Para & Ekonomi Para için her şeyi yapar mısın? nomercy7 Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Her seyi yapmam ya, yapacagim seyler var ama bazi sinirlari asamam. Ya sen? Para için her şeyi yapar mısın? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,7b cevap paylaştı. Hayır yapmam ben. 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır yapmam gadası 1 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 2,2b cevap paylaştı. Herkes para için herşeyi yapar. Önemli olan paranın miktarı. 1 0 Yorumla
Kerimkaratekin Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Büyük konuşamam korkarim para için değişen kişileri gördüm Allah herşeyin hayırlısıni versin 1 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 306 cevap paylaştı. Hayır yapmam tabiki kendi kazancım bana yetiyor thanx 1 0 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 69% 1 yıl Para için değişen insanlar ı gördükten sonra onu kullanmayı tercih ederim ! 1 0 Yorumla
ordabiadamvar Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Hayir yapmam. Paradan onemli degerlerim var. 1 1 Yorumla nomercy7 1 yıl Evet, onemli nokta bu. Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 378 cevap paylaştı. Hayır yapmam. İnşallah 😂 1 2 Yorumla nomercy7 1 yıl Kesin konuşmamak lazım tabi :D Esrihbaenl 1 yıl Tabi 😅
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 443 cevap paylaştı. Para için yapmam 20 milyon dolar için düşünürüm😂 1 7 Yorumla nomercy7 1 yıl Yarı yarıya kırışalım, ortak yaparız? :D Yorumla tortitotilla 1 yıl Her şeyi sen yapacaksan olur ben dolarları pay etme işine bakarım😂 Yorumla nomercy7 1 yıl Aslında para benim işimdir ama :D Yorumla tortitotilla 1 yıl Para değil o dolar 💵🤭 Yorumla nomercy7 1 yıl Dolar aşkın beni şaşırtıyor :D Yorumla tortitotilla 1 yıl Herkesin hayali rüyası o😂 Yorumla nomercy7 1 yıl Dokusu da çok güzel.. Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 329 cevap paylaştı. Her şey yapılmaz tabi 1 1 Yorumla nomercy7 1 yıl Haklisiniz hocam 😂 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Akrabalarımı satarım 😂 1 10 Yorumla nomercy7 1 yıl En iyi fikir 😂 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Ortak olalım 🤝😂 Yorumla nomercy7 1 yıl Anlastik, hepsini verelim. 😂 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Umarım kalabalıktır daha fazla para eder 😂 Yorumla nomercy7 1 yıl Sayi arttikca fiyat duserler 😂 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Yok hepsini satacaz 😂 Yorumla nomercy7 1 yıl Ne rahatlariz be 😂😂 Yorumla sozsuZzaman 1 yıl Ama bunları kimse almaz ki organ mafyası bul 😂 ciğerleri de bozuktur bunların ya 😂🤣 Yorumla nomercy7 1 yıl :D :D Yorumla sozsuZzaman 1 yıl 😂😂 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Her şey çok kapsamlı. Hayır yapmam. 1 9 Yorumla nomercy7 1 yıl Evet cok kapsamli, o kadar da degil 😂 Yorumla _infinitum 1 yıl Günlük 9 saatimi veriyorum bence yeterli 😅 Yorumla nomercy7 1 yıl Ferdi Tayfurdan "Bana Sor" sarkisini armagan ediyorum. 😂 Yorumla _infinitum 1 yıl Damara bağlamayalım plsss😌🥹 Yorumla nomercy7 1 yıl Aksama hazirlan 😂😂 Yorumla _infinitum 1 yıl Piki 🥹😅 Yorumla Bahadır08 1 yıl Sen korktuğun için yapmıyorsun her şey cümlesi olduğu için sorunun içinde.. ama ben asla kabul etmediğim için istemiyorum.. Yorumla _infinitum 1 yıl What dedin Yorumla _infinitum 1 yıl Dedi yobazların kralı 😅 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ananı bıle satarım 🤣🤣🤣 2 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tabıkı şaka Yorumla nomercy7 1 yıl Biliyorum 😊 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 359 cevap paylaştı. Herseyi yapmam ama çoğu şeyi yaparım gahahah 1 0 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 356 cevap paylaştı. Sadece çalışırım 1 1 Yorumla nomercy7 1 yıl Durmadan calisiyoruz.. Yorumla
kazanındibi Takip Et Xper 2 Yaş: 24 1 yıl Akraba dicektim demişler 1 1 Yorumla nomercy7 1 yıl Evet karsilikli verdik akrabalari. Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yapmam, tokum. 1 4 Yorumla nomercy7 1 yıl Bende tokum, lahmacun yedim az once. Yorumla busegmss 1 yıl Hatay usulü gömdüm 1,5 porsiyon 😛 Yorumla nomercy7 1 yıl Ahaha afiyet olsun 😂😂 Yorumla busegmss 1 yıl Teşekkür ederim 😄 Yorumla
Marguerites Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Para için hiç bir şey yapmam 1 3 Yorumla nomercy7 1 yıl Calisirsin en azindan? 😂 Yorumla Marguerites 1 yıl Yo çalışmam yani çalışırsam insanlara bir yararım olsun diye çalışırım tabi insan karşılığını alır Yorumla nomercy7 1 yıl Bende ondan bahsediyorum. Hayati devam ettirmek icin de para gerekiyor 😊 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 508 cevap paylaştı. Yapmıyor muyuz? 1 1 Yorumla nomercy7 1 yıl Cogu seye goz yumuyoruz haklisin. Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,6b cevap paylaştı. hayır yapmam 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 563 cevap paylaştı. Yapmam.. 1 0 Yorumla
HayalsizDasporav Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 541 cevap paylaştı. Evet yaparim. 1 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 395 cevap paylaştı. Yaparm 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Para & Ekonomi konusunda 472 cevap paylaştı. Yapmam. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Hayır yapmam ben.
Hayır yapmam gadası
Herkes para için herşeyi yapar. Önemli olan paranın miktarı.
Büyük konuşamam korkarim para için değişen kişileri gördüm Allah herşeyin hayırlısıni versin
Hayır yapmam tabiki kendi kazancım bana yetiyor thanx
Para için değişen insanlar ı gördükten sonra onu kullanmayı tercih ederim !
Hayir yapmam. Paradan onemli degerlerim var.
Evet, onemli nokta bu.
Hayır yapmam. İnşallah 😂
Kesin konuşmamak lazım tabi :D
Tabi 😅
Para için yapmam 20 milyon dolar için düşünürüm😂
Yarı yarıya kırışalım, ortak yaparız? :D
Her şeyi sen yapacaksan olur ben dolarları pay etme işine bakarım😂
Aslında para benim işimdir ama :D
Para değil o dolar 💵🤭
Dolar aşkın beni şaşırtıyor :D
Herkesin hayali rüyası o😂
Dokusu da çok güzel..
Her şey yapılmaz tabi
Haklisiniz hocam 😂
Akrabalarımı satarım 😂
En iyi fikir 😂
Ortak olalım 🤝😂
Anlastik, hepsini verelim. 😂
Umarım kalabalıktır daha fazla para eder 😂
Sayi arttikca fiyat duserler 😂
Yok hepsini satacaz 😂
Ne rahatlariz be 😂😂
Ama bunları kimse almaz ki organ mafyası bul 😂 ciğerleri de bozuktur bunların ya 😂🤣
:D :D
😂😂
Her şey çok kapsamlı. Hayır yapmam.
Evet cok kapsamli, o kadar da degil 😂
Günlük 9 saatimi veriyorum bence yeterli 😅
Ferdi Tayfurdan "Bana Sor" sarkisini armagan ediyorum. 😂
Damara bağlamayalım plsss😌🥹
Aksama hazirlan 😂😂
Piki 🥹😅
Sen korktuğun için yapmıyorsun her şey cümlesi olduğu için sorunun içinde.. ama ben asla kabul etmediğim için istemiyorum..
What dedin
Dedi yobazların kralı 😅
Ananı bıle satarım 🤣🤣🤣
Tabıkı şaka
Biliyorum 😊
Herseyi yapmam ama çoğu şeyi yaparım gahahah
hayır yapılmaz
Sadece çalışırım
Durmadan calisiyoruz..
Akraba dicektim demişler
Evet karsilikli verdik akrabalari.
Yapmam, tokum.
Bende tokum, lahmacun yedim az once.
Hatay usulü gömdüm 1,5 porsiyon 😛
Ahaha afiyet olsun 😂😂
Teşekkür ederim 😄
Para için hiç bir şey yapmam
Calisirsin en azindan? 😂
Yo çalışmam yani çalışırsam insanlara bir yararım olsun diye çalışırım tabi insan karşılığını alır
Bende ondan bahsediyorum. Hayati devam ettirmek icin de para gerekiyor 😊
Yapmıyor muyuz?
Cogu seye goz yumuyoruz haklisin.
Evet yaparım yeter ki para versinler
hayır yapmam
Hayır
Herşeyi değil
Yapmam
Hayır
Yapmam..
Hiçbişey yapmam da bazi seylere mecburuz
Yapmam.