Para & Ekonomi Maaşı aldıktan sonra bitmesi ne kadar sürüyor? nomercy7 Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Benim maas kira, kredi karti, krediler derken bir avuca dusuyor 😂😂 Allahtan avcum buyuk 😏😏 Maaşı aldıktan sonra bitmesi ne kadar sürüyor? Cevapla Maaş Soruları Kredi Kartı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,8b cevap paylaştı. 0 saniye sürer 1 0 Yorumla
pembikellerr Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 97% 1 yıl Kendıısını bir 3 gün görüyorum sonrası yok. 😅 1 2 Yorumla nomercy7 1 yıl Küsüyor mu? :D Yorumla pembikellerr 1 yıl Evet sonrakı aya kadar haber yok 😃 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 5,6b cevap paylaştı. En çok 27 günde biter. Bazen 1 ayda, bazen 40-50 günde ancak biter. 1 1 Yorumla nomercy7 1 yıl Maşallah :D Yorumla
aksamgunesi1w Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Turkiye de paranin cepte kalmasi imkansiz Eminim ki 2 günde biter fatura masraflar ev ihtiyaçları vs vs 1 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 488 cevap paylaştı. Maaş mı ne maaşı 🤣🤣🤣 çalılıyoruz ama bankalardan bişi kalmıyor İşin özü 1 yıl sonraki maaşı bu ay yedim ben 🤣🤣🤣 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 483 cevap paylaştı. Ben arttırabiliyorum ya. Kiram falan düşük ondan herhalde. 1 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 378 cevap paylaştı. Maaşım gelmeden bitiyor 1 4 Yorumla nomercy7 1 yıl Şu kredi kartı ile krediler olmasa.. Esrihbaenl 1 yıl Maalesef 😊mağdurum!😄 nomercy7 1 yıl Yahşi cazibe dizisindeki Simge geldi aklıma :D Esrihbaenl 1 yıl Oradan alıntıydı 😂😂
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Ayın ortasına kadar götürüyor😅 1 2 Yorumla nomercy7 1 yıl İyisin :D Yorumla _infinitum 1 yıl 2 aya daha da iyi olacak 😌🙏 Yorumla
isimsizsed Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Yarın maaşım yatacak (17 bin) 7 bin kredi kartına 7 bin eve veriyorum bana kalan 3 bin geri bu acıyı nasıl tarif edeyim… 1 3 Yorumla Abdulbari 1 yıl Çok düşük ücrete çalışıyorsunuz neden! Yorumla isimsizsed 1 yıl Ya işe ihtiyacım vardı evimin arka sokağı yakın diye girmiştim 1.5 yıl oldu ofiste tek elemanım ne zam ne yemek parası vs verıyordu istifamı soyledım zaten cıkacağım enayi olduğumu biraz geç kavradım bu zamanda Yorumla Abdulbari 1 yıl Ne iş yapıyordun ki Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 330 cevap paylaştı. 1000 tl 100 lira gibi artık. 1 1 Yorumla nomercy7 1 yıl Aynen oyle. Yorumla
Uzunince_birol_dayım Takip Et Xper 4 Yaş: 35 1 yıl Harcamalar ve borçlardan sonra 1/3 hala duruyor. 1 0 Yorumla
hangimiztertemiz Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 53% 1 yıl 15 gecesi yatıyor 16 geceye kalmıyor 😄 1 0 Yorumla
MassiiveStrokee Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl İş yeri benim olduğu için maaş almıyorum 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Genelde tutumlu davranıp yatırım yapıyorum 1 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 329 cevap paylaştı. Bir ay😂😂 1 4 Yorumla nomercy7 1 yıl Zenginlik boyle bir sey demek ki, şak diye veriyorsun cevabi 😂😂 Yorumla u Aybuke6 1 yıl Hahah keşke 😂 Yorumla nomercy7 1 yıl Bırak şimdi keşke falan, aldım ben cevabı :D Yorumla u Aybuke6 1 yıl Öyle diyelim öyle olsun 😂😂 Yorumla
Papatiam Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Maaş almıyorum. 1 5 Yorumla nomercy7 1 yıl Bende maas almadigim gunleri ozluyorum. Yorumla Papatiam 1 yıl Güzel zamanlar değil. 🙂 Yorumla nomercy7 1 yıl Niye oyle dedin? Yorumla Papatiam 1 yıl Çünkü öyle olduğunu düşünüyorum. 🙂 Yorumla nomercy7 1 yıl Ben diyorum oldu yani :D Yorumla
burjuvahatunu Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl yüzde 70ni biriktiriyorm 0 1 Yorumla nomercy7 1 yıl Masallah. Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı. belli bir maaşım yok 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 563 cevap paylaştı. Hemen biter.. 😂😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
0 saniye sürer
Kendıısını bir 3 gün görüyorum sonrası yok. 😅
Küsüyor mu? :D
Evet sonrakı aya kadar haber yok 😃
En çok 27 günde biter. Bazen 1 ayda, bazen 40-50 günde ancak biter.
Maşallah :D
Turkiye de paranin cepte kalmasi imkansiz Eminim ki 2 günde biter fatura masraflar ev ihtiyaçları vs vs
Maaş mı ne maaşı 🤣🤣🤣 çalılıyoruz ama bankalardan bişi kalmıyor
İşin özü 1 yıl sonraki maaşı bu ay yedim ben 🤣🤣🤣
Ben arttırabiliyorum ya. Kiram falan düşük ondan herhalde.
Maaşım gelmeden bitiyor
Şu kredi kartı ile krediler olmasa..
Maalesef 😊mağdurum!😄
Yahşi cazibe dizisindeki Simge geldi aklıma :D
Oradan alıntıydı 😂😂
Ayın ortasına kadar götürüyor😅
İyisin :D
2 aya daha da iyi olacak 😌🙏
Yarın maaşım yatacak (17 bin) 7 bin kredi kartına 7 bin eve veriyorum bana kalan 3 bin geri bu acıyı nasıl tarif edeyim…
Çok düşük ücrete çalışıyorsunuz neden!
Ya işe ihtiyacım vardı evimin arka sokağı yakın diye girmiştim 1.5 yıl oldu ofiste tek elemanım ne zam ne yemek parası vs verıyordu istifamı soyledım zaten cıkacağım enayi olduğumu biraz geç kavradım bu zamanda
Ne iş yapıyordun ki
1000 tl 100 lira gibi artık.
Aynen oyle.
Harcamalar ve borçlardan sonra 1/3 hala duruyor.
15 gecesi yatıyor 16 geceye kalmıyor 😄
Maaşı almıyoruz o bizi alıyor
15-20 gün arası değişiyor
İş yeri benim olduğu için maaş almıyorum
Genelde tutumlu davranıp yatırım yapıyorum
1 ila 3 dakika arasi 😂
Bir ay😂😂
Zenginlik boyle bir sey demek ki, şak diye veriyorsun cevabi 😂😂
Hahah keşke 😂
Bırak şimdi keşke falan, aldım ben cevabı :D
Öyle diyelim öyle olsun 😂😂
Maaş almıyorum.