Ingilterede bir sirket hesabima Sterlin olarak para gönderdi ve şirket para gönderirken onlar 25 Sterlin gönderme parası ödedi. Hesabıma para gelince benden de 25 Sterlin para cekmisler. Sanki banka tarafından dolandiriliyorum gibi geldi. Sadece parayı gönderen taraf işlem ücreti ödemiyor mu?
Teşekkürler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yapar ve yapıyor maalesef.
Her işlem iki taraflı bir işlemdir. Gönderen tarafı da var alan tarafı da var. Bankalar da buna aracılık ediyor ve işlem her iki ülkede de oluyor. Haliyle her iki banka da işlemler ve kayıtlar yapıyor. Ayrıca devlet düzenlemeleri ve vergiler falan da var.
Bu sebeple maalesef aracılık eden her kurum kendi ücretini alıyor.
Dolandırılmadın yani merak etme.
Anladım geçen gün ( baska bir zamani demek istiyorum) sefer yurt dışından para geldi ve o zaman işlem ücreti almadilar. O yüzden kafam karıştı benim de. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Aynı banka şubesi falan kullanıldıysa bir ihtimal bankanın kendi içinde olduğu için almamış olabilirler. Yoksa bedavaya yapacaklarını zannetmiyorum.
Rica ederim kazancın bol olsun.
Önce dolar geldi ve hiçbir kesinti olmadı. Sonra Sterlin geldi ve sterlinden bir sürü kesinti yapmislar. Dolar ve Sterlin farklı ülkerlerden geldi. Acaba ülkesi farklı oldugu için mi böyle oluyor diye düsündüm
Farklı paralara farklı işlemler olabiliyor, doğru bir çıkarım yapmışsın ama sebebini tam anlamak için bakmamız lazım.
Çalıştığın bankanın internet sitesinde ürün ve hizmet ücretleri diye bölüm vardır. Oradan bakabilirsin ücretlere. Belki özel bir opsiyon sağlamışlardır ülke veya para birimine göre.
Teşekkür ederim. Kontrol ettim ama pek bir şey anlamadım 😃 bir daha bakayim. Garanti bankasi personellerinden daha fazla yardımcı oldunuz. 😃😃
www.garantibbva.com.tr/urun-ve-hizmet-ucretleri
Uluslararası fon transferi yazıyor ya orası.
Ya sen fark etmedin ama çektiler ya da gönderen farklı bir şekilde gönderdi onu.
Müşterisi çok ya beziyorlar ve evet haklısın çok fazla ilgi olmuyor.
Rica ederim, bu şekilde bir şeyler yapmaya kazanmaya çalışan kişilere destek olmayı seviyorum.
Etikettekilerin %90'ı kredi ve borç soruyor. Böyle soru görmek insanı mutlu ediyor. O yüzden benim için keyif.
Ayakları üzerinde duran kadınlar olması çok önemli.
Çok şükür borcum yok teşekkür ederim. Çok şükür ayaklarimin üzerinde de duruyorum ama gelen para benim olarak gözükse de benim değil. Arkadaşımın parası ve bana emanet etti. 🤗
Senin adına sevindim.
Yalnız tabi bilmeden yazıcam ama uyarmam lazım çünkü iyi niyetli ve kaliteli birisine benziyorsun.
Bazı kişiler farklı yerlerden para kazanarak kendi hesaplarına değil de senin gibi arkadaş hesaplarına göndertiyorlar.
O gelen paralarda sıkıntı olursa şüpheli bir para ise sorumlu sen oluyorsun.
O yüzden yakınlığınızı ve detayları bilmiyorum ama yazmak istedim.
Teşekkür ederim ama bu paralar sirketlerden geliyor, arkadaşımı yıllardır taniyorum. Hiç kötü niyetli biri değil. Arkadaşım is yapıyor ve onun karşılığı gönderiyorlar.
Bu şekildeyse tamamdır. Ben bilmediğm için ve senin de iyi birisi olduğunu düşündüğümden yazmak istedim, ne olur ne olmaz diye.
İyi geceler.
Teşekkür ederim 🤗 iyi geceler size de
Bana 5 kez soruda da 1 kez teşekkür etmişsin nasıl bu kadar ince ve kibar kalabildin bu ülkede?
Bilmiyorum 😃 inşallah bozulmam
Umarım.
Bir suri uygulama var onlari kullan
Ne uygulamasi?
Playstoreden bul işte
Bilmiyorum