Kredi kartı borcum var işte mecburen elimdeki hisselerin bir kısmını satacaktım nakit kalmadığı için ama unuttum şu ana kadar. Ayın 15 i son ödeme günü işte o zamana kadar geçer mi hesaba 2 gün diye biliyorum ama hafta sonu sayılmıyor dimi?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Seans dışı satamazsın. Pzt satar çarşamba alırsın
Yaaa offf sıçtık yani slaklığıma sıçim
Karda mısın zararda mı
Kardayım da derdim o değil yav. Şey yapabilir miyim böyle hani faizsiz krediler oluyor 10 bin falan onlardan alabilir miyim hemen?
Faizsiz kredi diye bişey yok inanma onlara. Takasbanktan kredi çekebilirsin. Komisyonlu erken verirler. Dert etme çaresi var
Var diye biliyorum bu arada bir arkadaşım da aldı 10 bin tl amaç müşteri çekmek o sayede. O bankanın müşterisi değildi. Takasbank hakkında hiç fikrim yok desem
Mantıklı. Varsa onu deneyebilirsin. Olmazsa aracı kurumu ara durumu anlat yardımcı olurlar
Mantıklı mantıklı da işte 2 güne verirler mi kasjdkjsajkdas ayrıca şey eğer ayın 15 ine kadar ödemezsem ne olur? Bir kez daha geciktirdim sanki bilmiyorum ne olabilir en fazla diye bir tırstım
Korkacak bişey yok. bankacılıkta Findex raporu diye bir kavram var. Ödemeyi geciktirdiğinde orada puanın düşer. Sık yapmamaya dikkat et. Puanın zayıflayıdığında kredi çekmekte biraz zorlanabilirsin sadece
Ha cidden mi? Ben ney 3 kez mi ne sınır var diye biliyordum sanki 3 olunca kapanıyor mu kredi kartı ne işte öyle bir şey vardı sanki. Hııı bu arada o puan düşerse geri yükselmez mi ki ya ben elbet öderim de bu ay çok saçma davrandım elimde para yok. Yoksa yatırım falan da çok yapan biriyim kriptoda bile param var ama satmak istemiyorum çok düştü onlar
Kriterlerin ince detaylarını bilmiyorum ama adet sınırlaması olduğunu sanmıyorum. Ör: puanın zayıfladığında her banka vermez. Bankaların para politikaları var. Atıyorum iş bank. Çok katıdır ama deniz teb gibiler daha esnek. Borcunu ödediğin sürece kredi çekebileceğin bir banka mutlaka bulursun
İş bankası katı mı sçtık kasdkjsadkjasd. İş bankasına kredi kartı borcum tüh. Neyse ya 2 gün gecikmeli ödeyeceğim en kötü bakalım
boş ver. Puanın yükselince düzelir. Bankalar istikrarlı ödeyen müşterileri sever.
Bilmiyorum off umarım bir sorun olmaz.
Çarşamba günü hesabınıza geçer… zaten kredi ödemeniz de salı günü olur
kısacası bku yedim biliyorum
Kaç lira peki borcunuz
10 bin küsür de param yok nakit şu an işte
Yardımcı olmak isterim
Çarşamba çekebilirsin.
offff
Bankadaysa maalesef böyle. Midas gibi bazı uygulamalardaysa komisyonla hemen çekilebiliyor sanırım.
Evet akbankta işte. Üzdü şey bu hani faizsiz 10 bin falan kredi veriyorlar onlardan alabilir miyim hemen veya hemen yatar mı hesaba?
Kredi notun uygunsa verirler, yatar hemen. Dene istersen bankandan.
Bu arada kredi kartı borcunun asgarisini ödemezsem ne olur? Atıyorum çarşamba ödedim ne olur en fazla? Sanki bir kez daha geciktirdim emin değilim de bilmiyorum
2 günden çok bir şey olmaz. En fazla kredi puanın biraz düşer, onu da toparlarsın.
İki iş günü sonra
Geçmez bugün
Hadi hayırlısı
3 gün süresi var
geçer sanırım