durum değil

Yorumla
    • Poisonedd1x
      Poisonedd1x
      1 yıl

Matematik a 0 senin bence

Yorumla
    • Tokdüşünür
      Tokdüşünür
      1 yıl

Doğru demişsin hesap hatasi yaptım. 10 yılda 3 milyon TL nin geri ödemesi 11 milyon dan fazla yapıyormuş. Gerçekten simdiki insanların işi çok çok zor

Yorumla
  • Laletas5
    Laletas5 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    1 yıl

Biz 97 kuşağı olarak daha yeni alıyoruz. 2 hisse girdik 😀Tek başına olacak iş değil

0
    0 Yorumla
  • ooozzzgggeee
    ooozzzgggeee Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    1 yıl

Memurum evler maaşın yarisi eğer evin varsa kira odemiyorsan rahat geçirirsin

0
    1 Yorumla
    • Tokdüşünür
      Tokdüşünür
      1 yıl

Bu şartlar altında tek başına memur maaşı ile 1 sene de televizyon, çamaşır makinesi ve buzdolabı ni alırsın. Diğer eksikleri de seneye ancak alırsın. Bu durum hiç iç açıcı değil

Yorumla
  • GOKHANoturumactı
    GOKHANoturumactı Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Yeni nesil önce gö7üne don alsın.

1
    1 Yorumla
    • Melezbirkız
      Melezbirkız
      1 yıl

Ödmdkdd

Yorumla
  • Siouxe
    Siouxe Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 99%
    1 yıl

Araba alınabiliyor da ev imkansız gibi

0
    0 Yorumla
  • koyamamyerinesanki
    koyamamyerinesanki Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    1 yıl

araba alınır da, ev zor

0
    0 Yorumla
  • Jeynepp
    Jeynepp Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Çoğu kredi çekip alıyor

0
    0 Yorumla
  • Seddeffe
    Seddeffe Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Alir alir cok calisip alirlar

0
    0 Yorumla
  • Semih6934
    Semih6934 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 831 cevap paylaştı.

İmkansız gibi bir şey artık

0
    0 Yorumla
  • BirGaripGörünmezAdam
    BirGaripGörünmezAdam Takip Et
    Master Yaş: 110 , eic 100%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 759 cevap paylaştı.

almak zorunda mi kiralasin

0
    0 Yorumla
  • Üyelerden1Üyecan
    Üyelerden1Üyecan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Ben de mi yeni nesilim bilmiyorum ama aynısı

0
    0 Yorumla
  • Lilalilolo
    Lilalilolo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Sosyal medya sayesinde haha

0
    6 Yorumla
    • çok_yaramazınız
      çok_yaramazınız
      1 yıl

@Lilalilolo herkese de para dağıtıyor ya hani

Yorumla
    • Lilalilolo
      Lilalilolo
      1 yıl

Türkmenistanda 1000 kişi izliyorsa reklam veriyorlar böyle böyle kazanıyorlar ya da Çin'de yeni nesil küçük marka elbiseler giyerek reklamdan kazanıyorlar

Yorumla
    • çok_yaramazınız
      çok_yaramazınız
      1 yıl

Biz ama Türkiye şartları malum ve bunun da vergisini vermen gerek vergiyi odersen ancak karnını doyurur o bir gerçek çalıp cirpman gerek her şey ortada

Yorumla
    • Lilalilolo
      Lilalilolo
      1 yıl

Vergi burada yok çok şükür

Yorumla
    • çok_yaramazınız
      çok_yaramazınız
      1 yıl

O zaman bölgeye göre degerlendirmek gerek olayları her ülkenin farklı sıkıntıları var

Yorumla
    • Lilalilolo
      Lilalilolo
      1 yıl

Anladım

Yorumla
  • tugce082000
    tugce082000 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 96%
    1 yıl

Ev araba Olmayacak gibi görünüyor

0
    0 Yorumla
  • KaradenizBeyfendisi
    KaradenizBeyfendisi Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 99%
    1 yıl

Nefes alabildiklerine şükretsinler bu ekonomide

0
    0 Yorumla
  • Cihanmb
    Cihanmb Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 93%
    1 yıl

Ev araba almayacak adını doyurabilirse şükretsin

0
    0 Yorumla
  • Alessapl
    Alessapl Takip Et
    Master Yaş: 109 , eic 100%
    1 yıl

Yasa dışı olaylara bulaşmadan alamayacaklar

0
    0 Yorumla
  • Bulutsencer
    Bulutsencer Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 457 cevap paylaştı.

Nedenki alan alıyor maaşlar iyi

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Alamıcaz kii alamıyoruz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Orozbuluk yaparak başka çaresi kalmadı

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

almıyıcaklar...

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 yıl

Almasınlar almak farz mı?

0
    0 Yorumla
  • fatihankara06
    fatihankara06 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 79%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 312 cevap paylaştı.

borsa bitcoinle

0
    0 Yorumla
  • EfeYoung
    EfeYoung Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Alamayacak

0
    0 Yorumla
  • ax2akrep
    ax2akrep Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    1 yıl

alamıcak

0
    0 Yorumla
  • Yamaal
    Yamaal Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 874 cevap paylaştı.

Çalışarak

0
    0 Yorumla
  • Flankes1
    Flankes1 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 302 cevap paylaştı.

Alamaz ki

0
    0 Yorumla
  • tt_Escape_tt
    tt_Escape_tt Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 97%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı.

çok çok zor

0
    0 Yorumla
  • Kivanc100
    Kivanc100 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 31
    1 yıl

Bence alamayacak

0
    0 Yorumla
  • YorgunBirCicek
    YorgunBirCicek Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 98%
    1 yıl
    Para & Ekonomi konusunda 774 cevap paylaştı.

Alamayacak uzun süre

0
    0 Yorumla
  • Myblue2025
    Myblue2025 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Alamayacak.. 🤷‍♀️

0
    0 Yorumla
  • herseygecer1
    herseygecer1 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 28
    1 yıl

hiçbir şey koca bir sıfır

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Para & Ekonomi > Sorular > Yeni nesil ev ve arabayı nasıl alacak?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Z kuşağı nasıl ev, araba sahibi olacak? 90 cevap verildi
Yeni nesil için ev ve araba almak artık hayal mi? 14 cevap verildi
Z kuşağının kendi evi ve arabası olabilecek mi? 17 cevap verildi
Artık insanlar nasıl ev sahibi olacak? 7 cevap verildi
Bu zamanda ev mi, araba mı alınır? 22 cevap verildi
Bu zamanda ev veya araba alınır mı? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Neden beni çok seven bir erkek girmiyor hayatıma?
  • Sevgilisi varken en sadık yokken en çapkın en flörtöz burç hangisi?
  • Hoşlandığınız birinin size açılmasını bekliyor musunuz?
  • ​Hayatta radikal kararlar alıp "O gün bu gün" diyerek milat belirleyenlerden misiniz, yoksa kervanı yolda düzenlerden mi?
  • Karşı cinsin sizi sizden çok düşünmesi hoşunuza gider mi, yoksa bunaltıcı mı gelir?
  • Ayrılık sonrasında bile sadık kalmaya devam eder misin?
  • Seni ne delirtir?
  • Flörtünüzün , sevgilinizin ya da eşinizin etek boyuna veya giyindiğine karışır mısınız?
  • Aşk mı, zeka mı?
  • Bazı şeyler tek başına eksik midir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨