Çok para kazanabilir miyim?
saatlerce ders gibi borsa hakkında herşeyi öğrensem defterlere yazsam ders gibi çalışaam sürekli iyi para kazanır mıyım?
Çok para kazanabilir miyim?
saatlerce ders gibi borsa hakkında herşeyi öğrensem defterlere yazsam ders gibi çalışaam sürekli iyi para kazanır mıyım?
Borsa öyle gözünüzde büyüttüğünüz kadar zor bir şey değil.. Aslında altında yatan temel mantık davranış bilmi.. Topluca bulunan inanların tepkiye ne tepki vereceklerini anlamaktan geçiyor.. 12 yıldır yapıyorum. Para kazanacağınız kesin.. Ne kadar olacağı size ve sisteminize kalmış.. Örnek 100 dolar bir paranın bana günlük getirisi 40 dolar ile 80 dolar arası.. Tabi yaptınız işleme göre değişebiliyor.. Ama siz gibi yeni kullanıcıların bu getiriyi elde etmesi için 300 dolar gibi (10 bin tl ) parayla yapmanız gerekir.. Sorunuzun cevabı evet teknik analizden anlar, eline kahveni alıp oturup oynarsanız çok kazanabilirsiniz..
çok iyiymiş borsada baya profesyonel usta olmak için be yapmak lazım başka? birde özelden arkadaş olsak borsacı arkadaşa ihtiyacım var benim
Tavsiyem , borsadaki grafikler neler ne anlamı var.. Ve nasıl analiz edilir.. Bununla ilgili uzun videolar izleyerekte öğrenebilirsiniz. Veya bilen biri tarafından olayın özü anlayacağınız şekilde anlatılır sizde kolayca anlarsınız.. Video izleyerek öğrenmeyi seçerseniz iki kişi tavsiye edebilirim. Biraz zamanınızı alır ama öğrenirsiniz..
başlamgıçta ne kadarla başlamam lazım
en düşük 1000 tl hesaba atarsınız. bunun 20 dolarınla izole işlem açarsınız scalp işlemde bu size 1,5 dolar ile 4 dolar kadar getirir.. gün içinde 50 kere yapsanız 20 dolarınız 100 dolara kısa sürede çıkar.. Para büyüdükçe 20 dolar değil 50 dolar ile yapar böyle böyle büyürsünüz.. Yani size kalmış bu.. Paranız nakadar büyük olursa okadar çok kazanırsınız
Cevaplarına bakınca gördüğüm kadarıyla soruların var. Buradan cevap vereyim aklında sorular kalmasın..
1) Ne zaman kazanıyorum
Cevap : Forex borsası yapmazsan 1 dakika , 5 dk gibi sürelerde dahada kısa olabiliyor.
2) Hemen öğrenir miyim..
Cevap : hayır biraz tecrübe gerekir veya tecrübeli birinin yardımıyla öğrenene kadar tüyoları ile yaparsınız
3) Birden fazla borsa şekli var. Forex borsası , kripto borsası gibi.. forex borsasının bazı sınırları var. Dilediğin kadar para yatıramazsınız.. Ne zaman kazanacağım sorusunun cevabı uzun süreler gerektirebilir.. Bu borsa türünü etkileyen çok şey vardır.. Siyasi bir haber , yaşanan kriz , döviz kuru gibi.. Fakat kripto borsaları arz ve talebe göre çalışır. Bu tür şeylerden çok etkilenmezler... Benim tercihim her zaman kriptodur.. Seçim size kalmıştır
yatırdığım para hariç başka para kaybetmeyeceğim borsa türü hangisidir?
Cevap
6Cevap
Uzak dur. Kafam hiçbir zaman rahat olmuyor. 2 dakika da bir telefonu eline bakarsin
peki diyelim girdim bu işe para ne zaman kazanıyorum çok beklemek mi gerekiyor
ne kadar sürüyor kazanma?
...
Bu
Borsada bilginin yanında. psikolojinide yönetmeyi bilmen gerekir
psikoloji neden öğrenmek için soruyorum?
çok profesyonel olmak istiyorum
...
borsa dedim ne alaka? kumar?
Borsa bir oyun aracı değil.
öyle deniyor diye öyle dedim...
nasıl oynanır borsa çok para var mı bu işte uzmanlaşsam diyorum?
...
şu an durgun maalesef. Şirketler pek istediğimiz düzeyde gitmiyor. Girmek için beklemen lazım.
Oynanmaz yatirim yapilr
Oynanmaz yatırım yapılır
yani çok para nasıl kazanılır borsada
Ne kadar ile başlıcaksın
bilmiyorum hiç bilgim yokki
Paranı soruyorum
4 bin tlm var cebimde şu an
Her ay düzenli alım yapabilir misin
düzenli alım ne kadar eder bütçem yetermi diye soruyorum
Sen sakın girme bi yere hiç bilgin yok
ya diyorum ki ders gibi çalışcam bir süre diyorum sonra gircem
İyice araştır
mesela diyelim yaptım yatırım kazanmam be kadar sürer?
...
Ne kadar param var
4 bin tlm var
bilmiyorum elimdeki para bu borsa hakkındada hiç bilgim yok kaç tl kaybededebilirim ki
peki ekstradan yatırdıgım para hariç para ödemek zorunda kalır mıyım? öyle bir duruma girmeyeceğim ne gibi bir borsa işi var?
...
midasta ekstradan para ödemem yani güvenilir doğrumu anladım
ne kadar kazanıyorsun peki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?