+1 yılBen kadın olsam evlenmezdim. Sürekli asgari ücreti kabul eden biri gelişime kapalı, hakkını savunamayan, pasif bir insandir. İnsan kendisi için her zaman en iyisini istemeli kendini sürekli geliştirmeli ileriye dönük planlar yapmalı
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAsgari ücretle çalışan kişilerin maaşları çok az değil ki eğer çok az geliyorsa iki kişi bir olup çalışacak sadece bir kişinin maaşına bakılmayacak Bir elin nesi var iki elin sesi var öyle evde oturup da eş parası yemek bana doğru gelmiyor güzel bir hayat sürmek isteniyorsa emek vermek gerekiyor
10 Yorumla
+1 yılAsgari ücret çalışması sıkıntı değil. Yeterki düzenli işine gidip gelsin. Sorumluluk sahibi olsun.
Maddi sıkıntıları birlikte çalışır cözeriz. No sıkıntı.24 Yorumla- +1 yıl
şu an senin manyak olduğun kanıtlandı, benim başımı şişirdin başkalarına bulaşma.
- +1 yıl
@_infinitum Bu apt*lı ciddiye alıp cevap falan verme lütfen, 500 tane yorum yapıyor sonra :D
- +1 yıl
Yok ya ne cevap vereceğim 😅 ayrıca kendi buraya cevap veremez artık😅
+1 yılKadınlar evlenmez bu arada evet diyenleri ciddiye almamanı öneririm. Erkekler ise para kazanmasa bile evlenir. Erkek ne olduğu ile ilgilenmez kim olduğu ile ilgilenir.
11 Yorumla- +1 yıl
Bu soruda aslında bizi tenzih ediyorum. Bizim bakış açımız söylediğin gibi kadınların kazandığı tutar üzerine değil, kendi kazancımız üzerinden değerlendiriyoruz durumu ve yine söylediğin gibi bu soruya yönelik sorun değil diyen arkadaşlar da asgari ücretle geçinilemeyeceğini bilmeyen arkadaşlar. Belki de daha geçim derdinde değillerdir bile :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
- Para & Ekonomi konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılOlur neden olmasın gadası
10 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 23,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBen aşık olduğum kadının maaşına bakmam.
10 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 307 cevap paylaştı. Hayır ömür boyu bana bunu şart koyan kişi gelişime açık değildir azimli olduğunu düşünmem
21 Yorumla
+1 yılPara önemli değil, aşk varsa para elbet bulunur ve her iki tarafta çalışabilir.
Paranın pek sıkıntı olacağını düşünmüyorum.1115 Yorumla- +1 yıl
Neden olsun? Yuva para için kurulmaz hem senin maaşın kaç?
- +1 yıl
Tamam bu konu tartışılır 😁 benim fikrim; para önemli değil, her iki tarafta çalışır, sorumluluk sahibi ve iyi bir insan olsun yeterli.
Para elbet bulunur - +1 yıl
Yanii olabilir , aman hele birini bulalım para sonraki süreç😅😅
- +1 yıl
Ya zaten istemem ki 😅
- +1 yıl
Valla ilk kariyer 😅
- +1 yıl
Ne yalanı?
- +1 yıl
Ne alakası var , beni tanıyormusun?
Benimle birkez olsun sohbet ettin mi? Benimle sevgili mi oldun?
Nerden biliyorsun?
Herkesi bir tutmayın kardeşim!
Ona bakarsan erkeklerin geneli sapık benim şimdi sana sapık demeye hakkım var mı? - +1 yıl
Bu hayatta her şey para değildir. kalp , iman , vicdan , sadakat paradan daha çok zenginlik verir ve en önemlisi karakter
- +1 yıl
500 yıl yaşasan dünyaya faydan olmayacak. gelip burada klavye delikanlılığı yapma.
Beli ki kuyruk acın var ama tüm kızları kurban seçme!
Dön bir bak aynaya hata kimde diye;) - +1 yıl
Alakası yok düzgün insan varken neden şerefsize gidelim
- +1 yıl
Ruh hastası manyak , iyimisin sen?
Lan toplasan bir kaçtane sevgilin olmuştur onlardan darbe yedin diye herkese savaş açma kaybedersin - +1 yıl
Sen bu kafayla ister mafya ol ister dünyanın en bebeksi erkeği ol bir b.. Ka yaramaz bu kafayla yanlız kalırsın
- +1 yıl
Bizzat ben olsam senin bu mesajlarını görsem asla seninle olmazdım dünyadaki son insan dahi olsan
- +1 yıl
Harbiden hastasın
- +1 yıl
Kendi kendine kavga çıkar sonra suçu at başkalarına
- +1 yıl
Akademik başarının zeka olmadığı seninle kesinleşti ve bende tıp fakültesine hazırlanıyorum ee gelip diyim mi
- +1 yıl
Gerçekten... Harbiden gülüyorum sadece😅komiksin
- +1 yıl
Ee bu beni ne ilgilendirir
- +1 yıl
Yoo ben zekaya bakarım
- +1 yıl
Ki bir sevgilim vardı bebek gibi yüzü vardı
- +1 yıl
Herkesi bir tutma
- +1 yıl
O dediğin kızlarda öyle tipleri ister sahip olduktan sonra da ağlar
- +1 yıl
Ben kendi hakkımda konuştum
- +1 yıl
Çıkıyorum
- +1 yıl
Sen ne yaşıyorsun ya
- +1 yıl
Nasıl bir dünyan var
- +1 yıl
Yaş zekayla bağlantılı değildir
- +1 yıl
Okumuşsun ama birşeye yaramamış
- +1 yıl
Ahahah sana afiyet olsun
- +1 yıl
Harbiden kafayı yedirtirsin banane diğer kızlardan
- +1 yıl
Sen git tedavi ol
- +1 yıl
Bu kafayla çok yaşamazsın
- +1 yıl
Merak etme ben herşeyin farkındayım ama beli ki sen herkesi aynı kefeye koyacak kadar düşünme güçlüğü çekiyorsun
- +1 yıl
Allah aşkına defoll!!
- +1 yıl
İlerde seninle evlenecek kadına Allah yardım etsin
- +1 yıl
@gizemdunyası_ abicim kurban olayım şuna yorum yazma da sussun, sürekli telefon bildirim sesi çalıyor :D
- +1 yıl
Lan bana bak benimle oynama harbiden seni bulur yakarım şikayet ederim manyak ruh hastası
- +1 yıl
@nomercy7 taramalı tüfek gibi susmuyor ki
- +1 yıl
hadi ordan lan
- +1 yıl
Sen afgan mısın Suriyeli misin? Ne yazmayı biliyorsun ne anlamayı
- +1 yıl
Aayyy Allah şifa versin sana
- +1 yıl
Ailene de sabır
- +1 yıl
Allah şifa versin
- +1 yıl
Lan harbiden kaşınıyorsun ben ailesiz büyüme me rağmen senden daha tecrübeliyim git kendini sorgula
- +1 yıl
Tamam abla
Evleneceğim kişiyi maaşına göre seçmiyoruz maaşıyla evlenenlerden değiliz
13 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılO dönemlerden geçtik, zor! Allah herkese kolaylık versin diyelim, iki kolla sarılacaksın sevdiğin insana, beraberlikten güç doğar.
10 Yorumla - Para & Ekonomi konusunda 583 cevap paylaştı.
m +1 yılMaaşa bakmam sevdiğim adama bakarım.
13 Yorumla- +1 yıl
Zengin koca aramıyorum. 😂😂
u +1 yılEvlenirim. Çalışmasa da olur
10 YorumlaPara & Ekonomi konusunda 344 cevap paylaştı. Emin değilim 🤔
14 Yorumla
+1 yılEvlenirim nolcak
16 Yorumla- +1 yıl
Elbette zor, kimse kolay diyemez buna. Ama varlık içinde yüzmedim bende. Yokluğu bilirim. Çok zorlanıyorsak buluruz bir yolunu.
- +1 yıl
Aslında bekarken bir şekilde çözülüyor, bir yol bulunuyor. Sorun düşük bir ücretle bir aileyi geçindirmek ki, günümüzde minimum maliyetler dahi asgari ücretin kat be kat üzerinde, söylediğin gibi hayatını aşırı soyutlaman ve minimal yaşaman gerekir. Buna da ne kadar sabredebilirsin orasını zaman gösterir elbette.
- +1 yıl
Bu da aklı devreye sokar. Biz bu durumda isek paso çocuk yapamayız. Belki bir tane ancak. Çünkü kim ne derse desin asgari ücret ile 3 kişi yaşamak bile zor.
- +1 yıl
Ben böyle düşünmüyorum. Yine söylüyorum kolay değil ama bu hiç sorumluluk almayan bir adamdan bin kat daha iyidir.
Olabilir
10 Yorumla- Para & Ekonomi konusunda 1,7b cevap paylaştı.
m +1 yılKısmet işi by
10 Yorumla Para & Ekonomi konusunda 650 cevap paylaştı. Evlenirim
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler