Bu parayı en kısa sürede nasıl kazanırım önerileriniz var mı?

Öncelikle hikayemi anlatmak istiyorum kısaca benim uzun bir ilişkim vardı ve ilk sevgilimdi diyeyim çok seviyordum ve aşıktım çok güzel bir kızdım nazara geldim bir kaza geçirdim ve yüzüm bu kazadan etkilendi yüzümde bazı deformaliteler var çok güzel bir burnum vardı insanlar estetik mi diye sorardı ve şimdi burnum kırıldı ve yamuldu yüzümde de bir kaç değişiklik var bu olaydan sonra sevgilim benden ayrıldı ve çok kırıcı şeyler söyledi aklımdan çıkmıyor bu yüzle kimse sana bakmaz artık dedi ve ben de büyük bir travma bırakarak gitti uzun zamandır eve kapandım asla dışarı çıkamıyorum kendimi asla sevemiyorum doktor deformatiyeyi düzelteceğini söylüyor ama en azı 85000 cıvarlarında para istiyor hayattan hiç umudum kalmadı eve hapsoldum hep kendime zarar vermeyi düşündüm ama ailemi düşündüm onlar için ayaktayım aynaya bakamıyorum moralim bozuluyor eski güzelliğimi arıyorum neyse kısaca hayatım karardı bana sosyal medya olur borsa vs bir iş fikri önerir misiniz sosyal hayata karışamıyorum insanlar yüzüme tuhaf bakıyormuş gibi geliyor lütfen fikir verin size çok dua ederim hayatı kararan birinden bahsediyorum eski güzelliğime kavuşup pişman olmasını istiyorum bunun hayalini kuruyorum

Bu parayı en kısa sürede nasıl kazanırım önerileriniz var mı?