Herkese keyifli pazarlar dilerim.
Sorumuz acik, maas nedeniyle zorbaliga izin verir misiniz? Ben vermem.
Sorumuz acik, maas nedeniyle zorbaliga izin verir misiniz? Ben vermem.
Maddiyatı problem eden edecek insanla zaten yan yana gelme ihtimalim 0
Bu durum tamamiyle yoklukta hayatını idame ettiren bir zihniyetin o psikoloji ile ürettiği bir sorun.
Cevap
13Cevap
Ayrılırım, bu konuyu sadece bana yapması ile sınırlandırmam yani sevgilisi olarak bana bile yapıyorsa bunu dışarda herhangi bir çalışana, insana herkese bu üstünlüğü kurmaya çalışır ve bundan nefret ederim, kazandığı para kendi parası bunun için üstün olamaz zaten... bu maaş muhabbetinin ortada dönmesini dahi ayıp buluyorum evet arkadas ve sevgili arasında dengeli şekilde konuşulur ama gidip aşırı düşük alan birisine yaaa ben de şu kadar fazla alıyorum demek bile ayıp...
Her birlikte olduğum kişiye de evlendiğim eşim böyle bir şey yapıyorsa bundan sonra ben ona devam etmem eğer zaten bir ilişki içerisinde çok fazla maddiyat giriyorsa o ilişkiden pek hayır beklenmez
Haklisin.
😇
Böyle bir duruma düşmüşsem bil ki, istemsizce ve karşımdaki insanı tanımadığım için orada olmuşumdur.
Onun haricinde böyle aşağılık kompleksi insanlar benim yanıma yaklaşamaz. Onlar ancak başkalarını ezerler
Tam tersi durumu yaşadım. Maaşım ondan yüksek diye ezdi beni.
Ne mi yaptım 😅 hayatımdan çıkardım😌
Hee yaa kolilerim de gitti nasıl mutluyum anlatamam 😅
Benim maddiyatım çok kötü çünkü hayatın rüzgarı bazen aşağı çekiyor
Ancak maddi geliri veya zengin Biri benimle olduğunda param var şöyle böyle yaparsa yolu veririm Bir kadının parasını da yemem
Öyle biriyle olmam en başından soğur kaçarım😂
Yok be ben izimi kaybettiririm😂
😂😂
Eski bir kız arkadaşımı gireceği sınav için matematik çalıştırdım güzel bir puan çekti memur oldu maaşım senden yüksek diye ayrılmıştı benden o gün bugündür insanlara olan güvenimi çoktan kaybettim
Bırak tepki vermeyi onu öylece bırakırım havası sönsün 😂🙄
Kimsin sen be 🤨🤨
Hayır. Konu ne olursa olsun böyle bir şey hissedersem biter
Kimse kimseyi ezemez böyle konularla. Ayrılırım direkt
Kimse kimseyi ezemez örnek vereyim sana iki tane biri erkek biri kadın aynı işyerinde biri 50 bin lira diğeri 40 bin lira maaş alsın evlensinler geçinemiyoruz derse alnını karışlarım.
Geleceğe dair benimle olmak istemiyor diye düşünürüm. Maaşının iyi olması ikimizin adına da avantajken o bunu üstünlük kurmak için kullanıyor ve benimle kendini kıyaslıyor. Demek ki planlarında ben yokum.
Bunu yaparsa beni kaybedeceğini bilir o yüzden cesaret ederse zaten kaybetmeye göze almış demektir
Babam hem anneme hem de çocuklarına yapıyor bunu
Ben de. Ama ben hariç herkes bunu normal karşılıyor. Kardeşim de babam gibi olucak ilerde. Annem de sesini çıkarmıyor kendi çalışmadığından
Fakir bir kızla birlikte olmam benden çok kazanan kızla da birlikte olmam. Onlar da bana bayılmıyor zaten.
Kazancı daha yüksek olabilir ama beni ezemez tabikide
Beni seven kadın beni ezmeyeceği için olmaz böyle bir şey
Erkekse vermem😂😂😂 malum erkeklerin zekası yetmiyo bazen parası dağ olsa ne😂😂
Hayır izin vermezdim hiçbir şekilde kimsnein beni ezmesine izin vermezdim
👍🏽
Beni bu şekilde kimse ezmeye kalkamaz
Bana da harcıyor mu ama jxj ezsin
Ya dur jdjs alicam parasını
Parasını alır… izin vermem
Anladim 😂
Anlamana sevindim 😆
Boyle seyler bende 😂😂
👍👍😂
Öyle birisi ile yola devam etmem
Tokat manyağı yaparım.
Hakkını vermek lazım. 😌
Laz kızı tabi tokat manyağı yapar 😅
@melankolikMelaike sabah kahvaltıda yürek yemişsin meloo 😂
Muhtara laf yok alloo 😅
@_infinitum abla bu muhtar senin kardeşine sataşıyor gereği pls 😂
Eyvah ortada kaldım ben kaçıyorum 😅
@_infinitum Sen ne diye araya giriyorsun zaten 😂
Heç yani yaaaa 😅 gencler genc kalanlar kib bye😅
@_infinitum bravo ortalık karıştırmayı seviyo. 🤣 Tamam hadi yürrek yemiş olayım ben. 🤣 Mersiiii. 🤣
@melankolikMelaike aaa aşk olsun ne alaka 😂
Kafasını bile koparasim gelir
Kazancı benden yüksek olur çünkü ben öğrenciyim
Parayla ezilebilirim sorun değil
Asla vermem..
😂😂
Kimse.. sjsjjsj 😃
Başıma kakabilir ya ne olacak ki
Git paranla ol derim
Birlikte olmam
Öyle bir şey yapamaz.
Tabi ki de tepki verir hatta ilişkiyi keserdim