Sadece araç değil genel sordum ev işleri vb vb aklınıza ne gelirse
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hayır ben şaşırmam
Şaşırmam çünkü benim yaşadığım yerde var bir tane bayan araba tamircisi
Görsem öncelikle tebrik ederim, geçenlerde otobus şöförü gördüm bindiğim gibi tebrik ettim 🙂
Tebrik etmek yanlış tır
Sebep? Bence gayet erkek üzerine oturtulmuş bir işi yapabiliyorsa tebrik ederim neden yanlış?
O işi yapamaz demeye getiriyorsun psikolojik olarak baskıdır bu aslında kaş yapayım derken göz çıkarıyorsun tebrik etmeyip yoluna devam etmen gerekir
O işi yapamaz olarak düşünmüyorum o anda, sadece erkekle özdeşleşmiş bir işi yapabildiği için başarmış olduğu için tebrik ediyorum. Dediğinde haklı olabilirsin ama aksine hoşlarına gidiyor gülüp teşekkür ediyorlar:)
Ne kadar teşekkür anlamında olsada kırıcıdır hele ki başkasının yanında tebrik etmek bile yanlış erkek işi olabilir ama kadın o işi yaptığından sende onu tebrik edince psikolojide kadınlarda küçüklük duygusu oluşur
Hmm mantıklı olabilir birdahakine normal gibi karşılayıp geçicez o zaman anladığım kadarıyla? Teşekkür ederim:)
Yani sen bilirsin ama ben kendi fikrimi dedim
Tamam mantıklı doğrudur kadın bakışaçısı sonucta teşekkürler
Ben kendimi şöför olarak gördüm de o yüzden kötü olurdum kendi üzerimden örnek verdim rica ederim
Anladım, diyorum ya kadın bakış açısı daha farklı olabilir tabiki 🙂
İster anla ister anlama saçma sapan trip atıyorsun bir de ya
Son yazdığımdan tripmi anladın, ergenmisin sen yaş kaç? Teşekkür ediyorum nezaket gösteriyorum bunu tripmi anlıyorsun? Hayatında nezaket görmemiş birine bu kadarı fazla demekki; tamam konusmayalım dediklerini anladım...
Bu İşler yaşla olmaz yaşın büyük diye gizliden trip atamazsın bu halinde bile trip atıyorsun acınası bir haldesin konuşma üslubu belli ki bu yaşına kadar görmemişsin seviyesiz insanlarla muhatap olmuyorum
Seviyesizin kim olduğu çok net belli hayatında nezaket görmemiş birine ne desen boş, kesinlikle trip atmadım sana burada gayet seni onayladım ve hak vermiştim ama işte yapın gereği toksik bir kişisin belliki. İletişim kurmaya gerek yok seninle.
Seviyesiz sizsiniz bence ben yanlış anladıysam insan gibi uyarabilirsin saçma sapan sataşma amaçlı yorum atıyorsun lütfen rahatsız etme beni daha fazla
Zaten seni uyardım ve karşılığında uslubun değişmedi, bencede daha fazla iletişime kesinlikle gerek yok rahatsızlık vermeyin...
Bencede burada konu kapansın uyarmadın ters cevap verdin diksiyon 0 bence sizde aile kültürü de yok neyse iyi günler
Hala uzuyor konu laf soyluyorsunuz sürekli aile kültürü bende yoksa sizde de gayet yok, sataşmaya devam ediyorsunuz, yanlış anladınız benim nezaketimi ve bende sizin durumu anlayıp düzeltmenizi bekledim fakat aynen devam, neyse gerçekten daha fazla konusmayalım
Konuşmayalım lütfen yazmaya devam ediyorsunuz uzun uzun bende kültür var sizde yok belliki yanlış anladıysam ters cevap vermek yerine trip atmadım yazsaydınız konu burada kapanmıştı
Konuşmayalım dedikçe yazmaya devam edip hala bende kültür var diyip sataşma çabasındasınız, lütfen rica ediyorum o kadar kültürlüyseniz bu kadar zaten uzatmazsınız, 2 gün geçmiş aradan hala sataşıyorsunuz. Bu kadar yanlış anlamanızda imkansızdı zaten ya neyse, konusmayı burada keselim lütfen gerçekten...
Siz iyi misiniz konuşmayı keselim deyip deyip uzun uzun cümleler kuruyorsun manasız bana hakaret ediyorsunuz kültürsüz diyen sensin bende kendimi savununca haksız mı oluyorum? Neyin kafasını yaşıyorsunuz acaba merak ettim yazma dedikçe ısrarla yazıyorsunuz uzun uzun rahatsız olmaya başladım madem ben yanlış anladım neden saçma sapan bana sataşarak cevap verdin 50 kere dedim sürekli tekrar ediyorsun aynı şeyi çünkü sıkıldım sizle sohbet olmaz bu kadar yanlış anlamak imkansızmış zaten sizin bütün kelimeleriniz yanlış beyfendi günlerce yazan tartışan sizsiniz lütfen daha fazla yazmayınız bana lütfen
Zeytinyağı gibi üste çıkmak der konuyu kapatır engellerim saçmalık bu...
Yani alışık olmadığım bir görüntü şaşırırdım başta
Alışık olmadığım için evet ama bunu yadırgamam
Hayır neden sasirayim
neden şaşıralım herkes her işi yapabilir
Aferin
bunun aferinle bi alakası yok normali bu
Aferin yinede var
bence yok mesela kadın berberler olsa çok tercih edilebilir.
Var
bana bulsana bi tane istanbuldayım
Ne alaka
Bende berberim
yalan söyleme
İnanma
nerde berbersin
Boş ver
söyle de yakındaysan gelirim yüz bakımı falan yapıyo muusn
5 bin tl giriş ücreti kabul ediyorsan
iticilikte bir numarasın :D
Sende yalancılıkta