Aylık 72 bin kazanıyorum ve az gibi hissediyorum, aylık sadece 8 bin tl harcıyorum ve o da fazla fazla yetiyor.
kira, elektrik, su faturam yok. Sadece telefon ve yeme içme vs o kadar.
siz ne kadar kazanıyorsunuz?
Aylık 72 bin kazanıyorum ve az gibi hissediyorum, aylık sadece 8 bin tl harcıyorum ve o da fazla fazla yetiyor.
kira, elektrik, su faturam yok. Sadece telefon ve yeme içme vs o kadar.
siz ne kadar kazanıyorsunuz?
Ne iş yapıyon da bu para geliyor ki eğer harcaman yoksa zaten sana bu fazla olur harcayacağını harca gerisini köşeye koy altınla birikim yapabilirsin veya başka şeylerle illa o paranın hepsini harcayacan diye bir şey yok
Evim türkiye de, türkiye de yaşıyorum ama yurtdışında çalışıyorum, evet dediğin gibi birikim yapıyorum. Arkadaşlarım yakınıyor aldıkları paralar yemeye içmeye yetmiyormuş diye de o yüzden merak ettim
Sen yurt dışı parasıyla türkiye parasını mı şey ettin eğer öyleyse türk parası öyle yapar ama ikisi farklı bizim millet onu anlamadı anlamıyor türk parasını yurt dışı parasıyla karşılaştırmadan duramıyorlar evet maalesef türkiyenin durumu kötü ama insanları nasıl etkiliyor orası karışık şimdi ekonomi kötü deniliyor paralar nerden nasıl geliyor bilinmiyor harcandıkca harcanıyor hiç bir şeyden geri kalınmıyor asla ama ekonomi kötü ekmek yiyemiyoruz edemiyoruz deniliyor mağazalar dolu yemek restorantlar dolu teknoloji mağazaları dolu süpermarketler dolu arabalar dolu herşeyimiz dolu ama ekonomizçok çok kötü yaşayamıyoruz böyle karma karışık durumun içerisindeyiz o yüzden milletin lafına bakmayacaksın icraatına bakacaksın türk milleti laf konusunda çok iyi süer ama icraatta kalıyor maalesef ama önemli olan laf değil icraat bir söz vardır bilir misin
"Bir lafa bakarım laf mı diye. Bir de adama bakarım adam mı diye"
Cevap
7Cevap
Bence gayet iyi
72 bin kazanıp 80 bin harcasan az gibi gelirdi. Bir insanın cebine ne kadar çok para girerse o kadar çok para çıkar. Senin terslikte bir iş var
Neden
Nasıl o kadar az harcadığına şaşırdım aile evinde mi kalıyorsun?
Ben 40 alıyorum
Aile evinde kalıyorum, sen ne kadar harcıyorsun
20 bin falan
Sen neden o kadar çok harçıyorsun
Kira market yol ücreti kendi kişisel harcamalarım derken bu sayıyı buluyor. Ben müsrif biri de değilimdir yani
Senin harcaman çok şaşırttı beni
Kiram yok, yol ücretim yok. Sadece yeme içme ve her ay da ikişer üçer adet kıyafet alırım bu kadar harcaya biliyorum.
Fatura?
Market alışverişi?
Sadece telefon faturam var, market alışverişi de dahil evet
Turkiye şartlarına göre iyi o zaman bol bol ata altin al yatırım yap
Tam olarak öyle yapıyorum
0 lira kazanıyorum senden fazla harcıyorum ahahah
Beni evlatlık alır mısın djkdjdkd
0 lira kazancla seni alamam ki devlet vermez djdjdj
Ben sana veririm sjdjfjsk
Yok benim babam var onun parası bana yetiyor dhdjdj
Demekki evlat edinmesi gereken sen değil babanmışşş, sen çekil bakalım kenarı ben baba ile görüşeceğim sndndmzm
Bize zor para yetiriyor üçüncü bir çocuğu istemez djdjdjdj
Bana bak bakayım sen, 3. çocuk olacağımı kim söyledi sana? :) sjdjdjskdk
Sen söyledin djdhd
Ben 3. Olcam demedim. Sen dedin. Ve artık sen olmadığına göre ben senin yerini alacağım 😇 eminim ki senden daha çok sevecekler beni 🥹 sndjdkskd
Beni zaten istemiyorlar biktirdim onlari, sen maaslisin daha çok severler tabi sjsjsj
Aaahhh babaya para verrim aylık ooohhh düşünsene bi hayal etsene snfjfkskd
Babam istemez senin paranı ama anneme verirsen dünyanın en iyi evladı olursun djdjdjdj
O zaman kaleyi içten fet etmek lazım sndnsjjs
Evet djdnd
Hadi yapalım
Nasil olacak o
Bak bunu hiç düşünmedim, istanbulun neresinde yaşıyorsun
İstanbul'da yaşadığımı söylemedim
Ama İstanbul da yaşıyorsun
Hayır
Hangi şehir peki?
Ankara
Bir uçak hoop orqdayım sjdjdjdj
Ahaha beni bulursan
Benim çok uykum geldi, daha sonra boş yapmaya devam ederis sana iyi geceler tatlı rüyalar diliyorum
Sana da
Günaydın efenim
Güno
Babacığım ile anneciğim nasıllar? İyiler mi?
Az mı? Asgari ücretli ne yapsın?
Nasil kszsniyon ki
Çalışıyorum
Bir şey diyemem
72 bin kazanıp 8 bin harcayıp kalan parayı nabion
Birikim
Valla ben öyle düşünen biri değilim. Tabi senin hayatın ama kazandigin para iyi kardeşim. İnan 3 çocuğu olupta 20 25 ne çalışan dolu. Yanlış anlama ama soruyu dalga geçer gibi sormuşsun
Öyle anlaşıldıysa üzgünüm, öyle bi niyetim yoktu
Yok sıkıntı yok birikim yap. Biz yapamiyoz yiyoz iciyoz hep o da bı hata
Ablana ver yesin
Ablam yokki, olsaydı sanırım yetmezdi bile
Birikim yap
Yakın.
cimrisin yani
Cimrilik ile alakası yok, o kadar yiyebiliyorum ne yapayım fazla fazla alıp çöpe mi atayım? İsraf mı edeyim? Bağış da yapıyorum
Ne iş yapıyorsun
Yurtdışında çalışıyorum, ben geziyorum ve gezdikçe de para veriyorlar
Mesleğin adı ne
Söylemem, yoksa herkes yapar
İyi güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?