Gözlerimdeki ışığın görünmesini yasalaştırırdım lkasjda.

Gözlerimdeki ışığın görünmesini yasalaştırırdım lkasjda.

Asgari ücretten vergiyi kaldırırım
Büyük şirketlere ve spor kuplerine vergi affı silme yapılandırma gidi şeyleri direk kaldırırım. Görev yetki ve sorumluluğumda belki değil ama mv maaşlarını asgari ücret yaparım. Sonuçta siyeset gönül işi diyorlar..
Kazaniptz vergisini vermeyen herkesin tepesine binerim :))
Asgari ücretli çalışanların ve emeklilerin maaşından aylık 800 tl keserim normal kesintilerden hariç çok emekli ve asgari ücretle çalışan var ve ülkenin kalkınması için gerekli olduğunu düşünüyorum
Birde çalışma saatleri özel söktere verilmeli günlük 16 saat çalışmalı özel sektör asgari ücretle çalışanlar 8 saat çalışan gördüm yatıyorlar aldıkları parayı hak etmiyorlar
Dayı geçen bir videoda gördüm. Ortada Hakaret yokken, Hakaret Şüphesi nedeniyle dava yemiş birisi.
Ben bu saatten sonra yorum yapmam abi, müebbet yerim yoksa KxnzbzznzNnzsnnx
1den fazla maas alanlarin yuksek olan maaslarini keserdim. Emekli milletvekili maaslarini keserdim. Milletvekili ve yuksek derece devlet gorevlilierinin maaslarinda kisinti yapardim. Luks ve gosteris harcamalari, koruma vs bunlari duzenlerdim. Once bunlar yapilmali.
Diyanete odenegi keserdim.
Yo lazim degil. Herkes cebinden verebilir diyanete parayi. Inananlar versin yeterli.
Insanlari paralarini yediler diyanet uzerinden. Hic gerek yok. Devlete din lazim degil.
Inananlar kendi aralarinda finanse edip ibadetlerini yapmalilar. Inanilmaz sayida camiler var, imam hatipler var. Bunlar devlet okulu olamaz, olmamali. Vergilerden diyanete butce ayrilmasi kul hakkina girmektir.
Simdi cami ile okul ayni sey degil, sapla samani karistirmayalim. Insanlarin ibadethanelerine laf etme gibi bir hakkimiz yok, elbette oralar icin de butce ayrilacak, mesele asiriligin onune gecmek, sen inanmiyorsun veya gerekli gormuyorsun diye gereksiz olmuyor. Herkes birbirine saygi duymali ki huzur icinde yasayalim.
Tamam inanmayanlar neden inananlarin ibadetine para vermek zorundalar? Saygi bunun neresinde? Her neyse. Ben inancin bireysel oldugunu dusunuyorum. Ve inanan kislerin ibadetleri icin diger insanlarin oara vermelerini dogru bulmuyorum. Sapla samani karistiran da sensin arkadas. Zorbaligin luzumu yok. Kendin inandigin neyse butceni kendin yapcaksin. O kadar.
Cami ile okul da ayni seydir. Inanc sisteminin farkli kollari sadece. Dusunmeden konusma.
Imamhatiple caminin ne farki var, ilagiyatin ne farki var. Bize ne bunlardan. Kendiniz verin oarasini kendiniz gidin ibadeitinizi yapin napcaksaniz yapin. Arsizca herkesten para toplamak nedir.
Kufrettireceksin simdi. Bi de bana artisleniyo ordan cahil cahil.
Cevap
11Cevap
Ben mültecileri gönderirim. ne alaka demeyin neyin bakanı olursam olayım ilk işim mülteci göndermek olur :D
O mülteciler gidecek! diye giriş alksjda.
Bakan olsanda karar alamazsin öyle kafana göre, yukardaki emirlerini yazili ya da sözlü iletir anca onu uygularsın.
Milletvekillerinin maaşını azaltıp emeklilelere verirdim🤣
Ülkenin sırtında kambur olan mültecilere yol verirdim
Tasarruf tedbirleri , huzur hakları alanları durumun sonlardirmak.
Çocuklu çalışamayan çalışmak zorunda kalan kocadan hayır görmeyenlere vergi kaçakçılığı yapan insanlar dan alıp vermek isterdim ve herşeyin fiyatını düşürürdüm yurtdışına ucuz mal vermez dim
Asgari ücret 20 bin TL olursa; en düşük emekli maaşını 18 bine, engelli aylıklarını 17 bine, 65 aylıklarını 16 bine yükseltirdim.
Devletin şahsi masraflarını ve devlet yetkililerinin maaşlarını azaltarak emeklilerin maaşlarını insan gibi yaşayabilecekleri bir tutar olmasını sağlardım.
Devlete yük olan ve neredeyse hiçbir işe yaramayan kurumların fişini teker Teker çekerdim
Kpssye giren herkesi atarım yazık gariban bu sınava katlanmış
İlk atılımım emeklilere yönelik olur. Yıllarını çalışmakla geçirmiş çilekeş büyüklerimiz, hâlâ daha çalışmak mecburiyetinde. Bu onlara revâ mı...
şu an başa ferişraho gelse bir halta yaramaz, hazine boşboş, ticari antlaşmaşar var el kol bağlı. 4-5 seneden önce en mükemmel plan bile etki göstermez
Herşeyi zimmetime geçirmek😈
Bu trtyi de satarım, trtyi de.
kurumlar vergisi , direkt.
doğru düzgün kurumlar vergisi sistemi olmadığı için böyle.
yılda 10milyon kazanan , 100 milyon kazanandan daha çok vergi veriyor böyle bir dengesizlik olabilir mi
Oradaki saçmalıkta vergi istisnaları ve muafiyetler. Adam kazanç sağlıyorsa muafiyet diye bir şey yok, milyarlarca lira kazanıyor ama vergi ödemesi gerekmiyor. Şirkette bu yıl 600 milyon ciro hedefliyoruz, 100 milyonun üzerinde vergi ödeyeceğiz. Düşün, tamam ödeyelim ama herkes ödesin.
Erduvan'ın mal varlıgını hazineye aktarmak 😂
Erkeklere bedava seks.
İstifa etmek.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?