Ekstre zaten muhtemelen 2 Temmuz'da kesilmiş. Görsel dönem içi, yani ekstre kesim tarihinden sonraki işlemleri gösteriyor. Yani 3/4 Temmuz'daki taksitler 12 Temmuz'da değil, 12 Ağustos'ta ödenecek ekstreye yansıtılacak.
Ekstrene bak. Sen dönem içi işlemlere baktığın için karıştırıyorsun neyi ödeyeceğini. 12 Temmuz'da dönem içi işlemleri değil, son ekstrede yazanı ödemekle yükümlüsün. 3/4 Temmuz'da görünen, yaptığın alışverişlerin 3. taksitleri. 2 Temmuz'da kesilen ve 12 Temmuz'da ödenecek ekstrede aynı alışverişlerin 2. taksitleri vardır.
3 taksitle yapılmış iki adet Trendyol alışverişi 3/4 Mayıs tarihlerinde yapılmış. 1. taksitleri 2 Haziran ekstresine, 2. taksitleri 2 Temmuz ekstresine girmiş. Dönem içi işlemlerin 2 Ağustos ekstresine girecek. 3/4 Temmuz'daki 3. taksitlerini de o zaman ödeyeceksin.
Dönem içi işlemlerini paylaşıp soruyu ekstreyle ilgili soruyorsun, mesele ondan karışıyor. Nakit avans falan çekmene gerek yok. 12 Temmuz'da ekstrenin tamamını ödeyebileceksen, üzerine 3/4 Temmuz taksitlerini de ödersen kartına gereksiz yere 1.674 TL fazladan ödeme yapmış olursun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sanırım 15 günlük geçikme faizi bir sonraki doneme ekleniyor
Toplam ekstre tutari üzerinden ödeme yaparsın asgarısini odersen kalan kısim için ufak bir faiz uygulanır sonraki aya devreder
Peki çok teşekkür ederim
Rica ederim
Ekstrenin son ödeme tarihi nedir? 3/4 Temmuz'daki taksitler zaten dönem içi işlemlerde görünüyor.
12 Temmuz
Ekstre zaten muhtemelen 2 Temmuz'da kesilmiş. Görsel dönem içi, yani ekstre kesim tarihinden sonraki işlemleri gösteriyor. Yani 3/4 Temmuz'daki taksitler 12 Temmuz'da değil, 12 Ağustos'ta ödenecek ekstreye yansıtılacak.
Dönem içi işlemleri 12 Temmuz'da ödemezsin. Sonraki ekstrede ödersin.
Eminmisin son ödeme tarihi 12 Temmuz yaziyor
Ekstrene bak. Sen dönem içi işlemlere baktığın için karıştırıyorsun neyi ödeyeceğini. 12 Temmuz'da dönem içi işlemleri değil, son ekstrede yazanı ödemekle yükümlüsün. 3/4 Temmuz'da görünen, yaptığın alışverişlerin 3. taksitleri. 2 Temmuz'da kesilen ve 12 Temmuz'da ödenecek ekstrede aynı alışverişlerin 2. taksitleri vardır.
Dönem içi işlemler, son ekstre kesim tarihinden sonraki işlemlerdir ve bir sonraki ekstreye yansıtılır.
Ekstrenin son ödeme tarihi 12 Temmuz olabilir, ama attığın görsel ekstre değil, dönem içi işlemlere ait görsel.
3 Temmuz'da yaptığın bir başka harcama da (tek çekim) dönem içi işlemlerde görünecekti ve 2 Ağustos tarihli ekstreye yansıtılacaktı.
3 taksitle yapılmış iki adet Trendyol alışverişi 3/4 Mayıs tarihlerinde yapılmış. 1. taksitleri 2 Haziran ekstresine, 2. taksitleri 2 Temmuz ekstresine girmiş. Dönem içi işlemlerin 2 Ağustos ekstresine girecek. 3/4 Temmuz'daki 3. taksitlerini de o zaman ödeyeceksin.
Son ödeme tarihi 12 Temmuz yaziyor ya. Şöyle yapcam 12 sinde avanstan çekip kredi kartina gecircem. 15 inde de inşallah avans hesabi kapatcam
Sen dönem içi işlemlere değil de, ekstrene bir bakar mısın? Ben 3/4 Temmuz görünen taksitlerin 12 Temmuz'da ödenmeyeceğini anlatamadım sana.
Dönem içi işlemlerini paylaşıp soruyu ekstreyle ilgili soruyorsun, mesele ondan karışıyor. Nakit avans falan çekmene gerek yok. 12 Temmuz'da ekstrenin tamamını ödeyebileceksen, üzerine 3/4 Temmuz taksitlerini de ödersen kartına gereksiz yere 1.674 TL fazladan ödeme yapmış olursun.
Yaptığım ödemenin fazlasını kullanıyorum zaten sorun degilki
Anladım ben seni halledicem merak etme çok teşekkür ederim
Yazıp yazıp uğraşmşsn Allah razı olsun
Rica ederim... Bana dert oldu ya 🤣
Dert etme ya elbet hallolur biraz zaman alacak sadece
15 gunluk gecikme faizi sonraki doneme eklenir
Oda çok tutmaz heralde dimi
Bankandaki ekstrede aşım yani gecikme faiz oranı bir oncekinde vardır , bakıp ordan riski hesaplayabilirsin
Maksimum ne kadardir
Kredi kartı ekstren ne zaman kesiliyor?
2 defa çekmiş
Daha 1 defa çekmiş bence 2 defa var ama 13 gün gecikme olacak ne olur
Bişey olmaz faiz biner
Ama 1 ay olmasın dikkat et takibe düşer
Çok biner mi acaba ya
100 TL max
Öyleyse iyi beklesin kimseden borç almaya gerek yok Ama daha çok okur diyorlar
400 /500 civarı olur diyorlar
Ne kadar
Borç ne kadsr?